Tebrikler @Gerekli24 , daha nice yıllar forumda bizimle birlikte olman dileğiyle. 🥳🥳Hediyelerimle yarın tekrar uğrarım konuya.
İyiki Üye olmuşsun , nice senelere olsun.🥳🤗 Forumun en nazik beyefendi üyelerindensin , iyikilerindensin. Seni tanımış olmaktan mutluyum.
Sana hediyem ,
Seninde sevdiğin manzara fotolarından atıyorum😊
Ekli dosyayı görüntüle 114513
tebrikler @Gerekli24
Tebrikler daha nice senelere forumda en sevdiğim en çok ortak noktada buluştuğum üyelerden birisin umarım hep buralarda olursun. 🥳 🥳 😍
Ekli dosyayı görüntüle 114515
Yarın deyip 10 dakika sonra geldim , tekrardan tebrik ederim , iyi ki forumdasın.
Tebrikler Abicim 😊💥🥳🕺
@Gerekli24 Foruma iyi ki üye olmuşsun, forumda daha nice mutlu günler geçirmen dileğiyle. Nice senelere.
Tebrikler @Gerekli24 (Hediyeni takdim edeceğim).
@Gerekli24 bu kişi Beşiktaşlı mı pekii? 🤔🤔
@Gerekli24 tebrik ederim cnm benim iyi ki aktif olmuşsunda tanımışız seni
Tebrikler @Gerekli24 2.Yılın Kutlu Olsun 🎉
Nice senelerin olsun.
İyi ki aramızdasın, nice güzel, sağlıklı ve mutlu senelerin olsun.
Güzel bir hediye bırakıyorum...
Tebrıklet
Kutlayan ya da hediyelerini ileten herkese kocaman teşekkürler.Tebrik ederim, nice senelere. @Gerekli24
Teşekkür ederim. Saygı gösterilmesi gereken şeylere gösteren biriyim tabiki. Kapmayacağımı bildiğin için hediye ettiğini biliyorumAy biraz geç kaldım kusura bakma. Forumun gerçekten kaliteli üyelerindensin, bir duruşun ve reel hayatında da çok saygılı biri olduğunu buradan anlayabiliyorum, iyi ki bizimlesin, nice yıllara tebrikler.
Sana parlaklarımdan hediye edeceğim, kimseye vermem kolay kolay kıymetini bil. @Gerekli24
Ekli dosyayı görüntüle 114582
Ekli dosyayı görüntüle 114583
Keşke kapsan.Teşekkür ederim. Saygı gösterilmesi gereken şeylere gösteren biriyim tabiki. Kapmayacağımı bildiğin için hediye ettiğini biliyorum
Teşekkürler bir an uğramayacaksın sandım@Gerekli24 nice senelere umarım yıldönümün kutlu olsun keyifli satrançlara 🥳🥳
Ekli dosyayı görüntüle 114587
İrlandanın istedikleri çok fazla dördüncü Dozu istiyor yanında Hse Card Booster card Europe union digital certificateTeşekkürler bir an uğramayacaksın sandım
Yanlış konuya geldin pompy.İrlandanın istedikleri çok fazla dördüncü Dozu istiyor yanında Hse Card Booster card Europe union digital certificate
Biliyorum @Gerekli24 e neden hediye veremediğimi anlatmak istedim doğru dürüst hediye seçemiyorum kafam orda diye @EmreCanYanlış konuya geldin pompy.
Bende veremedim ya bende ne vereceğimi bilemedim.Biliyorum @Gerekli24 e neden hediye veremediğimi anlatmak istedim doğru dürüst hediye seçemiyorum kafam orda diye @EmreCan
Hiç sorun değil @pompy kutlaman yeterliBiliyorum @Gerekli24 e neden hediye veremediğimi anlatmak istedim doğru dürüst hediye seçemiyorum kafam orda diye @EmreCan
Teşekkürler hocamTebrikler nice 2 yıllara ve analizlere
Kutlaman ve hediyen için teşekkürler. Neyseki yakın zamanda burada da gördük de pek imrenmeyeceğimTebrikler @Gerekli24 , bizlerle daha nice senelere inşallah
Geçtiğimiz günlerde kara merhaba dedik ve benim çektiğim bir manzara fotosu gelsin (not: yağmurlu hava sonrası karlar yok oldu)
Teşekkürler dostum. Evet izliyordum. İyi görmüşsün.nice senelere @Gerekli24 .kalk gidelim dizisini sevdiğinizi okumuştum hediyem kalk gidelimden tekrardan nice senelere.