sen 2.sezonun ilk bölümünü oynamadın galiba ,onlar çoktan geldide sonrası spoiler olur , oyunu oynamadıysanManyağın teki zaten bulmuştur kurtulmanın bi yolunu
Bence Omid le yanındaki kız gelir diye düşünmüştüm
sen 2.sezonun ilk bölümünü oynamadın galiba ,onlar çoktan geldide sonrası spoiler olur , oyunu oynamadıysanManyağın teki zaten bulmuştur kurtulmanın bi yolunu
Bence Omid le yanındaki kız gelir diye düşünmüştüm
sen 2.sezonun ilk bölümünü oynamadın galiba ,onlar çoktan geldide sonrası spoiler olur , oyunu oynamadıysan
millet oynamaya çalışırsın , sen silersinOyunu indirdim ama sildim sonra Tr altyazı çıkarsa oynarım ancak
millet oynamaya çalışırsın , sen silersin
ilk bölümün tr altyazısı çoktan çıktı hatta 2.bölümünde çıkmış
oyna oyna , ben oynamadım sen oyna , sonra bana anlatırsınOha çıktımı cidden O zaman indirip oynarım hemen
oyna oyna , ben oynamadım sen oyna , sonra bana anlatırsın
beklentilerimiz şöyle ?The Walking Dead Sezon Finali Hakkındaki Beklentileriniz Neler Bizimle Paylaşırsanız Seviniriz...
The Walking Dead, Amerika yayınından sadece bir gün sonra, pazartesi 21:30'da FX'te!
Ekli dosyayı görüntüle 35904
@destere @Çiğdem- @OzaN @sokak sanati @Forumdash @cevaa
ahaha aynenbeklentilerimiz şöyle ?
umarım atarlı ergen carl ı zombiler kapar ve japon çekirdeği ölür umarım ve inşallah beth de kurtulurda maggie ile birlikte diziye renk katmaya devam ederler
michone unda kılıcına kuvvet nasip eyle yarabbi
maggie ile yola devam eden bob noldu son bölümde onu göremedim o çıkmadı değilmi dizide yada vardıda ben görmedimahaha aynen
zaten dizide kadın az , kalanıda öldürmesinler bir zahmet
bukadar durgun bir sezona çok heyecanlı bir sezon finali bekliyorum bu arada abrahamın dünyayı kurtarmak için aradığı doktor hakkında çok önemli büyük bir spoi biliyorum 🙂🙂The Walking Dead Sezon Finali Hakkındaki Beklentileriniz Neler Bizimle Paylaşırsanız Seviniriz...
The Walking Dead, Amerika yayınından sadece bir gün sonra, pazartesi 21:30'da FX'te!
Ekli dosyayı görüntüle 35904
vardıda sen görememişsindirmaggie ile yola devam eden bob noldu son bölümde onu göremedim o çıkmadı değilmi dizide yada vardıda ben görmedim
bende güzel bir sezon finali bekliyorum , 60 dk filan olsa iyi olurbukadar durgun bir sezona çok heyecanlı bir sezon finali bekliyorum bu arada abrahamın dünyayı kurtarmak için aradığı doktor hakkında çok önemli büyük bir spoi biliyorum 🙂🙂
çizgi romanından biliyorum o doktorun olayını tabi söylersem millet üstüme saldırır
en iyisi bekleyip görmek güzel bir sezon finali bekliyorum
seon finalini izledimEkli dosyayı görüntüle 35921
16.BÖLÜM ÖZETİ - SEZON FİNALİ
Maggie , Gleen ve diğerleri Terminusa ulaşmıştır , hayatlarının eskisi gibi olacağını düşünürlerken hiç ummadıkları şey ne olacak ?
Rick ,Carl ve Michonne ormanda yürürlerken duydukları ses , onları neye sürekleyecek
Daryl bekleyen büyük şok ne ?
Günün sonunda Rick ekileyecek olan olay ne ?
@BesaleT @GreatOttoman @Mr.At @HeisenBerg @KK|Batman @otomatikportakal
7 ay beklediğimizde deyse bari.Sezon finalini izledim ne diyeceğim bilmiyorum tek düşünüdüğüm 7 ay nasıl geçicek
sinir oldum varya , herşeyi 43 dk sığdırınca çok çabuk bitti 60 dk olsa anlardık biraz7 ay beklediğimizde deyse bari.
45 dakika onu geçtim bide eski sahneleri niye gösterdiler hiç bişey anlamadım çok gereksiz olmuş.sinir oldum varya , herşeyi 43 dk sığdırınca çok çabuk bitti 60 dk olsa anlardık biraz
hershel göstermek istediler herhalde ,sezon finali ya45 dakika onu geçtim bide eski sahneleri niye gösterdiler hiç bişey anlamadım çok gereksiz olmuş.