Nasıl benden yuksek verebilirsin😱 dur bakıcamBak ona yorum yaptım, bakabilirsinSen 6 vermişsin ben 7, yine 1 puan fazla vermişim ama çok fark yok arada
Nasıl benden yuksek verebilirsin😱 dur bakıcamBak ona yorum yaptım, bakabilirsinSen 6 vermişsin ben 7, yine 1 puan fazla vermişim ama çok fark yok arada
Filme puan veriyoruz sonuçta şarkıcıya değilNasıl benden yuksek verebilirsin😱 dur bakıcam
Listede oldu için bilmen normalEvet Freddie Mercury'nun filmi2010'lu da olsak arada dinliyoruz böyle 70'leri 80'leri falan@Forumdash
Yalnız o goril kılıklı dediğin adamlar da 90'ların grubuyduListede oldu için bilmen normal
Yabancı şarkıcılarda da 2010 öteye gidemiyorsun bir kaç goril kılıklı gitarcı bağıran adamlar müzik grubu göstermiştin bu ayılar kimmi birşey demiştimSgat vardı o arada sohbetde çiğdem böyle söylüyor benim sevdiklerime haklımı demiştin evet çiğdem haklı demişti@Forumdash
Kütük zevikine örnek olarak demiştim zaten onu benYalnız o goril kılıklı dediğin adamlar da 90'ların grubuydu
Yabancı şarkıcılarda da 2010'dan öteye gidemiyorsun demişsin de ondan belirteyim dedimKütük zevikine örnek olarak demiştim zaten onu ben ?A
Film de çok iyiydi yaniFilme puan veriyoruz sonuçta şarkıcıya değilYoksa Gaga'ya 1 Freddie'ye 10 verirdim yani
Herkesin puanlama kriteri farklı tabi. Bence 3 puan kırmak yeterliydi filmin eksilerine sen de 4 puan kırmayı uygun görmüşsünFilm de çok iyiydi yaniKesik kesik anlatımlar sahneler vardiSen de demişsinO anlatı tarzına düşük vermeliydin7 lik kesinlikle değil.
Gaga zaten soğuk bi tip oldugu için ona vamplık yakışıyor. Burda pek olmamiş, güçlü kocasını seven abd kadını yaratilmaya çalişilmiş ama olmamiş
Açılan konularla alakalı konuşmama özelliğimizle biliniyoruz biz herzaman konu dısı konusuruzNeyle alakalı konuşmadınız hiçbir şey anlamadım ne diyorsun
Değiştir demiyorum zaten de (acaba desem miHerkesin puanlama kriteri farklı tabi. Bence 3 puan kırmak yeterliydi filmin eksilerine sen de 4 puan kırmayı uygun görmüşsün
Şu an konuyla alakalı mı konuşuyoruz sankiAçılan konularla alakalı konuşmama özelliğimizle biliniyoruz biz herzaman konu dısı konusuruzSende konuyla alakalı emsaj bekelyince afallıorum onu forumun ciddi beyleriyle konusursunuz bizle değilbiz konulara gelip çorba etmekle meşkuluz .F@xemrexxx @Forumdash
Senin avatardakı adamı gaga sanmamla yine karıştı ortalıkŞu an konuyla alakalı mı konuşuyoruz sankiTWD 10. sezon konusunda müzik gruplarını benim kütüklüklerimi falan konuşuyoruz bilmem farkında mısın
Evet biz aşure gibiyizAçılan konularla alakalı konuşmama özelliğimizle biliniyoruz biz herzaman konu dısı konusuruzSende konuyla alakalı emsaj bekelyince afallıorum onu forumun ciddi beyleriyle konusursunuz bizle değilbiz konulara gelip çorba etmekle meşkuluz .F@xemrexxx @Forumdash
Elleşme puanıma ben memnunum verdiğim puandan, bak ben sana karışıyor muyumDeğiştir demiyorum zaten de (acaba desem mi) Ne bileyim layık göremıyorum
Bir de bunu yapan ve bunla gurur duyan kişi de moderatör
Israrın yalvarmaya dönerse bakarızElleşme puanıma ben memnunum verdiğim puandan, bak ben sana karışıyor muyum
Bir de bunu yapan ve bunla gurur duyan kişi de moderatörBaşka bir forumda böyle birini bırak mod yapmayı sınırsız ip ban atarlar
Hhaha bu konularda sohbetde @destere @xemrexxx ile biz öncü kuvvetiz zaten diğer forumlardan farklı olmasınında bu konularda olan goygoylar oldu
Başka forumda bizim kadar seneler çürüten mi var acabaBir de bunu yapan ve bunla gurur duyan kişi de moderatörBaşka bir forumda böyle birini bırak mod yapmayı sınırsız ip ban atarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?