Hükümet gibi avrat tabii ki ölmez. Bence dizinin sonunda sadece Rick ile Carol kalacak aha buraya yazdım 7 sene sonra bu mesajımı uplatıcam.Carol ölmez boşuna beklemeyin.
Hükümet gibi avrat tabii ki ölmez. Bence dizinin sonunda sadece Rick ile Carol kalacak aha buraya yazdım 7 sene sonra bu mesajımı uplatıcam.Carol ölmez boşuna beklemeyin.
Bu teoriyi çok önceden söylemiştim herkes ölecek bir bu kalacak. Hatta dizi bittikten sonra dünyadaki tek kadın diye yeni bir devam dizisi çıkabilirHükümet gibi avrat tabii ki ölmez. Bence dizinin sonunda sadece Rick ile Carol kalacak aha buraya yazdım 7 sene sonra bu mesajımı uplatıcam.
Aslında Michone da ölmez, o kılıcıyla kendi çevresinde 360 derece dönse tüm zombileri tek seferde öldürüyor. Onun ölümü bence kılıcını kaybetmesiyle ya da evde unutmasıyla olur yoksa yaşar daha.Bu teoriyi çok önceden söylemiştim herkes ölecek bir bu kalacak. Hatta dizi bittikten sonra dünyadaki tek kadın diye yeni bir devam dizisi çıkabilir
Yok Michonne ruhsal anlamda zayıf bir karakter tek başına filan kaldığında intihar eder oAslında Michone da ölmez, o kılıcıyla kendi çevresinde 360 derece dönse tüm zombileri tek seferde öldürüyor. Onun ölümü bence kılıcını kaybetmesiyle ya da evde unutmasıyla olur yoksa yaşar daha.
Bence de intihar eder.Yok Michonne ruhsal anlamda zayıf bir karakter tek başına filan kaldığında intihar eder o
Ama şunu hatırlatırım ilk sezonlardan itibaren carolun ekibe faydası çoktur.hapishaneyi mekan olarak kullanırken ekibe faydaları çoktu.ayrıca hepsini geçtim yeni sezonun 2.bölümündeki faydası tartışılmaz ondan olmasa ekipteki çoğu kişi ölmüştü.faydası çokYapımcılar ciddi ciddi demis zaten dizide sadece Carol'u öldürmek aklımiza gelmedi demiş. Yani Rick ölür bu kadın yaşar yinede.
Malesef paralı olduğu için izleyemiyorum.Şu an fx te son yayınlanan bölümü oynuyor
Yayını d smarttan izliyorum.herhangi bir üyelik paketim yok ama uydu alıcı d smart olduğu için yayın açık..toplam 11 kanal fazladan açıkMalesef paralı olduğu için izleyemiyorum.
İşte bizim normal uydu. D-Smart olsa süper olurdu neyse sen benim yerime de izle.Yayını d smarttan izliyorum.herhangi bir üyelik paketim yok ama uydu alıcı d smart olduğu için yayın açık..toplam 11 kanal fazladan açık
Tamam izlerim dizi şu an yeni başladı.İşte bizim normal uydu. D-Smart olsa süper olurdu neyse sen benim yerime de izle.
6x3
Oha ya ne bölümdü.. Şok oldum..
Gleen reyiz öldü mü yani. 😱 O yanındaki sümsük adamı niye verdiler bunun peşine, adam intihar etti mal. Gleen'in kucağından gitti adam. Çok üzüldüm açıkçası, ilk sezondan kalan her isim benim için değerli çünkü.
Uzun zaman sonra heyecanlı, soluksuz bir bölüm izledim.
O sondaki sahneyi pek anlamadım, şimdi Rick'in arabasına giren iki kişi kimdi? Sonra o Rick'in aynadan görüpte taradığı kişiler kimdi?
@Harunnn60 2. ve 3. spoileri cevapla bi.
Carol demişsiniz yorumlarda da Carol kaç bölümdür görünmüyor mu yoksa ben mi görmüyorum anlamadım?
10 üzerinden 10'luk bölümdü.
2.Sorunun cevabı;
Rick'in taradığı kişi Wolwes grubuydu. Rick hatırlarsan mekana doğru gidiyordu. Orada da Wolwes grubu ile karşılaştı onları öldürdü.
Zaten silah sesleri zombileri üzerine çektiği için zombiler Rick'in arabasına gelmeye başladı.
3.Soruyu az açıkla bence;
Carol ile ne alaka? Carol 1ve 2 bölümlerde gözüküyor. Biz Carol hakkında teori filan üretmedik hiç. Sadece diziden ayrılsa çok güzel olur dedik.
Hayır yoktu. Biz kadının yaşı hakkında konuştuk sonra dizide kalıcı bu kadın filan dedik.Yorumlarınıza baktım da Carol falan demişsiniz, acaba bu bölümde vardı da ben mi görmedim dedim.
Yok, güzel bölümdü ama. Özlemişiz böyle bölümleri. 5. sezon rezilliğinden sonra bu sezon müko olacak.Hayır yoktu. Biz kadının yaşı hakkında konuştuk sonra dizide kalıcı bu kadın filan dedik.
Başka soru var mı?