The Walking Dead 10. Sezon Onayı Aldı!

Evet Freddie Mercury'nun filmi
2010'lu da olsak arada dinliyoruz böyle 70'leri 80'leri falan
@Forumdash
Listede oldu için bilmen normal

Yabancı şarkıcılarda da 2010 öteye gidemiyorsun bir kaç goril kılıklı gitarcı bağıran adamlar müzik grubu göstermiştin bu ayılar kimmi birşey demiştim
Sgat vardı o arada sohbetde çiğdem böyle söylüyor benim sevdiklerime haklımı demiştin evet çiğdem haklı demişti
@Forumdash

Yalnız o goril kılıklı dediğin adamlar da 90'ların grubuydu

Reactions: Çiğdem
Yabancı şarkıcılarda da 2010'dan öteye gidemiyorsun demişsin de ondan belirteyim dedim
Yine kurtarmaz zaten kütük akabını dizi müzik zevkklerin kütükçe oldundan almıstın

Birde kendi benlimi unutucam senin yüzünden 5 yıldır @xemrexxx @destere biz hiçbir zaman bir konuda onunla alakalı konusmadık

Filme puan veriyoruz sonuçta şarkıcıya değil
Yoksa Gaga'ya 1 Freddie'ye 10 verirdim yani
Film de çok iyiydi yani
Kesik kesik anlatımlar sahneler vardi
Sen de demişsin
O anlatı tarzına düşük vermeliydin
7 lik kesinlikle değil.

Gaga zaten soğuk bi tip oldugu için ona vamplık yakışıyor. Burda pek olmamiş, güçlü kocasını seven abd kadını yaratilmaya çalişilmiş ama olmamiş

Reactions: MasacRE
Neyle alakalı konuşmadınız hiçbir şey anlamadım ne diyorsun

Reactions: Çiğdem
Herkesin puanlama kriteri farklı tabi. Bence 3 puan kırmak yeterliydi filmin eksilerine sen de 4 puan kırmayı uygun görmüşsün

Reactions: Forumdash
Neyle alakalı konuşmadınız hiçbir şey anlamadım ne diyorsun
Açılan konularla alakalı konuşmama özelliğimizle biliniyoruz biz herzaman konu dısı konusuruz
Sende konuyla alakalı emsaj bekelyince afallıorum onu forumun ciddi beyleriyle konusursunuz bizle değil
biz konulara gelip çorba etmekle meşkuluz .F
@xemrexxx @Forumdash

Şu an konuyla alakalı mı konuşuyoruz sanki
TWD 10. sezon konusunda müzik gruplarını benim kütüklüklerimi falan konuşuyoruz bilmem farkında mısın

Evet biz aşure gibiyiz
@MasacRE tek bi konuya tek bi yerde takılı kalmıyoruz

Bir de bunu yapan ve bunla gurur duyan kişi de moderatör
Başka bir forumda böyle birini bırak mod yapmayı sınırsız ip ban atarlar
Evet biz aşure gibiyiz
@MasacRE tek bi konuya tek bi yerde takılı kalmıyoruz
Hhaha bu konularda sohbetde @destere @xemrexxx ile biz öncü kuvvetiz zaten diğer forumlardan farklı olmasınında bu konularda olan goygoylar oldu
Delilerin raporu vardır dokunmazlar bizde deli başları olarak dokunulmuyoruz kendi halimize bırakmışlar ?A