Merak ettim şimdi.Yok ondan değil Rick bu bölüm seninkini aldatıyor. Dayanamazsın sen.
Merak ettim şimdi.Yok ondan değil Rick bu bölüm seninkini aldatıyor. Dayanamazsın sen.
Aaron'dan zarar gelmez korkma, gay zaten o.6x5. Bölüm
pekde tatmin olamadık boş bir bölümdü tabiki tek sevindiğim nokta maggie çok çıktı ama yani bu gidişle kadın bize kalmayacak kapanın elinde kalacak gibi boşuna çekirdek ölünce sevinmişimşimdi başka toramanlar sıraya girmiş bize sıra gelmez bu gidişle
carol u bile özleten bir bölümdü kısaca? gerisini anlatmama gerek yokmaggie ile yanındaki aaron parlağının kaçış macerası , rick in nefes nefese kapıdan girişi , rick le yeni fancık arkadaşının oynaşması , birde ergen carl ve yine ergenik arkadaşının boş muhabbetleri falan derken sıkıcı geçti ,
belli olmaz valla maggie nin yanına gül ağayı koysan üç ayda olmayan uzuvları yeşermeye başalrAron'dan zarar gelmez korkma, gay zaten o.Hatta sevgilisi de var dizide...
belli olmaz valla maggie nin yanına gül ağayı koysan üç ayda olmayan uzuvları yeşermeye başalr
jessie yaşlı duruyor hem çoluk çocuk sahibi olmuş kadın onunla ilgilenmiyorumAman ne abarttın Maggie'yı tamam güzel de çok abartılı güzel değil.Mesela @cevaa ile dizideki yeni favorimiz Jessie.İsim olarak hatırlamazsan hani Rick'in öptüğü kız.
Neyse Mom konusuna da yorumunu yapsana izledin sanıyorum.jessie yaşlı duruyor hem çoluk çocuk sahibi olmuş kadın onunla ilgilenmiyorum
izlemedim hala .. hem senden çok daha gerilerdeyim ben ilk sezon 16. bölümden sonra izlemedimNeyse Mom konusuna da yorumunu yapsana izledin sanıyorum.
Hadi ya.izlemedim hala .. hem senden çok daha gerilerdeyim ben ilk sezon 16. bölümden sonra izlemedimsana anca bir haftada yetişirim
hayır bitirmedim ? mayısın başında ayrıldım burdan ? tüm diziler yarıda kalmıştıHadi ya.2. sezonu bitirdin sanıyordum gerçi hiç yorumunu görememiştim.
Maggie'yi karıştırmayalım o ayrı bişey ve dizideki en güzel kadın benceAman ne abarttın Maggie'yı tamam güzel de çok abartılı güzel değil.Mesela @cevaa ile dizideki yeni favorimiz Jessie.İsim olarak hatırlamazsan hani Rick'in öptüğü kız.
@mrt-06 gördünmü ? maggie sahipsiz değil ona laf atarken üç beş defa düşünMaggie'yi karıştırmayalım o ayrı bişey ve dizideki en güzel kadın benceJessie daha çok böyle tatlı sevimli tam sevgili olunucak kadınMaggie daha çok fantazi kadını
Bence tam tersi@mrt-06 gördünmü ? maggie sahipsiz değil ona laf atarken üç beş defa düşüncevaa ile aynı kafadayızda tek bir şu ajans of çiplerde ayrı gayrı düşüyoruz
ayrıca cevaa maggie tam evlenilecek kadındır ?
orda hatalısınjessie ise evdeki eşini aldatmak için arada bir uğrayacağın kadın gibi duruyor
ama sen sadık olsan bile o seni aldatırBence tam tersiJessie gibi bi karım olsa değil aldatmak başka kadınlara bakmam bile
Yok artık ne aldatması Jessi'nin suratındaki mahsun ifade bile yeter. Bakışları falan çok tatlı çok sıcak.@mrt-06 gördünmü ? maggie sahipsiz değil ona laf atarken üç beş defa düşüncevaa ile aynı kafadayızda tek bir şu ajans of çiplerde ayrı gayrı düşüyoruz
ayrıca cevaa maggie tam evlenilecek kadındır ?
orda hatalısınjessie ise evdeki eşini aldatmak için arada bir uğrayacağın kadın gibi duruyor
Yok ya ben dediklerinin tam tersini düşünüyorumama sen sadık olsan bile o seni aldatırjessie de öyle insana çaktırmadan boynuz takacakmış gibi bir duruş sezdim
daha kocası sağken rick e tırmanmaya çalışıyorduYok artık ne aldatması Jessi'nin suratındaki mahsun ifade bile yeter. Bakışları falan çok tatlı çok sıcak.
Jessi gibi karım olsun milyon dolar borcum olsun.Hatta sterlin o derece.
maggie ye güvenim sonsuz ama bu son bölümde o yanındaki aaron mudur nedir (dedikodulara göre gerçi adam yumoşmuş zarar gelmez ama insan yinede raahtsız oluyor ) ona fazla yüzvediYok ya ben dediklerinin tam tersini düşünüyorum
Koca kocadan başka her şeye benziyordu Rick gibi parlağı görünce haliyle etkilendi. Kız ne yapsın.daha kocası sağken rick e tırmanmaya çalışıyordubiz onu geçmişini biliriz
maggie ye güvenim sonsuz ama bu son bölümde o yanındaki aaron mudur nedir (dedikodulara göre gerçi adam yumoşmuş zarar gelmez ama insan yinede raahtsız oluyor ) ona fazla yüzvedihata yaptı bence
Kadının kocası düzgün davransaydı yapmazdı heraldedaha kocası sağken rick e tırmanmaya çalışıyordubiz onu geçmişini biliriz
maggie ye güvenim sonsuz ama bu son bölümde o yanındaki aaron mudur nedir (dedikodulara göre gerçi adam yumoşmuş zarar gelmez ama insan yinede raahtsız oluyor ) ona fazla yüzvedihata yaptı bence
işte öyle bir durum yaşanmaması için jessie gibi biriyle evlenince kadını kilit altında tutup çuvala sokmak lazımKoca kocadan başka her şeye benziyordu Rick gibi parlağı görünce haliyle etkilendi. Kız ne yapsın.)
reyiz meyiz sonuçta kocasının malzemesini taşımıyor adam reyize yanaşırsa işte bunun adıda aldatma olurKadının kocası düzgün davransaydı yapmazdı heraldeRick'de tam bir reyiz olduğu için normal kadının yaptığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?