Bana uyar ben zaten Oscar filmi falan izlemiyorum. Bekleyebilirim sizi.Hazır olacağina kesin ve kati bi şekilde anlaşıyormuyuzŞahitlerim hazır @dreamy @Çiğdem @kerem kerem varsa @Harunnn60 da izlerböyle başlarız
Bana uyar ben zaten Oscar filmi falan izlemiyorum. Bekleyebilirim sizi.Hazır olacağina kesin ve kati bi şekilde anlaşıyormuyuzŞahitlerim hazır @dreamy @Çiğdem @kerem kerem varsa @Harunnn60 da izlerböyle başlarız
Hazır olacağina kesin ve kati bi şekilde anlaşıyormuyuzŞahitlerim hazır @dreamy @Çiğdem @kerem kerem varsa @Harunnn60 da izlerböyle başlarız
Zevkinize güvendiğim için sıkıntı olmaz, izleriz bizde. Önce bi animemiz bitsin ama.Taam taam izleriz merak etme
Parlak işik derken hani bunlar savaşiyor ediyor ya o işiklar rahatsız ediyor beniParlak ışıklar? Death Note'u saymıyorum, o bir klasik gibi birşey.Dünyanım en iyi animesi seçilmişini izliyorum ben şimdi, ateist ve simyayı konu alıyor. Dün çok heyecanlı olduğu için bir oturuşta 7 bölümü hüplettim.
Sanki çocukmuşum gibi konuşuyorsun büyü yetiş ne? ? @MasacRE ’den kaç yaş küçük olabilirim kiBuna dikkat et işte yaşınız aşağı yukarı 9-10 aynı sayılır yanında kütük arkadaşın olması sana şans buna bakıp bunun gibi olmayarak büyü yetiş ?A@Forumdash
Herkes bişey bitirme derdindeZevkinize güvendiğim için sıkıntı olmaz, izleriz bizde. Önce bi animemiz bitsin ama.
Acele etmeyin yavaş yavaş izleyin animeniziZevkinize güvendiğim için sıkıntı olmaz, izleriz bizde. Önce bi animemiz bitsin ama.
Ama neden üzülüyorsun kiSanki çocukmuşum gibi konuşuyorsun büyü yetiş ne? ? @MasacRE ’den kaç yaş küçük olabilirim ki@Forumdash
Hhaha bu hiç anlamamış ayollSanki çocukmuşum gibi konuşuyorsun büyü yetiş ne? ? @MasacRE ’den kaç yaş küçük olabilirim ki@Forumdash
İşte bize özgü bi yemin şartAcele etmeyin yavaş yavaş izleyin animenizi@Forumdash
Sanki çocukmuşum gibi konuşuyorsun büyü yetiş ne? ? @MasacRE ’den kaç yaş küçük olabilirim ki@Forumdash
Biz bir de Çiğdem'e anlamıyor diyoruz, dreamy daha beter çıktıHhaha bu hiç anlamamış ayoll2010 doğumlusunuz diyoruzya @MasacRE kabul etti9-10 YAŞINDA OLUYORSUNUZ ?A@Forumdash
Fullmetal Alchemist Brotherhood. 4 bölüm izle sonrasına sen karar ver.Parlak işik derken hani bunlar savaşiyor ediyor ya o işiklar rahatsız ediyor beniDeath note gibi zeka ürünü olan bi anime varsa önerilerin kabulumHatta etkinlik yapalım
Akşam 9da başlıyor tvde altbant reklamları " haydi cocuklar uykuya " diyeBiz bir de Çiğdem'e anlamıyor diyoruz, dreamy daha beter çıktıYa da uykusu geldi 10 yaşında bir çocuğun bu saatlere kadar oturması çok sakıncalı zaten@Forumdash
Ee ne yapacağız peki şimdi. Ekip arkadaşlarımızı beklemeden başlamak da olmaz tabi ayıp olur onlaraİşte bize özgü bi yemin şart
Biz bir de Çiğdem'e anlamıyor diyoruz, dreamy daha beter çıktıYa da uykusu geldi 10 yaşında bir çocuğun bu saatlere kadar oturması çok sakıncalı zaten@Forumdash
Dedem bile benle dalga geçiyor... Hem ben o 2010 muhabbetlerinde yoktum ben geşmeden önceydi.Akşam 9da başlıyor tvde altbant reklamları " haydi cocuklar uykuya " diye@dreamy
Bu sizin hazırda başladiğiniz değil miFullmetal Alchemist Brotherhood. 4 bölüm izle sonrasına sen karar ver.
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
“İnsan bir şeyleri feda etmeden hiçbir şey elde edemez, Bir şeyi elde etmek istiyorsan ona eş değerde bir şey sunmalısın, Bu simyanın eşdeğer değiş-tokuş prensibidir.” Elric kardeşler Edward ve Alphonse ölen annelerini diriltmek için simyaya başvu...www.turkanime.tv
Sen de oyalayıp durmaEe ne yapacağız peki şimdi. Ekip arkadaşlarımızı beklemeden başlamak da olmaz tabi ayıp olur onlara
Benle çok uğraştılar, biraz da senle uğraşalımDedem bile benle dalga geçiyor... Hem ben o 2010 muhabbetlerinde yoktum ben geşmeden önceydi.
Tamam işte dizisizlikten ölmezsin artık ne güzelBu sizin hazırda başladiğiniz değil mi
Afişi dediğim gibi bol savaşlı gibiTamam bakayım cumaya kadar@MasacRE
Bakalım beğenecem miTamam işte dizisizlikten ölmezsin artık ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?