Bu dizi bitene kadar izlenecek bu bir vatani görevdir. @DarkLegenDBen şu ana kadar yayınlanan kısmı izledim ya. Başta yorum da yapıyordum ama baktım katılan yok. Bıraktım sonra Yeni bölümler gelince yine güncel izlerim
Benim göbek adım sanat be kardeşim...Sanat ile hiçbir bağı kalmamış bir adam…
Sanat ile bağlarını iyice kuvvetlendirmiş, fular takmayı hak etmiş güzide bir adam…
Ben gelmem bu oyunlara
Diziyi bitirip üstüne de filmlerini izleyeceğiz @DarkLegenDBu dizi bitene kadar izlenecek bu bir vatani görevdir. @DarkLegenD
O zaman sen de @Sherlock gibi düşünüyorsun.Benim göbek adım sanat be kardeşim...
Ben gelmem bu oyunlara
Diziyi bitirip üstüne de filmlerini izleyeceğiz @DarkLegenD
Hayır bu komik sözlerinize gülüp geçiyorum sadeceO zaman sen de @Sherlock gibi düşünüyorsun.
???
Bol soru işaretli bir bölüm aynen
Gördüm de daha izlemedim. 10. bölümle birlikte aradan çıkarırım
Allah affetsin…Gördüm de daha izlemedim. 10. bölümle birlikte aradan çıkarırım
Adama bak 1976424 yerde etiket ederiz görmez. Gelir burada bulur biziAllah affetsin…
@MasacRE'nin yolu yol değil...Allah affetsin…
Ben her zaman kalitenin yanında olan bir sanat severim...@MasacRE'nin yolu yol değil...
Gördüm de daha izlemedim. 10. bölümle birlikte aradan çıkarırım
Çok da güzel gidiyor, tam aksiyon dram ve komedi iç içe bir 11.sezondayızAllah affetsin…
Dizimizin kalitesini çekemiyorlar anacım Puanlara bakın da çatlayın @Sherlock @DarkLegenDÇok da güzel gidiyor, tam aksiyon dram ve komedi iç içe bir 11.sezondayız
Bu nasıl bu kadar aldı la şaka maka Tamam o kadar da güzel değil yani güzel amaDizimizin kalitesini çekemiyorlar anacım Puanlara bakın da çatlayın @Sherlock @DarkLegenD
Ekli dosyayı görüntüle 115134