S06B10
Geçen haftakine göre iyi değildi 7/10yeni karakteri tuttum. En son ellerini bağlayıp arabanın ustune nası çıkmayı başarmış? Göstermediler bile... umarım gecenin bir köründe anlatır.
Michone naptın sen ya? Sezon sonunda ölürsün artık. Malum Rick'in göz diktiğini zombiler yiyor...
Bu arada Jesus da gördü Michone ricki de gördü.. jesus her yerde
jesus un ellerindeki ipten kurtulup arabanın üstüne çıkış sahnesi karambole geldi onu tekrar ayrıntısıyla izlememiz mümkün değil
michone u ilk gez gömlekli banyo yaparken görmek kısmet oldu bu bölüm diyordum ki! son şok sahne geldi birde bayağı güzelmiş yani, rick le oynaşması yanlıştı ama en azından iç dünyasında neler saklı neler taşıyor görmüş olduk
son sahnede jesusda michone u ayrıntısıyla görebilen şanslılardan biz 6 sezondur ilk kez görüyoruz kadını o halde jesus gelir gelmez baskın yaptı yatak odasına
michone u ilk gez gömlekli banyo yaparken görmek kısmet oldu bu bölüm diyordum ki! son şok sahne geldi birde bayağı güzelmiş yani, rick le oynaşması yanlıştı ama en azından iç dünyasında neler saklı neler taşıyor görmüş olduk
son sahnede jesusda michone u ayrıntısıyla görebilen şanslılardan biz 6 sezondur ilk kez görüyoruz kadını o halde jesus gelir gelmez baskın yaptı yatak odasına