@Gerekli24 nice yıldönümlerine. Sana bu sınav döneminde en çok fayda sağlayacak şeylerden biri olan bu iki tyt deneme setini hediye ediyorum, bol netler.
Teşekkürler düşünceli bir ödül hemde deneme fiyatları uçmuşken. 80 100 liraya deneme mi olur 345in TYT'si ben de var ama bendeki yeşil@Gerekli24 nice yıldönümlerine. Sana bu sınav döneminde en çok fayda sağlayacak şeylerden biri olan bu iki tyt deneme setini hediye ediyorum, bol netler.
Teşekkürler farklı bir hediye olmuş.
İnternetten almıyorsan internetten al, daha ucuz oluyor. Bizim zamanımızda -yani 2 yıl önce - en iyi yayınların denemeleri 20-30 liraydı.Teşekkürler düşünceli bir ödül hemde deneme fiyatları uçmuşken. 80 100 liraya deneme mi olur 345in TYT'si ben de var ama bendeki yeşil
İnternetten hiç almadım ama bir ara fiyatlara baktım çok farklı olmuyor. Orada 80 ise pazarlıkla 65 falan inebiliyor aynı oluyor. İnternetten alışveriş bizim aile yapmıyor. Bir kaç kez daha iyi oluyor fiyatlar demiştim ama pek dinletemedim kendimiİnternetten almıyorsan internetten al, daha ucuz oluyor. Bizim zamanımızda -yani 2 yıl önce - en iyi yayınların denemeleri 20-30 liraydı.
3D'yi tavsiye ederim, benim en sevdiğim denemeydi. Matematiğini çok beğeniyordum özellikle ama sosyal ve feni çok iyi değildi (TYT), bilgi ağırlıklıydı diye hatırlıyorum. Tabii 2 yıllık zaman zarfında güncellemişlerdir kitapları.
Çok teşekkürler dostum. Pek aktiflik değilim ama sen de benden betersin umarım ikimiz de aktif olduğumuzda hoş sohbetler ederiz.Tebrik ederim @Gerekli24, iyi ki zamanında üye olmuşsun ve iyi ki aramızdasın. Hep söylüyorum seninle birçok ortak noktamız mevcut ve yine seninle başta sporla alakalı meseleler olmak üzere sohbet etmek büyük keyif. Nice güzel yıllara...
Sana "bu üçlü çok güçlü" temalı bir hediye bırakıyorum. Seneye bu fotoğraftaki iki isim muhtemelen Beşiktaş'ta olacak zaten.
Ekli dosyayı görüntüle 114680
Rica ederim. Hem güldüm hem de katıldım bu cümleye, elbet bir gün diyelim...Çok teşekkürler dostum. Pek aktiflik değilim ama sen de benden betersin umarım ikimiz de aktif olduğumuzda hoş sohbetler ederiz.
Temennin kutlaman ve ödülün için teşekkürler. Hediyeni anladım ama nedense ben de gözükmüyor.Çok genç bir üye olmana rağmen kısa sürede kaliteli yorumlarınla foruma iz bırakmayı başardın umarım uzun süre aramızda olmaya devam edersin. Tebrikler. @Gerekli24
Hediye olarak tantunim var yer misin.
Gifler koymuştum. Görünmesi için bir şeyler denemeye çalışacağım.Temennin kutlaman ve ödülün için teşekkürler. Hediyeni anladım ama nedense ben de gözükmüyor.
Görünüyor şimdi domatessiz olanından alayım
Senin dönmen bile bir hediye gerçi ben de az uğruyorum foruma ama seni bayağıdır görmüyoruz.
SENİN ALLAH'INA KURBAN..Senin dönmen bile bir hediye gerçi ben de az uğruyorum foruma ama seni bayağıdır görmüyoruz.