AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Altyazı düşmüş @OzaN :A (Homeland'deki gibi şok olma sonra gerçi Homeland'i çevirmek daha zordur ya:X)

4x8'i izledim.

Sezonun en iyi bölümüydü. Savaş sahneleri savştan önceki konuşma müthişti.

Hershel'in öldüğüne üzüldüm, Vali iyice psikopata bağladı ama kendide güme gitti :D

Grup iyice bölündü. Rick&Carl, Darly reyiz&Beth beraber gittiler, bazılarıda tek kaldı bakalım nasıl kurtulacaklar.

10/10

Moderatörün son düzenlenenleri:
4x8'i izledim.

Sezonun en iyi bölümüydü. Savaş sahneleri savştan önceki konuşma müthişti.

Hershel'in öldüğüne üzüldüm, Vali iyice psikopata bağladı ama kendide güme gitti :D

Grup iyice bölündü. Rick&Carl, Darly reyiz&Beth beraber gittiler, bazılarıda tek kaldı bakalım nasıl kurtulacaklar.

10/10
Yarıfinal olmamışmıydı ya ? :D

4x8'i izledim.

Dizinin en iyi bölümüydü belki de.

Özellikle sonları çok iyiydi.

Hershell reyisin ölümüne üzüldüm. :(

Vali kendin iyice nefret ettirdi eğer ölmeseydi diziyi bırakırdım belki de. Haftada bir saat kendimi sinir etmeye gerek yok. :):) (Bırakmazdım ama lafta işte. :D)

Ölümü daha güzel olabilirdi. Böyle parçalarına falan ayırsaydı Michonne iyi olurdu. :D Ölmeyecek diye korktum ama o kadın iyi yaptı. (Kardeşiyle ikisi kurtulup bizimkilere katılır umarım.)

Grup çok dağıldı ama planları vardı herhalde bir araya gelmeleri çok sıkıntı olmaz. Asıl sorun nerede nasıl yaşayacakları.

Carol'a emanet edilen kızlardan büyük olanını zaten sevmiştim. İyice gözüme girdi, helal olsun Ty'ı kurtardı. :D

En son Rick'in sahneleri müthişti. Yine duygulandırdı reyis. :(

Altyazı düşmüş @OzaN :A (Homeland'deki gibi şok olma sonra gerçi Homeland'i çevirmek daha zordur ya:X)
TWD düşüyor zaten hemen de Homeland hep geceleri düşüyordu. İki haftadır erken düşüyor o da, herhalde diziye artan ilgiden. :)

Favorilerim arasına girdi bu bölüm. :) Diğerleri spoiler'de. :)

Hershell babamıza üzüldüm o bizim Müslüm, Orhan, Ferdi babamızdan sonraki babamızdı. :( :D
Sonu acayip duygusaldı umarım bebekleri kurtulmuştur. :( Carl'ın ağlaması falan kötüydü. Vali ölmeyecekti ama o kadın sağolsun. :D Game of Thrones'ten sonra Rick'te ölecek sandım ama Michonne ablamız sağolsun. :D

Bölüme başlıyorum.:Dİlk başı süperdi.Jeneriğe kadar.😱Eldeki kozlar büyük Vali'nin.:T:

Son düzenleme:
Bölüm süper gerilimliydi çok güzeldi.

Rick'in konuşması ayrıyetten güzeldi.Ve Vali'nin tepkisi.

Vali hafif değişmiş olsada aynı hala.Fena piskopat.

Küçük kız Megan ısırıldı çok etkileyiciydi o sahnede.Sonrasında dengesizin çocuğun kafasına sıkması ise tam bir vahşetti.:T:Ama anası intikamını aldı.:D

Hersel ölmemeliydi.En büyük hata yapıldı.O adam ölemez ya.Birde kelle kesti dengesiz maymun.:T:

Son 10 dakika'nın her saniyesi resmen şok ediciydi.Rick ve Vali kavgası süperdi.Sonunda Michone'nın kurtarması ve Carl'u sorması güzeldi yine.Carl'ı tam o sırada bende merak etmiştim.:DVe Vali öldü.:Z

Çocukların adam öldürmesi ise artık vahşetten kaçışın olmadığını birebir gösterdi.Artık umut yok.
Büyük kızı sevmezdim baya psikopattı ama Coral aşkı kızı en sonunda doğruya itti.Treeyse'yi kurtarması iyi oldu.:D

Darly yine reisliğini yaptı.Bomba ile tank patlatmak.:DSüpersin ya.:D

Ölenin bebek olması güzeldi.Lori'den kalmış olsada diğerlerinin ölmesine tercih ederim.:T:Rick yine dağılacak.Kötü oldu bu ama neyse.

Mutlu bir araydı.Çok az bir kayıp oldu.Hersel'in yokluğunu hissettirmezlerse aynı kadro devam edecek.:D

arkdaşımın çok çok ısrarı üzerine bende başlıyorum haftaya. güzel mi bari ? boşa zaman harcamayalım ? :d

Bende şimdi izledim kuşkusuz en iyi bölümüydü elime bir Mg-42 alıp taraya taraya Vali'nin üstüne gitmek geldi içimden (duvara yumruk filan attım o sırada) ilk başlarda Rick yumuşak davranınca baya küfür ettim içimden senden bir cacık olmaz al şu Vali'nin façasını dedim ama sonra kalıyoruz deyince Survivor Taner gibi ovv yeah!! yaptım kendi kendime. :D
Carol'a kızlara verdiği eğitimden dolayı da ayrıca bir teşekkür etmek gerek.
@OzaN son 2 bölümdür filandır farkındaysan zombilerin sudan geçip geçemeyeceği konusuna değiniyorlar (Vali'nin zombiyi suyun içinde zincirlemesi ve zombiler suyu geçemiyor demesi) bence gelecek sezona o meşhur ada teorisini uygulayacak gibiler (inşallah. :D)
Hershell var bir de ölmesine üzülmek bir yana grup onsuz çok zorlanacaktır zaten diğer doktorda öldü,Carol gitti tıbbi işlere bakacak kimse kalmadı (Vali'nin ki katılırsa başka tabi).
Bir de o tabelada ne yazıyordu onu bir söyleyin bir zahmet eğer yer altındaki ölülerde canlanıp yüzeye çıkabiliyorlarsa dizi iyice Ölümcül Deneye benzeyecek gibi bakalım ileriki bölümlerde neler olacak...

Bende şimdi izledim kuşkusuz en iyi bölümüydü elime bir Mg-42 alıp taraya taraya Vali'nin üstüne gitmek geldi içimden (duvara yumruk filan attım o sırada) ilk başlarda Rick yumuşak davranınca baya küfür ettim içimden senden bir cacık olmaz al şu Vali'nin façasını dedim ama sonra kalıyoruz deyince Survivor Taner gibi ovv yeah!! yaptım kendi kendime. :D
Carol'a kızlara verdiği eğitimden dolayı da ayrıca bir teşekkür etmek gerek.
@OzaN son 2 bölümdür filandır farkındaysan zombilerin sudan geçip geçemeyeceği konusuna değiniyorlar (Vali'nin zombiyi suyun içinde zincirlemesi ve zombiler suyu geçemiyor demesi) bence gelecek sezona o meşhur ada teorisini uygulayacak gibiler (inşallah. :D)
Hershell var bir de ölmesine üzülmek bir yana grup onsuz çok zorlanacaktır zaten diğer doktorda öldü,Carol gitti tıbbi işlere bakacak kimse kalmadı (Vali'nin ki katılırsa başka tabi).
Bir de o tabelada ne yazıyordu onu bir söyleyin bir zahmet eğer yer altındaki ölülerde canlanıp yüzeye çıkabiliyorlarsa dizi iyice Ölümcül Deneye benzeyecek gibi bakalım ileriki bölümlerde neler olacak...
Dikkat sel olabilir gibi bir şey yazıyordu eğer aynı tabeladan bahsediyorsak. :) (Kızın öldüğü sahnedeki.)