Son bölüm bugün çıkmış daha. O puan düşer muhtemelen ama önceki bölüm iyiymiş. İki bölümü de izler notumu veririm ben, bakalım abartı mıymış değil miymişBu nasıl bu kadar aldı la şaka makaTamam o kadar da güzel değil yani güzel ama
Son bölüm bugün çıkmış daha. O puan düşer muhtemelen ama önceki bölüm iyiymiş. İki bölümü de izler notumu veririm ben, bakalım abartı mıymış değil miymişBu nasıl bu kadar aldı la şaka makaTamam o kadar da güzel değil yani güzel ama
Şu bir gerçek ki 10.sezon böyle olsaydı 11 son olmazdı. Çekimler falan bile değişti bu sezon.Son bölüm bugün çıkmış daha. O puan düşer muhtemelen ama önceki bölüm iyiymiş. İki bölümü de izler notumu veririm ben, bakalım abartı mıymış değil miymiş
Senin dönmen bile bir hediye gerçi ben de az uğruyorum foruma ama seni bayağıdır görmüyoruz.
11x8 | Çok güzel bölümdü yine bol aksiyonlu, Maggie şov oldu ayrıca. Şu gıcık adamın ölmesine de sevindim, kafayı yemiş gibi konuşuyordu.
Gördüm de daha izlemedim. 10. bölümle birlikte aradan çıkarırım
Allah affetsin…
Şu dizi ölmedi mi artık.. Tamam ilk birkaç sezon destekledik de tadı kaçtı be kardeşim.. @MEnes@MasacRE'nin yolu yol değil...
Ölmedi kudurabilirsinŞu dizi ölmedi mi artık.. Tamam ilk birkaç sezon destekledik de tadı kaçtı be kardeşim.. @MEnes
Spoiler yesem de sorun değil11x10
Vaov çok değişik bölümdü, sanki başka dizi izliyor gibiydim. Umarım bu yerleşim yeri çabuk bozulmaz yanlız dikkatimi çeken bir cümle geçti "binlerce kişi var" diyor, bu kadar büyük bir yer gibi durmuyordu. Gösterilen kasaba gibiydi.. Bakalım Ezekil'e hastane sırası bulunacak mı yeni bölüm fragmanı da güzel..
Hayır o artık hiç olmayacakSpoiler yesem de sorun değil
Rick geri döndü mü????
Belki kaldiğim yerden devam ederim diyordumHayır o artık hiç olmayacak
Çok güzel oldu ama boşver "o" şahsı, başroller şimdi Carol ile DarlyBelki kaldiğim yerden devam ederim diyordumÜzerimden yük kalktı ortanca saolasın
"o"nun draması sarıyordu beniÇok güzel oldu ama boşver "o" şahsı, başroller şimdi Carol ile DarlyAyrıca Maggie döndü
Darly de çok değişti sevecen ve güler yüzlü oldu"o"nun draması sarıyordu beniDarly biraz kasıntı kalıyor. Maggie'nin liderlik ruhu beni pek sarmadi en son oydu bıraktıgımda
Değişmemiş bozmuş resmenDarly de çok değişti sevecen ve güler yüzlü oldu
Carol ile ayrıldılar, şimdi genç bir kadınlaDeğişmemiş bozmuş resmenKasıntı derken onun yalnızlığı, umursamaz tavırları daha iyiydi.o yuzden dedim kasıntı kalıyorNe zaman o yaşlı kadına yanaştı bozmuştu
Öldü mü o kadınCarol ile ayrıldılar, şimdi genç bir kadınla
İzlemediğim için bir fikrim yok ama 11. sezona gelmiş çok normal kaçmasıŞu dizi ölmedi mi artık.. Tamam ilk birkaç sezon destekledik de tadı kaçtı be kardeşim.. @MEnes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?