AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beklentilerimiz şöyle ?

umarım atarlı ergen carl ı zombiler kapar ve japon çekirdeği ölür umarım
ve inşallah beth de kurtulurda maggie ile birlikte diziye renk katmaya devam ederler

michone unda kılıcına kuvvet nasip eyle yarabbi

ahaha
aynen
zaten dizide kadın az , kalanıda öldürmesinler bir zahmet

bukadar durgun bir sezona çok heyecanlı bir sezon finali bekliyorum bu arada abrahamın dünyayı kurtarmak için aradığı doktor hakkında çok önemli büyük bir spoi biliyorum 🙂🙂
çizgi romanından biliyorum o doktorun olayını tabi söylersem millet üstüme saldırır

en iyisi bekleyip görmek güzel bir sezon finali bekliyorum

maggie ile yola devam eden bob noldu son bölümde onu göremedim o çıkmadı değilmi dizide yada vardıda ben görmedim
vardıda sen görememişsindir

bende güzel bir sezon finali bekliyorum , 60 dk filan olsa iyi olur

seon finalini izledim
ekibin bir araya gelmesi dışında beğendiğim bir şey olmadı özellikle 3 ay aradan sonrakı bölümler çok sıkıcı geçti sezon finalindeki beklentilerimdehayal kırıklığıyla sonlandı 🙁final kısmıda hiç heyecanlı değildi rick neyi bilmiyorlar sorusuna çok basit cevap verdi bütün heyecan kaçtı hiç cevap vermeden bitse daha heyecanlı olurdu

4x16 Yorumum :

Ya bu sezon hiç istediğim hazzı alamadım diziden.Bu bölümde ne bileyim yani iyi de denmez kötü de denmez.Memleket psikopat dolmuş hacı fıstık gibi hayvan eti,sebze meyve var niye insan eti yiyorsun ki ?Validen yemişin bi tokat bir sürü sevdiğini kaybetmişin niye hala birilerine güveniyorsun ki ?Önümüzde ki sezon da ordan kurtulmaya çalışacaklar o sezonda öyle geçecek.Bizim ada işi yalan oldu yine.

Sezon finalini izledim ne diyeceğim bilmiyorum tek düşündüğüm 7 ay nasıl geçicek

Son düzenleme: