AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hükümet gibi avrat tabii ki ölmez.
Bence dizinin sonunda sadece Rick ile Carol kalacak aha buraya yazdım 7 sene sonra bu mesajımı uplatıcam.
Bu teoriyi çok önceden söylemiştim herkes ölecek bir bu kalacak. Hatta dizi bittikten sonra dünyadaki tek kadın diye yeni bir devam dizisi çıkabilir

Yapımcılar ciddi ciddi demis zaten dizide sadece Carol'u öldürmek aklımiza gelmedi demiş. Yani Rick ölür bu kadın yaşar yinede.

Bu teoriyi çok önceden söylemiştim herkes ölecek bir bu kalacak. Hatta dizi bittikten sonra dünyadaki tek kadın diye yeni bir devam dizisi çıkabilir
Aslında Michone da ölmez, o kılıcıyla kendi çevresinde 360 derece dönse tüm zombileri tek seferde öldürüyor.
Onun ölümü bence kılıcını kaybetmesiyle ya da evde unutmasıyla olur yoksa yaşar daha.

Yok Michonne ruhsal anlamda zayıf bir karakter tek başına filan kaldığında intihar eder o

Yapımcılar ciddi ciddi demis zaten dizide sadece Carol'u öldürmek aklımiza gelmedi demiş. Yani Rick ölür bu kadın yaşar yinede.
Ama şunu hatırlatırım
ilk sezonlardan itibaren carolun ekibe faydası çoktur.hapishaneyi mekan olarak kullanırken ekibe faydaları çoktu.ayrıca hepsini geçtim yeni sezonun 2.bölümündeki faydası tartışılmaz ondan olmasa ekipteki çoğu kişi ölmüştü.faydası çok

Rickin koştuğu sahne çok aksiyonlu ya diziyi tekrardan izlememe rağmen aynı heyecanı yaşıyorum.

Açtım bölümü izliyorum, çok merak ettim bölümü şimdi.

6x3

Oha ya ne bölümdü.. Şok oldum..

Gleen reyiz öldü mü yani. 😱 O yanındaki sümsük adamı niye verdiler bunun peşine, adam intihar etti mal. Gleen'in kucağından gitti adam. Çok üzüldüm açıkçası, ilk sezondan kalan her isim benim için değerli çünkü.

Uzun zaman sonra heyecanlı, soluksuz bir bölüm izledim.
O sondaki sahneyi pek anlamadım, şimdi Rick'in arabasına giren iki kişi kimdi? Sonra o Rick'in aynadan görüpte taradığı kişiler kimdi?

@Harunnn60 2. ve 3. spoileri cevapla bi.

Carol demişsiniz yorumlarda da Carol kaç bölümdür görünmüyor mu yoksa ben mi görmüyorum anlamadım?

10 üzerinden 10'luk bölümdü.​

2.Sorunun cevabı;

Rick'in taradığı kişi Wolwes grubuydu. Rick hatırlarsan mekana doğru gidiyordu. Orada da Wolwes grubu ile karşılaştı onları öldürdü.
Zaten silah sesleri zombileri üzerine çektiği için zombiler Rick'in arabasına gelmeye başladı.

3.Soruyu az açıkla bence;
Carol ile ne alaka?
Carol 1ve 2 bölümlerde gözüküyor.
Biz Carol hakkında teori filan üretmedik hiç.
Sadece diziden ayrılsa çok güzel olur dedik.

Yorumlarınıza baktım da Carol falan demişsiniz, acaba bu bölümde vardı da ben mi görmedim dedim.