AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S06B10

yeni karakteri tuttum. En son ellerini bağlayıp arabanın ustune nası çıkmayı başarmış? Göstermediler bile... umarım gecenin bir köründe anlatır.

Michone naptın sen ya? Sezon sonunda ölürsün artık. Malum Rick'in göz diktiğini zombiler yiyor...

Bu arada Jesus da gördü Michone:A ricki de gördü.. jesus her yerde:F
Geçen haftakine göre iyi değildi 7/10

jesus un ellerindeki ipten kurtulup arabanın üstüne çıkış sahnesi karambole geldi onu tekrar ayrıntısıyla izlememiz mümkün değil :)
michone u ilk gez gömlekli banyo yaparken görmek kısmet oldu bu bölüm diyordum ki! son şok sahne geldi :) birde bayağı güzelmiş yani, rick le oynaşması yanlıştı ama en azından iç dünyasında neler saklı neler taşıyor görmüş olduk :)
son sahnede jesusda michone u ayrıntısıyla görebilen şanslılardan biz 6 sezondur ilk kez görüyoruz kadını o halde jesus gelir gelmez baskın yaptı yatak odasına :)

önceden çizgi roman okumanın zararları işte bize sürpriz olan sana normal geliyordur :)
rick haklı tabi
onca beyazdan sonra birde zenci deneyeyim demiştir :) yalnız ben yakıştıramadım michone a michone gibi asil bir kadının rick le ne işi olur :)
jesus (poul) karakteri ilginç bir tip umarım iyilerden çıkar kötülerden bıktık :) @Çiğdem- yaşadı parlak sayısı artıyor oysa biz hala maggie ve michone az bişeyde enid le teselli buluyoruz :)
michone la alakalı oyunuda sevdim güzelmiş :)
Çizgi roman ile dizi birebir gitmiyor ama. :D Dizi sadece çizgi romanın kırılma noktalarını alıyor yani büyük olayları. :D Ama şu 2 bölümdür çizgi romanla birebir yani. :)

Michonne'yi de anlamak lazım şimdi kadın kaç senedir yalnız? Eee Rick gibi iyi bir eş iyi bir dost iyi bir baba vs vs say say bitmez yani kaçırırmı kadında. :)
Bu olaydan sonra benim en büyük korkum Carol ve Daryl arasında da böyle bir şey olması :( :A

Çizgi roman ile dizi birebir gitmiyor ama. :D Dizi sadece çizgi romanın kırılma noktalarını alıyor yani büyük olayları. :D Ama şu 2 bölümdür çizgi romanla birebir yani. :)

Michonne'yi de anlamak lazım şimdi kadın kaç senedir yalnız? Eee Rick gibi iyi bir eş iyi bir dost iyi bir baba vs vs say say bitmez yani kaçırırmı kadında. :)
Bu olaydan sonra benim en büyük korkum Carol ve Daryl arasında da bir şey olur mu diye düşünmeye başladım :( :A

michone tamda ormanda spencer ı kıstırmıştı orda onunla o işi yapabilirdi hatta bir ara gidişat o yöne doğru gidiyor diye düşündüm :) sağ gösterip sol vuracağını tahmin edemedik :)
carol la daryl halvete girerse @Çiğdem- mutluluktan havalara uçar ikisinede bayılıyor kız :)

@Çiğdem- e yazık valla @Harunnn60 ? :) kızcağız bölümü daha izlemediği için spoilerlarıda açamıyor şimdi meraktan çatlıyordur :) daha beter olsun :)

Son düzenleme:
michone tamda ormanda spencer ı kıstırmıştı orda onunla o işi yapabilirdi hatta bir ara gidişat o yöne doğru gidiyor diye düşündüm :) sağ gösterip sol vuracağını tahmin edemedik :)
carol la daryl halvete girerse @Çiğdem- mutluluktan havalara uçar ikisinede bayılıyor kız :)

@Çiğdem- e yazık valla @Harunnn60 ? :) kızcağız bölümü daha izlemediği için spoilerlarıda açamıyor şimdi meraktan çatlıyordur :) daha beter olsun :)
hahah aa hayırr geç kaldın diziyi bu sabah izledim :F:F:F
yorum yapacam birazdan ama darly ve carol düşüncesi bile kötü ıyy @Harunnn60
:(:(:(

Aynen bende Michonne ile Spencer olur mu diye düşündüm ama saçma olurdu bence.
Peki, destere lezbiyen çift için ne düşnüyorsun? Yakıştırdın mı. :D

@Çiğdem- :A
İleride @Daryl, Carol ile böyle bir sahnesi olursa kız 3 gün yataklara düşer bence. :A

Aynen bende Michonne ile Spencer olur mu diye düşündüm ama saçma olurdu bence.
Peki, destere lezbiyen çift için ne düşnüyorsun? Yakıştırdın mı. :D

@Çiğdem- :A
İleride @Daryl, Carol ile böyle bir sahnesi olursa kız 3 gün yataklara düşer bence. :A
lezbiyen çiftleri birbirine yakıştırıyorum :) hatta lezosfer denise ile tarayı soyunuk görmek tek dileğimiz yalnız twd nin en sevmediğim huyu çıplak sahnelere gelince çok cimri davranması :))

lezbiyen çiftleri birbirine yakıştırıyorum :) hatta lezosfer denise ile tarayı soyunuk görmek tek dileğimiz yalnız twd nin en sevmediğim huyu çıplak sahnelere gelince çok cimri davranması :))
Bu diziyi Aileler de izliyor farkındaysan. :D

Annem de yakıştıramadı Michonne ile Ricki. :D Hatta ne çabuk unuttun önecekini dedi. :D

Bu diziyi Aileler de izliyor farkındaysan. :D

Annem de yakıştıramadı Michonne ile Ricki. :D Hatta ne çabuk unuttun önecekini dedi. :D

rick in önceki aklında kalmışmıdır vatandaş felaketler arasında ne bulursam kardır diyordur :)) bu arada ailelerin izlemesi niye sorun olsunki? :) aileler leyleğin kargo taşımacılığı ile çoğalmadıklarının farkındadır eminim :)

6x10. Bölüm

ŞOKLARDAYIZ! buda yapılırmı
michone :)
bölüm sessiz sakin geçti özellikle diziye yeni katılan karakter iyi bir vatandaşa benziyor ..son sahnesi bayağı bir sürpriz oldu :)
daryl ve rick in seyahati jesus lakaplı pual adlı kareteci vatandaşın aksiyonlarıyla bayağı renklendi? bu arada paul un tek başına rick ve daryl a dayak attığını izlemek çok zevkliydi @Çiğdem- :)
gerçi eve eli boş döndüler ama rich bir bonibon şekeriyle michone u kandırmasını bildi :) michone dan hiç beklemediğimiz hareketti dedim kendi renginde birini bulur ama önce oğlancık carl ın kalbini kazandı sonra rick le halvete girdi artık aile oldular diyebiliriz:) demekki geçen bölüm jessie nin ölümü boşuna değilmiş ufukta michone la rick in halvet sahnesi varmış :)
spencer ın zombiye dönüşmüş annesini öldürdüğü sahne gereksiz bir sahneydi :)
6x10

Çok değişik bir bölümdü yer yer komik ve ilginç sahneler vardı. :D Birde sinir bozucu gereksiz karakterler yoktu bölümde onunda artısı var tabii.

@OzaN sevecektir bu bölümü ne fazla aksiyon ne fazla durağan. :)

Bu arada Andrew Lincoln (Rick ) dediğini yaptırmış bence neyse devamı spoiler'da. :X
Andrew Lincoln bir röportajında Michonne karakteri ile sevgili olmak istediğini belirtmişti. Geçen yıl röportajını okumuştum.

Michonne ve Rick olumlu karşıladım ama tuhaf durdu sanki ya? Ne bileyim bu ikiliyi dost arkadaş olarak hep aklımda olduğu için bir yadırgadım birde Jessie daha yeni öldü yani en azından bir bekleseydin Rick?

Demek ki Jessie bir Lori etmiyormuş. :A Buradan @cevaa 'ya ve @GreatOttoman 'a selam olsun. :A

Jesus karakteri harika olmuş. Çizgi romanda nasıl bilmiyorum ama dizide iyi yanstılmış bence. :D
640_Walking_Dead_Paul_Monroe_Split.jpg

Spencer - anne sahnesi iyiydi bence lakin Carl'ın gereksiz atraksiyonları çok can sıkıcı. Ne zaman bu çocuk büyüdü diyorum ardından bir tuhaf hareketler yapıyor. :X

8.5

Michonne ablamızın 23 Şubat'ta oyunu çıkıyor bu arada ona da bakın. Hemde ödüllü yani. :A

@destere @sokak sanati @Çiğdem- @turkuazz @tolgab @Yiğitt
10.bölüm izledim ayy darly ağırlıklı bir bölüm olması çok hoşuma gitti:love1:
@destere @Harunnn60
ayy hemen michonne rick konusuna gelelim michonne orada sevdiğim tek kadın oyuncuydu ve şuan soğudum vlla ezik rickle hiç olmadı hiçte yakışmadılar dost kalmalıydılar kesinlikle :ppp::ppp::ppp:

jesus ayy maşallah adamı bağlayıp gidiyorlar adam eli ayağı bağlı nasıl giden arabanın üstüne atlıyor ışınlanıyor gibi heryerden çıkıyor darly arabadan inip jesucu kovaladığı sahnede çok güldüm çok komiktiler hahahah:F:F:F

@destere jesustan darly dayak yemesi hoş değildi ama sonunda oda onu kovaladı tavuk kışkışlar gibi hahahha:F:F:F

10.bölüm izledim ayy darly ağırlıklı bir bölüm olması çok hoşuma gitti:love1:
@destere @Harunnn60
ayy hemen michonne rick konusuna gelelim michonne orada sevdiğim tek kadın oyuncuydu ve şuan soğudum vlla ezik rickle hiç olmadı hiçte yakışmadılar dost kalmalıydılar kesinlikle :ppp::ppp::ppp:

jesus ayy maşallah adamı bağlayıp gidiyorlar adam eli ayağı bağlı nasıl giden arabanın üstüne atlıyor ışınlanıyor gibi heryerden çıkıyor darly arabadan inip jesucu kovaladığı sahnede çok güldüm çok komiktiler hahahah:F:F:F

@destere jesustan darly dayak yemesi hoş değildi ama sonunda oda onu kovaladı tavuk kışkışlar gibi hahahha:F:F:F

iki parlağın bir jesusla başedemedi karizmaları sıfırlandı daha neyi bahsedelim :)
orda jesus karete yaparken iki üç tane rick e vurdu iki üç tane daryl a vurup fırlattı seninkiler silahla anca durdurabildiler :) rezil oldular yani :))
michone um demekki canına tak etmiş:) onca zamandır kimseyle yatmayınca artık ne bulursam kardır demiştir yoksa kız kolay kolay o işlere girmezdi :)

iki parlağın bir jesusla başedemedi karizmaları sıfırlandı daha neyi bahsedelim :)
orda jesus karete yaparken iki üç tane rick e vurdu iki üç tane daryl a vurup fırlattı seninkiler silahla anca durdurabildiler :) rezil oldular yani :))
michone um demekki canına tak etmiş:) onca zamandır kimseyle yatmayınca artık ne bulursam kardır demiştir yoksa kız kolay kolay o işlere girmezdi :)
aaa büyük ihtimalle glen sezon fnalinde yolcu @Harunnn60 @destere ayy oyüzden ekibe şöyle eli ayağı düzgün yeni birisi gerekiyordu bence jesus tip olarak darlyede çok benziyor iyi ekip olucaklar bence zamanla :F:F:F

aaa büyük ihtimalle glen sezon fnalinde yolcu @Harunnn60 @destere ayy oyüzden ekibe şöyle eli ayağı düzgün yeni birisi gerekiyordu bence jesus tip olarak darlyede çok benziyor iyi ekip olucaklar bence zamanla :F:F:F
Bir zahmet Glenn gitsin artık. :A

Abraham'da gidebilir diyorlar hani turuncu kafa. :D

Jesus karakteri umarım hep eğlenceli olur böyle çılgınlıklar yapsın. :F

geln de gidebilir abrahamda zaten abraham çok etkisiz bir eleman ilk ortaya çıktığında abrahamdan ilginç bir karakter olur dedimde foss çıktı , glen ise baştan beri daha etkili bir karakter glen in yerini jesus doldurabilir ama maggie ye yanaşırsa oyarım gözlerini jesus falan dinlemem :)

abraham ilk geldiği havasını kaybetti şuan ilk bölümlerdeki o hırçın karakteriyle hiç alakası yok bozdular adamı ayoll oyüzden fazla üzülmem bu bölümde darly ve jesus iyi kaynaştılar bence iyi ekip olucaklar diye düşünüyorum :F:F:F

@destere

abraham ilk geldiği havasını kaybetti şuan ilk bölümlerdeki o hırçın karakteriyle hiç alakası yok bozdular adamı ayoll oyüzden fazla üzülmem bu bölümde darly ve jesus iyi kaynaştılar bence iyi ekip olucaklar diye düşünüyorum :F:F:F

@destere

ohh sen herşeyi anlatmışsın bölümü izlemeyenler hapı yuttu :) şimdi daryl la rick in halvete girdiklerini sanacaklar :))

6x10

İzledim ilginç ama güzel bir bölümdü.

Rick-Daryl-Jesus sahnelerini keyifle izledim.
Jesus karakteri tuhaf bi tip çözemedim ama iyi dövüşüyor umarım iyi biri çıkar.

Ormandaki sahneler sıkıcıydı ta ki Deanna çıkana kadar.

Son sahne de ise şok geçirdim, Rick'le Michonne hiç beklenmedik bir anda öpüşmeye başladılar :A
İki iyi dosttan ilerisini düşünmezdim onlarda ama ikisini de sevdiğim için sevindim diyebilirim.

Son düzenleme:
Normal bir bölüm olmuş. Ne çok beğendim nede kötü buldum.

7/10

Son sahne değişik oldu. Bana bölümün ilk başında ki;
Aile tablosu tarzı başlangıcı ile böyle bir şey tahmin ettirdiler ama öpüşme olayı çabuk oldu.

Bu arada şu saçı sakalı düzgün adama neden güvendiler. Tamam Daryl'ı kurtardı ama yinede güwenmeleri mantıksız geldi bana.:(

Maggie'nin sahne güzeldi kaplumbağa yiyen kızla. Carl sahneleri gereksizdi.ss

Bu arada @OzaN 'ın geçen hafta ki bölün ile ilgili "TWD duyguyu yansıttığı için diğer Zombi dizilerinden ayrılıyordu som sahne olmadı vs." Demişsin ana bence o son sahne "artık gına geldi, bıktık, yorulduk " hissini çok iyi veriyor.:D

6x10

Geçn hafta ki bölüme göre daha ortalama bir bölümdü. Darly ve Rick reyizin sahneleri süperdi, onun dışındakiler sıkıcıydı. Rick reyizin yaptığı olmadı diğer kadın daha yeni ölmüşken hemen Michonne'la olması kötü oldu.

7/10