AMC The Walking Dead - 11. Sezon (Final Sezonu) Yorumları

Bu nasıl bu kadar aldı la şaka maka :A Tamam o kadar da güzel değil yani güzel ama :F
Son bölüm bugün çıkmış daha. O puan düşer muhtemelen ama önceki bölüm iyiymiş. İki bölümü de izler notumu veririm ben, bakalım abartı mıymış değil miymiş :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Son bölüm bugün çıkmış daha. O puan düşer muhtemelen ama önceki bölüm iyiymiş. İki bölümü de izler notumu veririm ben, bakalım abartı mıymış değil miymiş :A
Şu bir gerçek ki 10.sezon böyle olsaydı 11 son olmazdı. Çekimler falan bile değişti bu sezon. :A

Senin dönmen bile bir hediye gerçi ben de az uğruyorum foruma ama seni bayağıdır görmüyoruz. :A

11x8 | Çok güzel bölümdü yine bol aksiyonlu, Maggie şov oldu ayrıca. Şu gıcık adamın ölmesine de sevindim, kafayı yemiş gibi konuşuyordu.

Gördüm de daha izlemedim. 10. bölümle birlikte aradan çıkarırım :A

Allah affetsin…

@MasacRE'nin yolu yol değil...
Şu dizi ölmedi mi artık.. Tamam ilk birkaç sezon destekledik de tadı kaçtı be kardeşim.. @MEnes

11x9 | Puanı şaşırtmadı cidden çok güzeldi, birçok konu da bağlanmış oldu. Sadece Maggie'nin orada giden adamları öldürmesi doğru mu oldu emin değilim keza Gabriel'in rahibi öldürmesi gereksizdi. Sonda 6 ay zaman atlaması oluyor ve tahmin ettiğim gibi Maggie bölgede kalıyor ama Darly'nin gitmesi hele ki asker olması çok ilginç olmuş.

11x10
Vaov çok değişik bölümdü, sanki başka dizi izliyor gibiydim. Umarım bu yerleşim yeri çabuk bozulmaz yanlız dikkatimi çeken bir cümle geçti "binlerce kişi var" diyor, bu kadar büyük bir yer gibi durmuyordu. Gösterilen kasaba gibiydi.. Bakalım Ezekil'e hastane sırası bulunacak mı yeni bölüm fragmanı da güzel..

11x10
Vaov çok değişik bölümdü, sanki başka dizi izliyor gibiydim. Umarım bu yerleşim yeri çabuk bozulmaz yanlız dikkatimi çeken bir cümle geçti "binlerce kişi var" diyor, bu kadar büyük bir yer gibi durmuyordu. Gösterilen kasaba gibiydi.. Bakalım Ezekil'e hastane sırası bulunacak mı yeni bölüm fragmanı da güzel..
Spoiler yesem de sorun değil:A

Rick geri döndü mü????

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
11x11
Yani kaç sezondur şöyle bölümler yazmak bu kadar zor muydu :T: Efsane ilerliyor! Kurgu harika ve karakterler dolu dolu, Eugene'e yapılan oyun bombaydı, son sahnede gerçek kişi de geldi.

• Beğendim
Reactions: Malefiz
11x12
24.bölümde biteceğine göre bir ara veriyorum bu bölüm, biriktikten sonra yazın izlerim. Oldukça güzel bir noktaya evrildi dizi, ikinci adamın amacı tam olarak ne anlamadım... Maggie'nin teklifi kabul etmemesi iyi oldu her ne kadar kitlesi buna pek sevinmese de. Sonuçta commanwald'a giden herkes mutlu değil, tuhaf bir tiyatroyu andırıyor. Bu bölüm nüfusu da açıklandı, hiç 50 bin'lik bir yer gibi durmuyordu. Bayağı büyükmüş. 12 bölüme genel puanım 8 olsun. Diğer yarıyı bekliyor olacağım.

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre