Hayret bana karşı bir enerjik gördüm seni.@Harunnn60 odamı hazır et!!!! Geliyorum az kaldı
Hayret bana karşı bir enerjik gördüm seni.@Harunnn60 odamı hazır et!!!! Geliyorum az kaldı
Başımıza ahlak bekçisi mi kesildin diyeceğim ama bu mesajı yazarken bile gülme geldi şimdi bana.İyice dallasa döndük@Çiğdem
İçinizde en ahlaklı bnm @serhatt herkese veriyor ; @Çiğdem destereye ; sen @kerem le zina yapıyorsunuzBaşımıza ahlak bekçisi mi kesildin diyeceğim ama bu mesajı yazarken bile gülme geldi şimdi bana.@Forumdash @Çiğdem
ne kadar yakışıklıysan ahlakın da o kadar seninİçinizde en ahlaklı bnm @serhatt herkese veriyor ; @Çiğdem destereye ; sen @kerem le zina yapıyorsunuz@Forumdash desen serhati karısı yapıyor kısacası en ahlaklı bnm
@Harunnn60 odamı hazır et!!!! Geliyorum az kaldı
İyice dallasa döndük@Çiğdem
Başımıza ahlak bekçisi mi kesildin diyeceğim ama bu mesajı yazarken bile gülme geldi şimdi bana.@Forumdash @Çiğdem
İçinizde en ahlaklı bnm @serhatt herkese veriyor ; @Çiğdem destereye ; sen @kerem le zina yapıyorsunuz@Forumdash desen serhati karısı yapıyor kısacası en ahlaklı bnm
Sen bizleri maske olarak kullandığın için öyle gözüküyorsun @xemrexxxne kadar yakışıklıysan ahlakın da o kadar senin
O kendini oynatır ancakSen bizleri maske olarak kullandığın için öyle gözüküyorsun @xemrexxx@Harunnn60 ın oyuncak bebeklerin demesi gibi bizi oynatıyorsun burda perde arkasından
Şimdi siz gidince Emre'nin sesi soluğu çıkmaz bir süreSen bizleri maske olarak kullandığın için öyle gözüküyorsun @xemrexxx@Harunnn60 ın oyuncak bebeklerin demesi gibi bizi oynatıyorsun burda perde arkasından
@xemrexxx Senle ilgilenicek hem canın sıkılmazŞimdi siz gidince Emre'nin sesi soluğu çıkmaz bir süre
Mahsene kapatırım ben onu
Sen bizleri maske olarak kullandığın için öyle gözüküyorsun @xemrexxx@Harunnn60 ın oyuncak bebeklerin demesi gibi bizi oynatıyorsun burda perde arkasından
O kendini oynatır ancak
Şimdi siz gidince Emre'nin sesi soluğu çıkmaz bir süre
...... KapatirsinMahsene kapatırım ben onu
Şimdi cnm destere mahsene kapatıldığı için bazı şeylerde açlık çekiyor bilirsinBu arada aklıma şey geldi köpek filmi vardıda hangi seri unuttum mahsene kapatıyorlar diğer köpekleride galyana getiriyor ordakı adamı devirip kaçırıyorlar dikkat et diğer mahsendekileride örgütlemesin@xemrexxx
Sen ona yem vermiyorsundur bence @xemrexxx i yer 😱 😱 😱 @serhattŞimdi cnm destere mahsene kapatıldığı için bazı şeylerde açlık çekiyor bilirsinEmre'yi aynı odaya alacağım desterenin yanınabem düşünüyorum her şeyi@Forumdash @MasacRE @xemrexxx
Nerde o günler
Birkez de benim için üzül be..
Senin keyfin yerinde basın belada değilki ayollBirkez de benim için üzül be..
Bugün enerjim varSenin keyfin yerinde basın belada değilki ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?