sen 2.sezonun ilk bölümünü oynamadın galiba ,onlar çoktan geldide sonrası spoiler olur , oyunu oynamadıysanManyağın teki zaten bulmuştur kurtulmanın bi yolunu
Bence Omid le yanındaki kız gelir diye düşünmüştüm![]()
sen 2.sezonun ilk bölümünü oynamadın galiba ,onlar çoktan geldide sonrası spoiler olur , oyunu oynamadıysanManyağın teki zaten bulmuştur kurtulmanın bi yolunu
Bence Omid le yanındaki kız gelir diye düşünmüştüm![]()
sen 2.sezonun ilk bölümünü oynamadın galiba ,onlar çoktan geldide sonrası spoiler olur , oyunu oynamadıysan![]()
millet oynamaya çalışırsın , sen silersinOyunu indirdim ama sildim sonraTr altyazı çıkarsa oynarım ancak
![]()
millet oynamaya çalışırsın , sen silersin
ilk bölümün tr altyazısı çoktan çıktı hatta 2.bölümünde çıkmış![]()
oyna oyna , ben oynamadım sen oynaOha çıktımı ciddenO zaman indirip oynarım hemen
![]()
oyna oyna , ben oynamadım sen oyna, sonra bana anlatırsın
![]()
beklentilerimiz şöyle ?The Walking Dead Sezon Finali Hakkındaki Beklentileriniz Neler Bizimle Paylaşırsanız Seviniriz...
The Walking Dead, Amerika yayınından sadece bir gün sonra, pazartesi 21:30'da FX'te!
Ekli dosyayı görüntüle 35904
@destere @Çiğdem- @OzaN @sokak sanati @Forumdash @cevaa
ahahabeklentilerimiz şöyle ?
umarım atarlı ergen carl ı zombiler kapar ve japon çekirdeği ölür umarımve inşallah beth de kurtulurda maggie ile birlikte diziye renk katmaya devam ederler
michone unda kılıcına kuvvet nasip eyle yarabbi![]()
maggie ile yola devam eden bob noldu son bölümde onu göremedim o çıkmadı değilmi dizide yada vardıda ben görmedimahahaaynen
zaten dizide kadın az , kalanıda öldürmesinler bir zahmet![]()
bukadar durgun bir sezona çok heyecanlı bir sezon finali bekliyorum bu arada abrahamın dünyayı kurtarmak için aradığı doktor hakkında çok önemli büyük bir spoi biliyorum 🙂🙂The Walking Dead Sezon Finali Hakkındaki Beklentileriniz Neler Bizimle Paylaşırsanız Seviniriz...
The Walking Dead, Amerika yayınından sadece bir gün sonra, pazartesi 21:30'da FX'te!
Ekli dosyayı görüntüle 35904
vardıda sen görememişsindirmaggie ile yola devam eden bob noldu son bölümde onu göremedim o çıkmadı değilmi dizide yada vardıda ben görmedim![]()
bende güzel bir sezon finali bekliyorum , 60 dk filan olsa iyi olurbukadar durgun bir sezona çok heyecanlı bir sezon finali bekliyorum bu arada abrahamın dünyayı kurtarmak için aradığı doktor hakkında çok önemli büyük bir spoi biliyorum 🙂🙂
çizgi romanından biliyorum o doktorun olayını tabi söylersem millet üstüme saldırır
en iyisi bekleyip görmek güzel bir sezon finali bekliyorum![]()
seon finalini izledimEkli dosyayı görüntüle 35921
16.BÖLÜM ÖZETİ - SEZON FİNALİ
Maggie , Gleen ve diğerleri Terminusa ulaşmıştır , hayatlarının eskisi gibi olacağını düşünürlerken hiç ummadıkları şey ne olacak ?
Rick ,Carl ve Michonne ormanda yürürlerken duydukları ses , onları neye sürekleyecek
Daryl bekleyen büyük şok ne ?
Günün sonunda Rick ekileyecek olan olay ne ?
@BesaleT @GreatOttoman @Mr.At @HeisenBerg @KK|Batman @otomatikportakal
7 ay beklediğimizde deyse bari.Sezon finalini izledim ne diyeceğim bilmiyorum tek düşünüdüğüm 7 ay nasıl geçicek![]()
![]()
sinir oldum varya , herşeyi 43 dk sığdırınca çok çabuk bitti 60 dk olsa anlardık biraz7 ay beklediğimizde deyse bari.![]()
45 dakika onu geçtim bide eski sahneleri niye gösterdiler hiç bişey anlamadım çok gereksiz olmuş.sinir oldum varya , herşeyi 43 dk sığdırınca çok çabuk bitti 60 dk olsa anlardık biraz![]()
hershel göstermek istediler herhalde ,sezon finali ya45 dakika onu geçtim bide eski sahneleri niye gösterdiler hiç bişey anlamadım çok gereksiz olmuş.