- Reaksiyon puanı
- 29,813
- Puanı
- 1,059
6 filan vercektim de Gaga'nın filminden güzeldi ve sondaki konserden kurtardı7Uygun bir puan, beğendim
Müzikleri dışında ortalama bir film bence. Müzikleri hatırına 8 vereceğim ben6 filan vercektim de Gaga'nın filminden güzeldi ve sondaki konserden kurtardı
8 bence iyi filmlerin başlangıç notuMüzikleri dışında ortalama bir film bence. Müzikleri hatırına 8 vereceğim ben
Film 7 puan+1 puan da queen soundtrackına 8 ediyor işte8 bence iyi filmlerin başlangıç notuNeyse hemen hemen aynı fikirdeyizAvatar yaptiğin için öve öve bitiremezsin diye düşünmüştüm
Ben de Bluray izledim ne var yaniFilm 7 puan+1 puan da queen soundtrackına 8 ediyor işteBen bir de sinemada izlemiştim, oranın ses sistemiyle harika gitmişti
Ne indirirsen indir sinema gibi olmuyor ama en azından mundar etmemişsin filmi o da bir şeydirBen de Bluray izledim ne var yani(Bluraydi galiba indirdiğim filmama 1080p net)
Fazla gürültü ve kalabalık sevmiyorumNe indirirsen indir sinema gibi olmuyor ama en azından mundar etmemişsin filmi o da bir şeydir
Genelde sakin olacak saatlerde gidiyorum ama Bohemian Rhapsody baya kalabalıktı, kurtaramadım o kalabalıktanFazla gürültü ve kalabalık sevmiyorumElalemin yanında nasıl tuylerin diken diken olabilir ki
Ben en iyi en kötü bilmem tablodakıleri yetiştirmeye çalısıcam işteEn iyi film adaylarından dördünü izledim, dördünü izlemedim. O dördünü törene kadar izleyip yorumları da son gün yaparım muhtemelen@Forumdash
Müzikleri dışında ortalama bir film bence. Müzikleri hatırına 8 vereceğim ben
Ben bile 8 verdim ne altısı6 filan vercektim de Gaga'nın filminden güzeldi ve sondaki konserden kurtardı
Tablodakilerin hepsini yetiştiremezsin bu saatten sonra, tablonun ilk 8 sırası en iyi film adayları. Onları izleBen en iyi en kötü bilmem tablodakıleri yetiştirmeye çalısıcam işteZaten oscarda aday dışı filmler zaten iş oluyor adaylar ise yılın izlemeyin es geçin listesi ?A@Forumdash
Yetiştiririz ayoll biz son günlerle meşhuruzTablodakilerin hepsini yetiştiremezsin bu saatten sonra, tablonun ilk 8 sırası en iyi film adayları. Onları izle
Yine anlamadan etmeden karıştırdın her zamanki gibi
Gagaya zaten fanliğimi kullandımYine anlamadan etmeden karıştırdın her zamanki gibiBiz gagadan bahsetmiyoruz Bohemian Rhapsody filminden bahsediyoruz yani avatarımdaki herifin filminden
Gaga ve müzikler demişsin avatarındakıdemi müzik flmiYine anlamadan etmeden karıştırdın her zamanki gibiBiz gagadan bahsetmiyoruz Bohemian Rhapsody filminden bahsediyoruz yani avatarımdaki herifin filminden
Bak ona yorum yaptım, bakabilirsin
Bence de izlemeliEtkinliğie vakit bulamayabilir ama Gagayı izlemesi lazım @Harunnn60 ?A
Evet Freddie Mercury'nun filmiGaga ve müzikler demişsin avatarındakıdemi müzik flmiAman şuan pancar .orbası gibi oldu benim menum zaten adres çubuğu şıkıstı yeni bildirimlerde geliyor öyle dalıyoruz ?A@Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?