evet @Forumdash la olan sahnelerinin videosunu gönderirim babasına
evet @Forumdash la olan sahnelerinin videosunu gönderirim babasına
hayatım ben çok paylaşım yapmayınca taklit de edemiyon hep aynı görselleri paylaşıp duruyon bir ender bir merve çok yeteneksizsin @Çiğdem @xBUGRAx @Forumdash
bu kadarını hakediyorsun da ondan Fazlasına gerek yokhayatım ben çok paylaşım yapmayınca taklit de edemiyon hep aynı görselleri paylaşıp duruyon bir ender bir merve çok yeteneksizsin @Çiğdem @xBUGRAx @Forumdash
Herkese karşı onları paylaşıyonbu kadarını hakediyorsun da ondan Fazlasına gerek yok
Eeee hak edene hak ettiğini veriyorumHerkese karşı onları paylaşıyon
1 ender 2 nerve 3 hulya
Bildiğin o ka işte cahillEeee hak edene hak ettiğini veriyorum
Serhatin videosu çıksa kimse şasirmaz ,v
Hhaha orası öyle olabilir ne var bunda diye @serhattSerhatin videosu çıksa kimse şasirmaz ,v
DEFOLBildiğin o ka işte cahill
KV İzleyecek kadar dizi yoksulu değilim
Vadiyle ilgisi yok bunun senin cd sahnen var @xemrexxxKV İzleyecek kadar dizi yoksulu değilim
Ay hoşt beVadiyle ilgisi yok bunun senin cd sahnen var @xemrexxx
Tamam cumaya kadar gelsin işte Zaten sonrasında yokum rahat rahat takılırsınızAaa sussana sen bee biz gitmeden @Harunnn60 ı gönderecen kalpten @xemrexxx
@Forumdash abin göndersin neticede karısı oluyor serhat
Evet ben yokken böyle şeyler söylemeyin. Buradayken bişey demezdim ama şakaya karşilik verecek birisi olmadiği için kaka yapmaya gerek yok.
@xemrexxx Söz konusu yanı ciddilik bişi yok abicim bu konusmalarda normal insana işe yarar biz böyle konusmalara kapalıyızEvet ben yokken böyle şeyler söylemeyin. Buradayken bişey demezdim ama şakaya karşilik verecek birisi olmadiği için kaka yapmaya gerek yok.
Bu arada senaryo da havada kalsın yada başka birini seçin
Yok kızıdıgımda değil de yokum sonucta gerek yok Başkası yanlış anlayabilir. Malum şu yaptiğimiz sohbeti gören en yeni bi uye görse "deli lan bunlar" der@xemrexxx Söz konusu yanı ciddilik bişi yok abicim bu konusmalarda normal insana işe yarar biz böyle konusmalara kapalıyız
Zaten sen yoksun diye kurban olarak seni seçmiş Dısarıdan bakanlar diyordur zaten @xemrexxxYok kızıdıgımda değil de yokum sonucta gerek yok Başkası yanlış anlayabilir. Malum şu yaptiğimiz sohbeti gören en yeni bi uye görse "deli lan bunlar" der
@Harunnn60 odamı hazır et!!!! Geliyorum az kaldıZaten sen yoksun diye kurban olarak seni seçmiş Dısarıdan bakanlar diyordur zaten @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 69971