AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6x11. Bölüm

harika bir bölümdü nasıl durgun dediniz ya zombisi az olan her bölüm güzeldir kınıyorum yorumcanları :))
he birde benim magie im gültoşum ilk defa üç kelimeden fazla konuşturuldu o bile bölümü izlerken beni benden aldı :) kızda lider ruhu var konuşurken vücut kıvrımlarını takip ediyordum ne güzel etkili konuşuyordu ya keşke her bölüm sadece 15 dakika maggie konuşsada herkes sussa :)
halvetten in verdiği rehavetle kendinden geçen rick kazmasıyla michone öyle iki büklüm yatışırken jesus denen kazma dalmıştı içeri geçen bölüm? bu bölüm aynı sahneyle başladı. tabi jesus yuvarlağı ikilinin özel hayatını ifşa etti milletin içinde :)

gittikleri çiftlik güzeldide pek iç alanını göstermediler çük kadar alanda ne yetiştiriyor bunlar? zaten onca iki ayaklı beygir o küçük alanda yetişen ekinleri ezip büyümelerinede fırsat vermez bari mekan olarak büyük bir çiftlik seçseydiler bir inek bir dönüm arsa ile kaç gram ürün kaldırılırki??

abraham ın pispis japon çekirdeğine sorduğu soruları sevmedim keşke abraham ölse ? zaten kavğa sırasında abrahamı yamultacaklardıda @Çiğdem- in daryl parlağı nedense izin vermedi artık daryl abrahamı kendisinemi ayırdı nedir ? :)

rick in kendisine saldıranı bıçakla bertaraf etmesi güzel sahneydi gereksiz şiddete karşıyım ama gereken yerdede hoş oluyor :) orda rick e saldıran kadını michone un asil bir şekilde bertaraf edişi harikaydı

başta da söylediğim gibi maggie konuştu maggie konuşunca oranın başkanı kart pezo yelkenleri suya indirdi, yani orda maggie adama dese ürünlerin yarısını bize vereceksin sende gidip bir kazığa oturacaksın dese gregory yuvarlağı kabul ederdi ? çünkü maggie konuşunca insanın beyni sulanıp uçuyor :))
ayy hemen iftira at zaten vane gibi darlye'de bir tebrikler desen ölürsün benim adamlarım senin adamlarını kurtarıyor her hafta :A:A:A

ayy hemen iftira at zaten vane gibi darlye'de bir tebrikler desen ölürsün benim adamlarım senin adamlarını kurtarıyor her hafta :A:A:A

orda maggie yi kurtarsa rositayı kurtarsa veya sassha yı kurtarsa tebrik ederdik senin parlak daryl ı :) ama gidip çöl beygiri abraham ı kurtarınca insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor :) abrahamla ne işi olabilirki yoksa bunlar şey mi ? :))

Hh Carol'ım.:bhr:Kadın iyice reis oldu. Gerçekten Maggie hafif kaldı biraz. Kesinlikle Carol olmalıydı. @Harunnn60 'Da eleminden çatlasın.:A
Aynen bunu ben de düşündüm. :D

Carol esfane oldu bence de, dizinin ilk sezonundan beri en ilgi çeken karakter o. Hep bir şekilde gündeme gelebiliyor. :F Daha önce adamları yakmıştı, işte grubu terk etmişti, kızını kaybetti vs. vs. hep ilgi odağı. Senaristler daha fazla geri plana atarsa dizi kaybeder. :D

4 bölüm öncesi hala aklımda, Carol maskeyi takıp geleni geçeni kesmişti haha zevkten gülmeye başlamıştım. :F

Ayrıca adını unuttum sopalı adam da 3 bölümdür yok. :A

Yaa Carol fanları iyice çoğalmiş dizide:F geçen sezon çok kötülenen yorumlar vardı. Hele küçük kızları öldürdüğü bölümde. Öyle acı ama gerçek senaryolar yazsalar yine @Harunnn60 @sokak sanati @mrt-06

Aynen bunu ben de düşündüm. :D

Carol esfane oldu bence de, dizinin ilk sezonundan beri en ilgi çeken karakter o. Hep bir şekilde gündeme gelebiliyor. :F Daha önce adamları yakmıştı, işte grubu terk etmişti, kızını kaybetti vs. vs. hep ilgi odağı. Senaristler daha fazla geri plana atarsa dizi kaybeder. :D

4 bölüm öncesi hala aklımda, Carol maskeyi takıp geleni geçeni kesmişti haha zevkten gülmeye başlamıştım. :F

Ayrıca adını unuttum sopalı adam da 3 bölümdür yok. :A

O bölün şahaneydi gerçekten. Ben Şu son durağı patnattigi bölüme de bitmiştim. Kadın reis.:Z

Valiyi öldürme zamnında elini gösyermişlerdi. Çok damarlıydı çok kötüydü kadından hemen soğudum:F yoksa esaslı karakterdi gerçekten:F

Spoi berme yaa. Bizim kuzen çizgi romanın sonunu söyledi geçenlerde hala her izledikçe aklıma geliyor unutamadım:((((
Sen şu kuzeninden ne çektin be. :(

O bölün şahaneydi gerçekten. Ben Şu son durağı patnattigi bölüme de bitmiştim. Kadın reis.:Z
Yaa Carol fanları iyice çoğalmiş dizide:F geçen sezon çok kötülenen yorumlar vardı. Hele küçük kızları öldürdüğü bölümde. Öyle acı ama gerçek senaryolar yazsalar yine @Harunnn60 @sokak sanati @mrt-06
Küçük kızları öldürmedi ki psikopat kız kardeşini zombiye yem etti, o Carol da mecburen hayatını sonlandırmak zorunda kaldı. :F Efso bir karakter böyle sakin ama güçlü bir kadın. :D

O bölüm bence dizinin en iyi bölümüydü hem psikolojik gerilim hem dramatik yönü hem heyecanı süperdi, hoş @OzaN o bölümü de beğenmemişti. :A

orda maggie yi kurtarsa rositayı kurtarsa veya sassha yı kurtarsa tebrik ederdik senin parlak daryl ı :) ama gidip çöl beygiri abraham ı kurtarınca insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor :) abrahamla ne işi olabilirki yoksa bunlar şey mi ? :))
hahah ayy erkek diye bırakıcakta ölücekmiydi dağ gibi adam ne yapmasını bekliyordun darlyın :F:F:F