AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arada saçmalınılan bölümlerdendi bence.Wali'nin ne yaşadığını gerçekten hiç merak etmemiştim.İzlemseydimde olurdu.:D

Wali başlarda baya tırsak karakter olmuş.:FBaya güldürdü beni o piskopatlık yok olmuş adamda ama içinde ne fırtınal kopuyordur acaba.Ricki nasıl öldüreceğini falan düşünmüştür muhtemelen içinden.:D

Sonda yine eski ekiba dönecek galiba.
Sonraki bölümlerdede Rick falan yok.Sıkıcı bir bölüm daha bizi bekliyor.:(

4x7'yi izledim.

Valiyle geçen 2.bölüm oldu ama sonlara doğru az da olsa grubu görmek güzeldi.

Geçen hafta ki melek vali gitmiş eski vali geri gelmiş eski hali daha iyiydi zaten :D Vali gittiği yeri karıştırdı yine ve yönetimi aldı. Gelecek hafta savaş var yine ama büyük bi savaş olacak. Vali intikamını alabilecekmi acaba.

9/10

7. Bölümü izledim.

Martinez iyi adamdın be.:(Wali'ye güvenerek hata yaptı piskopat piskopattır değişmez Doğa kanunu bu.:D

Haftaya sezon arası başlıyor galiba.Yine ara veriyolar.2 bölüm aralandıktan sonra güzel bir bölüm bekliyorum artık.:D

Haftaya aramı veriliyor @cevaa

4x7'yi izledim.

Uzun zamandır bir dizi bölümünde bu kadar sinir olmamıştım herhalde.

Kötü her zaman kötüdür arada sırada iyi şeyler yapması bunu değiştirmez. Ama bu kadar da erken beklemiyordum. Madem valiyi yine eskisi gibi kötü yapacaksınız ne diye 1.5 bölüm boyunca valiyi iyi göstermeye çalışmak için kasarak bizi sıkıtınız ey senaristler...

Bu bölüm geçen bölüm kadar sıkılmadım ama senaryonun gidişine gerçekten çok sinir oldum.

Gelecek bölüm fragmanı çok iyi gözüküyor sezonun en iyi bölümünü izlememiz muhtemel. Umarım validen kurtuluruz artık.

S04 B07 izledim;
Bu bölüm ben sıkıldım sadece heycan olsun diye Vali'nin entrikalarını izledik."Eh"lik bi bölümdü benim için. Zaten AMAs ödüllerini canlı izleyecem diye chatten bi ton spoi yedim :T: Dizinin heycanı orda bende gittiydi.

Haftaya daha heycanlı olacak zaten sezon arası süper olacaktir :X

Yeni izledim güzel bir bölümdü Vali'nin iyi olmasına inanmışmıydınız ki ben onu anlamadım o sadece fırtına öncesi bir sessizlikti ve gelecek bölüm twd'in en iyi bölümü olacak galiba,Ricklerin RPG'leri olmadığı sürece(bildiğimiz kadarıyla yok) Vali'nin karşısında hiçbir şansı yok. :A :A

4x7
genel olarak önceki bölüme göre daha iyi bir bölümdü bence
valinin yaptıkları şaşırtmadı ama arkadaşını öldürmesi ,kısa sürede kampa lider olması filan çabuk oldu :)

kimse bahsetmemiş ama bu bölümde zombilerin suda yaşadığını öğrendik buda artık bir adaya yerleşşinler teorisini çürütüyor :F
Pete.png

gelecek bölüme bakarsak olaylar olaylar var
kim kazanır derseler

vali :
++
sayıca üstün, tank , arabalar, silah
-- yeni ekipleri onu ortada bırakabilir
-- zombiler

rick ve ekibi:
++
hapishane alanı çok büyük geri çekilebilirler ,taktik uygulayabilirler, silah yeterli ,
-- insan sayısı az ve hastalıkla boğuşuyorlar zaten , çoğu silah kullanmayı bilmiyor
-- zombiler

Son düzenleme:
Vali sayı olarak ne kadar önde bilmem ama bizimkilerin kuvvetli elemanı daha fazladır bence. Rick, Michonne, Daryl, Tyrion, Tyreese...

Zorlayacak şey tank olur. :(

Vali sayı olarak ne kadar önde bilmem ama bizimkilerin kuvvetli elemanı daha fazladır bence. Rick, Michonne, Daryl, Tyrion, Tyreese...

Zorlayacak şey tank olur. :(
aynen , çizgi romanda her iki tarafta büyük kayıp veriyordu
valiyi birisi arkasından vurucak tabi çizgi romana göre ilerlerseler :D

4x7
genel olarak önceki bölüme göre daha iyi bir bölümdü bence
valinin yaptıkları şaşırtmadı ama arkadaşını öldürmesi ,kısa sürede kampa lider olması filan çabuk oldu :)

kimse bahsetmemiş ama bu bölümde zombilerin suda yaşadığını öğrendik buda artık bir adaya yerleşşinler teorisini çürütüyor :F
Pete.png

gelecek bölüme bakarsak olaylar olaylar var
kim kazanır derseler

vali :
++
sayıca üstün, tank , arabalar, silah
-- yeni ekipleri onu ortada bırakabilir
-- zombiler

rick ve ekibi:
++
hapishane alanı çok büyük geri çekilebilirler ,taktik uygulayabilirler, silah yeterli ,
-- insan sayısı az ve hastalıkla boğuşuyorlar zaten , çoğu silah kullanmayı bilmiyor
-- zombiler
Suda yaşama olayı beni izlerken The Vampire Dİaries'e götürdü:F Stef. malum kaç bölüm kasanın içinde suyun altında kalıp ölup ölup dirildi zaar :F Bence su olayı 2 dizide de güzel işlendi:X

@Harunnn60 Kimse suda yaşayamaz demedi ki zaten.Zombiler suda durabiliyorlar tamam da nasıl yüzecekler ? (içinde bir akıllı çıkıp ''şu karşı ki adada insanlar vardır gelin beyler bir de oraya bakalım'' demezse :A) Ayrıca hadi oldu da yüze yüze geldiler adaya hepsi hepsi birden nasıl saldıracak ? Yani Adaya yerleşsinler teorisi hala devam ediyor. :A

@Harunnn60 Kimse suda yaşayamaz demedi ki zaten.Zombiler suda durabiliyorlar tamam da nasıl yüzecekler ? (içinde bir akıllı çıkıp ''şu karşı ki adada insanlar vardır gelin beyler bir de oraya bakalım'' demezse :A) Ayrıca hadi oldu da yüze yüze geldiler adaya hepsi hepsi birden nasıl saldıracak ? Yani Adaya yerleşsinler teorisi hala devam ediyor. :A
1. vali o zombiye zincirle taş bağlamıştı bu yüzden suyun yüzeğine çıkamıyordu :D
2. istediğini de bu iddaa çürüdü artık :A