AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçen hafta demişim zaten
Bu hafta ekleyecek oldugum şey sadece Vali Bey ayrıdan bir dizi yapsa yine izlenirmiş olacak
Vali'ye spin-off yapar AMC kesin

Düşünmedim değil yapılabilir Vali spin-off'u.

Diziyi dün izledim güzel bi bölümdü bence her ne kadar sadece vali olsada, normalde kötü adam olarak kalsa daha iyiydi ama böyle yapmayı düşünmüşler ben bunu bi yerlere bağlayacaklarını düşünüyorum yoksa böyle yapmazlardı.

Bence gayet güzel bir bölümdü neyini beğenmediniz ya.

İlerde o iki kız kardeş birbirlerinin kan davalısı olur ben şimdiden söylüyorum not edin.

bence çok güzel bir bölümdü , ben gayet beğendim
başlarda çok önyargılıydım kötü bir bölüm olacak diye ama fikrim izleyince değişti
mekanların , yerlerin değişmesi çok iyi oldu , hapishaneden o kadar çok sıkılmıştım ki
ayrıca valinin kitabını çok göndermeler yaptılar , okumadım ama fark ettim

--NOT--
diğer tanıştığı kızlardan lily çizgi romanda da var
çizgi romanda
vali hapishaneye saldırdığı sırada lily, lori yi öldürüyordu tabi dizi ve çizgi roman farklı olduğu için hikaye farklı işlenilecek

@Forumdash
@@007At
@@[USER=82867]GreatOttoman[/USER]
@@[USER=83529]KK|Batman[/USER]
@@[USER=82899]BesaleT[/USER]

Aynen mekanın değişmesi bencede iyi oldu

YENİ PROMO

Yaşadıkları onu gerçekten değiştirmiş olabilir mi?
Vali tekrar bizimle!

4. bölüm izledim.

Güzeldi yine.Uzun zamandır izlemeyişimin özlemiyle baya beğendim.
Corol Rick sahneleri sıkıcıydı son sahnelere kadar ama o çocuklar ile olanlar gayet heyecanlıydı.Ölmeleri daha heyecanlıydı.

Corol gitti galiba.Geri dönme ihtimali var tabi.Hiçte sevmezdim gitmesi iyi oldu.

5. Bölüm fena gerilim müziği ile başladı hadi hayırlısı.

Bir anda hepsi zombileşti yine kontrol kaybedildi ve felaket yaşandı.Gleen'de kötü durumdaydı bir anda yine karıştı koğuş.
Dışarıdada zombi katliamı yine biranda başladı.Güzelde oldu.Böle sahneleri özledim ama şu çit sorununa bir çözüm olsunlar artık.Can sıkıyor baya.
Glen'in geri dönmesi iyi.İnşallah o karakter ölmez.

Sonda yine Vali cezasıyla karşı karşıyayız kesin yine saçmalıklarla dolu bölümler izleyeceğiz.

Ne çit sorunu ya orayı artık terk etsinler aynı mekanı görmek gerçekten sıkıyor geçen bölüm farklı bir mekan vardı bölüm durgun olduğu halde keyif verdi.
Vali Reyiz'in yakıp yıkmasını bekliyoruz ovv yeah !

Sürekli farklı mekanlarda olmaları da saçma olur yerleşip düzen kurmak varken.

Mekan değiştirmek saçma olur bencede yani 5. bölümdeki o çiftçilik mekanını yapmak için baya uğraşmış rick tekrar onları yapmak için 2 yıl atlamalılar o zamanda yeni mekanın tadı kalmaz.
ama düzenlense dışlarına kapıdaki gibi ok koysalar güzel olur bence.Yada değişik şeyler düşünsünler.

6. bölümü daha izlemedim Wali'yi bekliyorum ama nefretle.

Ya biz Türkler geçmişte de göçebe yaşadığımız için kanımda var benim galiba yerleşik hayatı sevemiyorum.