GreatOttoman
Favori Üye
Ne içgüdüsü ya sadece beyin sapları çalışıyor o da hareket etmeye yarıyor.sonuçta zombiler iç duygularıyla hareket edebiliyorlar , beyinleri tamamen ölü değil
Ne içgüdüsü ya sadece beyin sapları çalışıyor o da hareket etmeye yarıyor.sonuçta zombiler iç duygularıyla hareket edebiliyorlar , beyinleri tamamen ölü değil
Yarıfinal olmamışmıydı ya ?4x8'i izledim.
Sezonun en iyi bölümüydü. Savaş sahneleri savştan önceki konuşma müthişti.
Hershel'in öldüğüne üzüldüm, Vali iyice psikopata bağladı ama kendide güme gitti
Grup iyice bölündü. Rick&Carl, Darly reyiz&Beth beraber gittiler, bazılarıda tek kaldı bakalım nasıl kurtulacaklar.
10/10
Bu gün var dimi twd,ben geçen hafta oldu sandım.
Bu gün var dimi twd,ben geçen hafta oldu sandım.
TWD düşüyor zaten hemen de Homeland hep geceleri düşüyordu. İki haftadır erken düşüyor o da, herhalde diziye artan ilgiden.Altyazı düşmüş @OzaN (Homeland'deki gibi şok olma sonra gerçi Homeland'i çevirmek daha zordur ya)
dehşet-ü afet.arkdaşımın çok çok ısrarı üzerine bende başlıyorum haftaya. güzel mi bari ? boşa zaman harcamayalım ?
arkdaşımın çok çok ısrarı üzerine bende başlıyorum haftaya. güzel mi bari ? boşa zaman harcamayalım ?
Dikkat sel olabilir gibi bir şey yazıyordu eğer aynı tabeladan bahsediyorsak. (Kızın öldüğü sahnedeki.)Bende şimdi izledim kuşkusuz en iyi bölümüydü elime bir Mg-42 alıp taraya taraya Vali'nin üstüne gitmek geldi içimden (duvara yumruk filan attım o sırada) ilk başlarda Rick yumuşak davranınca baya küfür ettim içimden senden bir cacık olmaz al şu Vali'nin façasını dedim ama sonra kalıyoruz deyince Survivor Taner gibi ovv yeah!! yaptım kendi kendime.
Carol'a kızlara verdiği eğitimden dolayı da ayrıca bir teşekkür etmek gerek.
@OzaN son 2 bölümdür filandır farkındaysan zombilerin sudan geçip geçemeyeceği konusuna değiniyorlar (Vali'nin zombiyi suyun içinde zincirlemesi ve zombiler suyu geçemiyor demesi) bence gelecek sezona o meşhur ada teorisini uygulayacak gibiler (inşallah. )
Hershell var bir de ölmesine üzülmek bir yana grup onsuz çok zorlanacaktır zaten diğer doktorda öldü,Carol gitti tıbbi işlere bakacak kimse kalmadı (Vali'nin ki katılırsa başka tabi).
Bir de o tabelada ne yazıyordu onu bir söyleyin bir zahmet eğer yer altındaki ölülerde canlanıp yüzeye çıkabiliyorlarsa dizi iyice Ölümcül Deneye benzeyecek gibi bakalım ileriki bölümlerde neler olacak...
Oraya diyorum da ne alaka ki ?Dikkat sel olabilir gibi bir şey yazıyordu eğer aynı tabeladan bahsediyorsak. (Kızın öldüğü sahnedeki.)