Hayret bana karşı bir enerjik gördüm seni. @xemrexxx @Çiğdem@Harunnn60 odamı hazır et!!!! Geliyorum az kaldı
Hayret bana karşı bir enerjik gördüm seni. @xemrexxx @Çiğdem@Harunnn60 odamı hazır et!!!! Geliyorum az kaldı
İyice dallasa döndük @Çiğdem
Başımıza ahlak bekçisi mi kesildin diyeceğim ama bu mesajı yazarken bile gülme geldi şimdi bana. @Forumdash @Çiğdemİyice dallasa döndük @Çiğdem
İçinizde en ahlaklı bnm @serhatt herkese veriyor ; @Çiğdem destereye ; sen @kerem le zina yapıyorsunuz @Forumdash desen serhati karısı yapıyor kısacası en ahlaklı bnmBaşımıza ahlak bekçisi mi kesildin diyeceğim ama bu mesajı yazarken bile gülme geldi şimdi bana. @Forumdash @Çiğdem
ne kadar yakışıklıysan ahlakın da o kadar seninİçinizde en ahlaklı bnm @serhatt herkese veriyor ; @Çiğdem destereye ; sen @kerem le zina yapıyorsunuz @Forumdash desen serhati karısı yapıyor kısacası en ahlaklı bnm
@Harunnn60 odamı hazır et!!!! Geliyorum az kaldı
İyice dallasa döndük @Çiğdem
Başımıza ahlak bekçisi mi kesildin diyeceğim ama bu mesajı yazarken bile gülme geldi şimdi bana. @Forumdash @Çiğdem
İçinizde en ahlaklı bnm @serhatt herkese veriyor ; @Çiğdem destereye ; sen @kerem le zina yapıyorsunuz @Forumdash desen serhati karısı yapıyor kısacası en ahlaklı bnm
Sen bizleri maske olarak kullandığın için öyle gözüküyorsun @xemrexxx @Harunnn60 ın oyuncak bebeklerin demesi gibi bizi oynatıyorsun burda perde arkasındanne kadar yakışıklıysan ahlakın da o kadar senin
O kendini oynatır ancakSen bizleri maske olarak kullandığın için öyle gözüküyorsun @xemrexxx @Harunnn60 ın oyuncak bebeklerin demesi gibi bizi oynatıyorsun burda perde arkasından
Şimdi siz gidince Emre'nin sesi soluğu çıkmaz bir süreSen bizleri maske olarak kullandığın için öyle gözüküyorsun @xemrexxx @Harunnn60 ın oyuncak bebeklerin demesi gibi bizi oynatıyorsun burda perde arkasından
@xemrexxx Senle ilgilenicek hem canın sıkılmazŞimdi siz gidince Emre'nin sesi soluğu çıkmaz bir süre
Mahsene kapatırım ben onu@xemrexxx Senle ilgilenicek hem canın sıkılmaz
Sen bizleri maske olarak kullandığın için öyle gözüküyorsun @xemrexxx @Harunnn60 ın oyuncak bebeklerin demesi gibi bizi oynatıyorsun burda perde arkasından
O kendini oynatır ancak
Şimdi siz gidince Emre'nin sesi soluğu çıkmaz bir süre
@xemrexxx Senle ilgilenicek hem canın sıkılmaz
...... KapatirsinMahsene kapatırım ben onu
Bu aralar tekrar bir enerjik zaten fark etmişsindir @Harunnn60...... Kapatirsin
Iyy destere zihniyeti işte ne beklersin.ss @Çiğdem...... Kapatirsin
Şimdi cnm destere mahsene kapatıldığı için bazı şeylerde açlık çekiyor bilirsin Emre'yi aynı odaya alacağım desterenin yanına bem düşünüyorum her şeyi @Forumdash @MasacRE @xemrexxxBu arada aklıma şey geldi köpek filmi vardıda hangi seri unuttum mahsene kapatıyorlar diğer köpekleride galyana getiriyor ordakı adamı devirip kaçırıyorlar dikkat et diğer mahsendekileride örgütlemesin @xemrexxx
Sen ona yem vermiyorsundur bence @xemrexxx i yer 😱 😱 😱 @serhattŞimdi cnm destere mahsene kapatıldığı için bazı şeylerde açlık çekiyor bilirsin Emre'yi aynı odaya alacağım desterenin yanına bem düşünüyorum her şeyi @Forumdash @MasacRE @xemrexxx
Nerde o günler
Birkez de benim için üzül be..
Senin keyfin yerinde basın belada değilki ayollBirkez de benim için üzül be..
Bugün enerjim varSenin keyfin yerinde basın belada değilki ayoll