AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
The Walking Dead Sezon Finali Hakkındaki Beklentileriniz Neler Bizimle Paylaşırsanız Seviniriz...

The Walking Dead, Amerika yayınından sadece bir gün sonra, pazartesi 21:30'da FX'te!

10011724_10151923693027024_824250812_o.jpg

@destere @Çiğdem- @OzaN @sokak sanati @Forumdash @cevaa

Ekli dosyalar

• 10011724_10151923693027024_824250812_o.jpg
    10011724_10151923693027024_824250812_o.jpg
    69.9 KB · Hit: 297
The Walking Dead Sezon Finali Hakkındaki Beklentileriniz Neler Bizimle Paylaşırsanız Seviniriz...

The Walking Dead, Amerika yayınından sadece bir gün sonra, pazartesi 21:30'da FX'te!

Ekli dosyayı görüntüle 35904

beklentilerimiz şöyle ?

umarım atarlı ergen carl ı zombiler kapar ve japon çekirdeği ölür umarım :) ve inşallah beth de kurtulurda maggie ile birlikte diziye renk katmaya devam ederler :)

michone unda kılıcına kuvvet nasip eyle yarabbi :)

beklentilerimiz şöyle ?

umarım atarlı ergen carl ı zombiler kapar ve japon çekirdeği ölür umarım :) ve inşallah beth de kurtulurda maggie ile birlikte diziye renk katmaya devam ederler :)

michone unda kılıcına kuvvet nasip eyle yarabbi :)
ahaha :D aynen
zaten dizide kadın az , kalanıda öldürmesinler bir zahmet :D

Ekli dosyayı görüntüle 35904

bukadar durgun bir sezona çok heyecanlı bir sezon finali bekliyorum bu arada abrahamın dünyayı kurtarmak için aradığı doktor hakkında çok önemli büyük bir spoi biliyorum 🙂🙂
çizgi romanından biliyorum o doktorun olayını tabi söylersem millet üstüme saldırır :kiki::kiki:
en iyisi bekleyip görmek güzel bir sezon finali bekliyorum :bhr::bhr::bhr:

maggie ile yola devam eden bob noldu son bölümde onu göremedim o çıkmadı değilmi dizide yada vardıda ben görmedim :)
vardıda sen görememişsindir :D

bukadar durgun bir sezona çok heyecanlı bir sezon finali bekliyorum bu arada abrahamın dünyayı kurtarmak için aradığı doktor hakkında çok önemli büyük bir spoi biliyorum 🙂🙂
çizgi romanından biliyorum o doktorun olayını tabi söylersem millet üstüme saldırır :kiki::kiki:
en iyisi bekleyip görmek güzel bir sezon finali bekliyorum :bhr::bhr::bhr:
bende güzel bir sezon finali bekliyorum , 60 dk filan olsa iyi olur

Ekli dosyayı görüntüle 35921

16.BÖLÜM ÖZETİ - SEZON FİNALİ

Maggie , Gleen ve diğerleri Terminusa ulaşmıştır , hayatlarının eskisi gibi olacağını düşünürlerken hiç ummadıkları şey ne olacak ?

Rick ,Carl ve Michonne ormanda yürürlerken duydukları ses , onları neye sürekleyecek

Daryl bekleyen büyük şok ne ?

Günün sonunda Rick ekileyecek olan olay ne ?

@BesaleT @GreatOttoman @Mr.At @HeisenBerg @KK|Batman @otomatikportakal
seon finalini izledim
ekibin bir araya gelmesi dışında beğendiğim bir şey olmadı özellikle 3 ay aradan sonrakı bölümler çok sıkıcı geçti sezon finalindeki beklentilerimdehayal kırıklığıyla sonlandı 🙁final kısmıda hiç heyecanlı değildi rick neyi bilmiyorlar sorusuna çok basit cevap verdi bütün heyecan kaçtı hiç cevap vermeden bitse daha heyecanlı olurdu :bhr::bhr::bhr:

4x16 Yorumum :

Ya bu sezon hiç istediğim hazzı alamadım diziden.Bu bölümde ne bileyim yani iyi de denmez kötü de denmez.Memleket psikopat dolmuş hacı fıstık gibi hayvan eti,sebze meyve var niye insan eti yiyorsun ki ?Validen yemişin bi tokat bir sürü sevdiğini kaybetmişin niye hala birilerine güveniyorsun ki ?Önümüzde ki sezon da ordan kurtulmaya çalışacaklar o sezonda öyle geçecek.Bizim ada işi yalan oldu yine.:T:

Sezon finalini izledim ne diyeceğim bilmiyorum tek düşündüğüm 7 ay nasıl geçicek :( :(

Son düzenleme: