Ben size oranla onu bekliyor gibiyim 5-6 film izledim şuanlıkOscar mı desem, Muhafız mı desem, TWD'yi bırakıyorum diyp tekrar başlaması mı desemÇooooook
Ben size oranla onu bekliyor gibiyim 5-6 film izledim şuanlıkOscar mı desem, Muhafız mı desem, TWD'yi bırakıyorum diyp tekrar başlaması mı desemÇooooook
Etkinlik açıldı ya işte, izleyin filmleri sizi tutan mı varOscarmı destere olmayınca birlikte gidemedik başımızda olması gerekiyormuş@MasacRE
Birlkte izlemedikten sonra önemi yok tek zaten istedin zaman izliyorsunEtkinlik açıldı ya işte, izleyin filmleri sizi tutan mı var
Rick geri gelmeyecek, bu acı haberden haberin yok mu?
Sanki birlikte izleyince aynı eve toplaşıp izlemiş oluyoruzBirlkte izlemedikten sonra önemi yok tek zaten istedin zaman izliyorsun@Forumdash
Neyse bizim rahmetli etkinlik bitmeden hortlarsa onunla tamamlarım ben ?A@destere
Etkinlik açıldı ya işte, izleyin filmleri sizi tutan mı var
Etkinlik nedir? Nasıl gerçekleşir hiç mi bilmiyorsun😱Sanki birlikte izleyince aynı eve toplaşıp izlemiş oluyoruzSen izle yorumunu yap, destere de gelince yapar yorumlarını olur biter işte@Forumdash
Yoktu haberim. İyi oldu liste doluyduRick geri gelmeyecek, bu acı haberden haberin yok mu?Hikayesini filmde devam ettireceklermiş. Ne kadar iyi olacak bilmiyoruz ama diziden karakterler de olacağı söylendiği için umudum var bu filmden. Bir Judith - Rick buluşması güzel giderdi.
Etkinlik nedir? Nasıl gerçekleşir hiç mi bilmiyorsun😱
Yoktu haberim. İyi oldu liste doluyduFilm gişe yaparsa dizi de biter
Mesala biz geçen yıl her gece belirledimiz filmi aynı anda izleyip yorum ediyorduk bunu yapmayanlar etkinlik yapıyoruz sanmasınlar herkes tek dizi film izlerSanki birlikte izleyince aynı eve toplaşıp izlemiş oluyoruzSen izle yorumunu yap, destere de gelince yapar yorumlarını olur biter işte@Forumdash
Hiç, böyle ayrı ayrı izlenecekse zaten forum kafasına göre izlediği dizi/filmle etkinlik yapıyorMesala biz geçen yıl her gece belirledimiz filmi aynı anda izleyip yorum ediyorduk bunu yapmayanlar etkinlik yapıyoruz sanmasınlar herkes tek dizi film izler ?A
Ben rahmetliyi bekliyorum siz düşünün ayollHiç, böyle ayrı ayrı izlenecekse zaten forum kafasına göre izlediği dizi/filmle etkinlik yapıyor
Benim valla izleyecek oldugum son 3 filmim kaldıBen rahmetliyi bekliyorum siz düşünün ayollZaten sizi kalaylayacak sakin kafayla biz izleriz ?A@MasacRE
Deredevilin kadın versionu olan diziBenim valla izleyecek oldugum son 3 filmim kaldıAsıl sen düşün. Kaç film izledin?
Etkinlik nedir? Nasıl gerçekleşir hiç mi bilmiyorsun😱
Yani geçen sene sadece siz mi etkinliğe katıldınızMesala biz geçen yıl her gece belirledimiz filmi aynı anda izleyip yorum ediyorduk bunu yapmayanlar etkinlik yapıyoruz sanmasınlar herkes tek dizi film izler ?A
Kısa ve net: AYNEN ÖYLEYani geçen sene sadece siz mi etkinliğe katıldınızO kadar insan izledi filmleri, onlar sayılmıyor mu sizle birlikte aynı anda izlemedikleri için
Kısa ve net: YOK ÖYLE BİR ŞEYKısa ve net: AYNEN ÖYLE
ikisi de insan evladı sonuçta
Bitmemeli...Etkinlik nedir? Nasıl gerçekleşir hiç mi bilmiyorsun😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?