AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet ben demiştim zaten o telsiz sezi Glenn'e ait değil diye.
Büyük ihtimal senin dediğin gibi olur.

Falıma bakacaksın ona.

Evet ben demiştim zaten o telsiz sezi Glenn'e ait değil diye.
Büyük ihtimal senin dediğin gibi olur.

Falıma bakacaksın ona.
tek bildiğim fal yüzük falı kaç çocuğun olucak kızmı erkekmi kesin bilgiyle biliyorum bir çok kişiye deneyip ddiğim cinsiyette çocukları olmuştur ve çocukları olanlardada test edip aynı sayıyl kız erkek bilip test ediyordum utrasona falan gerek yok hahha

Yüzük falını ilk tefa duyuyorum.

Yüzük falını ilk tefa duyuyorum.
zincir ve yüzükle bakıyorum kaç çocuğun olucak kızmı erkekmi biliyorum bir kaç kız arkadaşıma daha hamile olmadan söyleyip tutturdum dediğim şekilde 5-6 kişide hep söylediğim cinsiyet çıktı henüz boşum yok daha önceden ocukları olan kişielrdede deneme yapmıştım kız erkek çocukları oluğunu bilmeden sırasıyla bilmiştim henüz yanılmadım yanı

Sen birde Anne olursan daha da hislerin kuvvetlenir çünkü anne içgüdüsü başka bir şey.
Yani yakında her şeyi bilirsin.

çiğdeem maggie ile benim falımada bak boş bir zamanında geleceğimizde birliktelik varmı acaba ?

Zaten sana da erkek çocuk yakışır.
biz @Çiğdem- le kız istiyoruz
hem sana noluyor sen git gagayla plan kur sen niye karışıyon çocuğun cinsiyetne

6x5

İçim bayıldı izlerken bu kadar sıkıcı bölüm çekmek de başarı. Milletçe alkışlıyoruz.

Imdbde dizinin bugüne kadar en düşük puan alan ikinci bölümü sanırım, şüphesiz hak edilmiş bir şey. Açıkçası dizinin eski tadından eser yok buraya kadar izlemişim diyerek devam ediyorum bir de arada iyi bölümler çıkabiliyor. JSS gibi.

3/10

maggie ile benimf alıma bak diyorsunnn hadi oradan bee
evet ama işte sende bakacaksın fala sonra aaa maggie değil falda ben sana çıkmışım diyeceksin
) onu bekledimde boşuna bekledim sanırım

the affair e bundan daha çok puan veriyordun gül gibi diziyi bıraktın geldin burda zombi avlıyorsun
eziyeti haketmişsin valla

Özelden bir gün bak ciddiyim ben elimi çekerim özelden sende yorumlarsın.
senin fala lady gaga baksın kızı meşgul etme

hahahha elini çekip göndericekmiş ne diyorsun bakayımmı