- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Yer altından adamın çıkacağına işaretti herhalde. Ölüler de canlanıyor olmalı?Oraya diyorum da ne alaka ki ?
Yer altından adamın çıkacağına işaretti herhalde. Ölüler de canlanıyor olmalı?Oraya diyorum da ne alaka ki ?
Selle ne alakası var ki ama toprak yumuşak olur anlamına filan mı geliyor.Yer altından adamın çıkacağına işaretti herhalde. Ölüler de canlanıyor olmalı?
Selden ölmüş birileri olabilir.Selle ne alakası var ki ama toprak yumuşak olur anlamına filan mı geliyor.
ben henüz bu bölümü izleyemedim annem rahat brakmıyor ev işi falan şimdi izleyecem brazdan çok merak ettim bende 😵😵😵Amerika yayınından sadece bir gün sonra yani bu akşam 21:30'da FX'te
Ekli dosyayı görüntüle 32133
Yapımcı ve yönetmenler sezonun bu yarısının şimdiye dek çekilen en iyi sezon olduğunu söylüyor !
FX - D-Smart 415, Teledünya 20, Tivibu Ev 145
@Forumdash @OzaN @cevaa @sokak sanati @cevaa @GreatOttoman
@BesaleT @Çiğdem- @destere @Gk4y @Ahmad @Mr.At
ben henüz bu bölümü izleyemedim annem rahat brakmıyor ev işi falan şimdi izleyecem brazdan çok emrak ettim bende 😵😵😵
Dizinin cidden bazı yerleri saçma Michonne'nin o zombileri öldürdükten sonra ağızını, kolunu kesiyor tamamda kesilince zombiler evcilleşiyor mu yine bi atakları bi saldırıları olması lazım ama bakıyorsun evcilleşmişler hiçbir şey yapmıyorlar. Diğeri ise; orda ölmüş insanlar oluyor hazır onları yemiyorlarken başka birini öldürmeye çalışıyor zombiler ne gereği var etse et işte önünde duruyor yesenee...
Dizinin 9.bölümüne gelirsek dizi etkileyici, duygusal bi bölüm olmuş ama genelinde sıkıcıydı sonlara doğru daha iyi oldu, daha iyi bir bölüm beklerdim aranın ardından.
yazdıklarını okumadım ama , gözüm kayıyordu az kalsın spoiler butonu koy istersen
Spoilerlik bi şey yok olsa koyardım zaten. Üstteki paragraf dizinin genel yorumu altındaki ise 9.bölümle ilgili genel yorum.
4x9'u izledim.
Bence de genel olarak sıkıcı bir bölümdü. Bölüm boyunca Carl'a baya sinir oldum, kendini bişey zannetmeye başladı atarlı ergen Ama kapıya omuz attıktan sonra yere düşmesi ve karanlıkta babasından korkması iyi oldu