Gerekli24'ün Forumda 2. Yılı !

Tebrikler @Gerekli24 , daha nice yıllar forumda bizimle birlikte olman dileğiyle. :Z🥳🥳Hediyelerimle yarın tekrar uğrarım konuya. :D
İyiki Üye olmuşsun , nice senelere olsun.🥳🤗 Forumun en nazik beyefendi üyelerindensin , iyikilerindensin. Seni tanımış olmaktan mutluyum.

Sana hediyem ,
Seninde sevdiğin manzara fotolarından atıyorum😊
Ekli dosyayı görüntüle 114513
Tebrikler nice forumlu yıllara :ok: @Gerekli24

Jersey Kara Kartal GIF by Beşiktaş
Tebrikler daha nice senelere forumda en sevdiğim en çok ortak noktada buluştuğum üyelerden birisin umarım hep buralarda olursun. 🥳 🥳 😍

Ekli dosyayı görüntüle 114515
Yarın deyip 10 dakika sonra geldim , tekrardan tebrik ederim , iyi ki forumdasın. :Z
Tebrikler Abicim 😊💥🥳🕺
Oscars 2016 GIF by The Academy Awards
@Gerekli24 Foruma iyi ki üye olmuşsun, forumda daha nice mutlu günler geçirmen dileğiyle. :bhr: Nice senelere.
Tebrikler @Gerekli24 (Hediyeni takdim edeceğim).
@Gerekli24 bu kişi Beşiktaşlı mı pekii? 🤔🤔
@Gerekli24 tebrik ederim cnm benim iyi ki aktif olmuşsunda tanımışız seni :D
Tebrikler @Gerekli24 2.Yılın Kutlu Olsun 🎉
Nice senelerin olsun. :)
İyi ki aramızdasın, nice güzel, sağlıklı ve mutlu senelerin olsun. :bhr:

Güzel bir hediye bırakıyorum...

Tebrik ederim, nice senelere. :D @Gerekli24
Kutlayan ya da hediyelerini ileten herkese kocaman teşekkürler. :bhr:

Ay biraz geç kaldım kusura bakma. Forumun gerçekten kaliteli üyelerindensin, bir duruşun ve reel hayatında da çok saygılı biri olduğunu buradan anlayabiliyorum, iyi ki bizimlesin, nice yıllara tebrikler. :Z

Sana parlaklarımdan hediye edeceğim, kimseye vermem kolay kolay kıymetini bil. :A @Gerekli24

FKM6Hu9XwAc6zGE.jpg

39E71E5C-FF5F-4622-A435-426EAD7D7D98.jpeg

Ay biraz geç kaldım kusura bakma. Forumun gerçekten kaliteli üyelerindensin, bir duruşun ve reel hayatında da çok saygılı biri olduğunu buradan anlayabiliyorum, iyi ki bizimlesin, nice yıllara tebrikler. :Z

Sana parlaklarımdan hediye edeceğim, kimseye vermem kolay kolay kıymetini bil. :A @Gerekli24

Ekli dosyayı görüntüle 114582

Ekli dosyayı görüntüle 114583
Teşekkür ederim. Saygı gösterilmesi gereken şeylere gösteren biriyim tabiki. Kapmayacağımı bildiğin için hediye ettiğini biliyorum :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Tebrikler @Gerekli24 , bizlerle daha nice senelere inşallah :Z
Geçtiğimiz günlerde kara merhaba dedik ve benim çektiğim bir manzara fotosu gelsin (not: yağmurlu hava sonrası karlar yok oldu)
IMG_20220204_200455.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi