Yok onlardan kaçıyordı, onu acık belli ettiler deYoktur ya farelerin kaçma nedeni o kansızlarmış ya.Yani ben öyle sanıyorum.
Yok onlardan kaçıyordı, onu acık belli ettiler deYoktur ya farelerin kaçma nedeni o kansızlarmış ya.Yani ben öyle sanıyorum.
Sen fena kurdun valla o kadar olacağını düşünmüyorum ya.Yok onlardan kaçıyordı, onu acık belli ettiler deHani olurda zombinin biri yedi fareden evrim geçirdi filanDeneylerin bir çoğu fareler üzerinden yapılıyor zaten, belki burdan bilim kurgu olarak yürürler(tamamen atıyorum)
Valla o ninjalar beni heycanlandırdılarSen fena kurdun valla o kadar olacağını düşünmüyorum ya.
Bence o kansızların evcilleşmiş halidir ya başka bi yaratık değildir diye düşünüyorum.Valla o ninjalar beni heycanlandırdılarDizi biraz sıkılgan ilerliyordu benim için bu olayla fikrim değiştiBelki birçok kişinin değişmiştir.IMDB'de en yüksek bölüm puanını almiş 9.0
Dişleri niye öyleydiBence o kansızların evcilleşmiş halidir ya başka bi yaratık değildir diye düşünüyorum.
Kansızların da dişleri öyle değil miydi ben dişlerden dolayı öyle demiştim ama emin olamadım şimdi.Dişleri niye öyleydiGerçi birinin dişini gördük
Yarın izlerim kısmetse.S01B08 izledim
Bu bölümde iyiydi ama geçen haftaki son dakikalarda pattladiği heycan kadar değildiBu bölüm hatta TWD'ye çok yakın bir bölümdü@destere @BesaleT
Ekibimiz dükkanda tıkıldı kaldılar. Haşreci adam da gruba dahil oldu artBirde şu ispanyollu oğlan gruba katılırsa güzel olurKimbilir Hacker kızla başka sahnelerde görürüz Glenn - Maggie aşkı gibi
Evet yukarda da dediğim gibi bölüm TWD'ye çok benziyordu. TWD'de de dükkanda kısılıp kalmişlardı. Hatta tavan filan çökmüştü.Bu bölüm aynı sahneleri aynı olayları burda da gördük. Bir de iki dizi de ekipten birileri ölmüştü
Sonunda şu tombalak adamın diziden çıkışına sevindim.Acayip sinir oluyordum.Oyunculuk yok, samimiyet yok, karakteri pek geliştiremediler.Birde Nora denen kadın ölse süper olacak.Aynıları onun içinde geçerli.Dizide TWD'deki gibi bağ kuracak hava yokGittikçe olacak diye düşünüyorum o yuzden izlemeye devam ediyorum
Son olarakda şu geçen haftaki ninjalara dair verilen ip ucuna değineyimMeğerse bunlar gittikçe akıllanıyormuşSon 1 ayda filan heralde Ninja gibi akıllanıp ama tarafını seçecekler. Birazda bu bölümde Tanrıcılık vardı sankiZombilerin ne gördüğünü o canavarımsı şey görüyormuş. Ninja ve şu efendileri arasında yine bi Tanrıcılık bölümleri bekliyorum. "Ben sizin yaratıcınızım efendinizim" tarzı
8.5/10
1x8 i izledimPuanim 8Jim öldü cok da iyi oldu sevmiyordum kendisiniyaratiklarin akillanmaya basladigini ve Master tarafindan kontrol edildiklerini ögrendik. Acaba bir önceki bölümde oldugu gibi yaratik savascilar cogalacak mi ? Ve bunlar nerden geliyor ?.. Hackerci kiz da Avci tayfasiyla beraber acaba tüm sistemleri hackledigini söyleyince ne olacak ?
S01B08 izledim
Bu bölümde iyiydi ama geçen haftaki son dakikalarda pattladiği heycan kadar değildiBu bölüm hatta TWD'ye çok yakın bir bölümdü@destere @BesaleT
Ekibimiz dükkanda tıkıldı kaldılar. Haşreci adam da gruba dahil oldu artBirde şu ispanyollu oğlan gruba katılırsa güzel olurKimbilir Hacker kızla başka sahnelerde görürüz Glenn - Maggie aşkı gibi
Evet yukarda da dediğim gibi bölüm TWD'ye çok benziyordu. TWD'de de dükkanda kısılıp kalmişlardı. Hatta tavan filan çökmüştü.Bu bölüm aynı sahneleri aynı olayları burda da gördük. Bir de iki dizi de ekipten birileri ölmüştü
Sonunda şu tombalak adamın diziden çıkışına sevindim.Acayip sinir oluyordum.Oyunculuk yok, samimiyet yok, karakteri pek geliştiremediler.Birde Nora denen kadın ölse süper olacak.Aynıları onun içinde geçerli.Dizide TWD'deki gibi bağ kuracak hava yokGittikçe olacak diye düşünüyorum o yuzden izlemeye devam ediyorum
Son olarakda şu geçen haftaki ninjalara dair verilen ip ucuna değineyimMeğerse bunlar gittikçe akıllanıyormuşSon 1 ayda filan heralde Ninja gibi akıllanıp ama tarafını seçecekler. Birazda bu bölümde Tanrıcılık vardı sankiZombilerin ne gördüğünü o canavarımsı şey görüyormuş. Ninja ve şu efendileri arasında yine bi Tanrıcılık bölümleri bekliyorum. "Ben sizin yaratıcınızım efendinizim" tarzı
8.5/10
Oynamadım o oyunu1x8. bölüm
heyecanı yüksek bir bölümdü .. hareket gelmişti bayağı ama karakterlere fazla ısınamadığım için tam kendimi heyecana kaptırmakta zorlanıyorum
aynı tarz dizilerden TWD de karakterlere ısındığımız için dizi çok daha inandırıcı aynı zamanda heyecan verici durumda bu dizideyse karakterler çok mal duruyor
call of dutty 5 i oynamışmıydın hiç @Forumdash ? bölümü izlerken vasili nin go go go diye seslenişini duyunca bir an aklıma bir zamanlar oynadığım,COD 5 deki reznov geldi, ama COD 5 daha heyecanlıydı
bir markete toplaşan kahramanlarımız gittikçe zekileşen ve gürbüzleşen vampirimsi strogoidlerle savaşa girişti gruba yeni katılan fare avcısı vasili ninde yardımlarıyla ekmek arabasıyla arkalarında patlayan bir alan bırakarak kaçmayı başardı kahramanlarımız
sarı kız dutch diziye renk katar umarım bir dahada ayrılmaz gruptan en azından sempatik olmasada güzel bir kız , çıtası güzel kız, çıtayı yükseltiyor
abraham dedenin çok bilen halleri her duruma yaptığı tecrübe kokan yorumları insanı kabız edecek cinsten
bölümde en sevdiğim kısım jim adlı gereksiz karakterin ölmüş olmasıydı bir kaplumbağadan kurtulduk darısı noranın başına diyelim
eph le nora nın gereksiz vijdan yapmaları çok sıkıcı iyiki vasili aklı başında davrandı gereksiz tartışmaya son verip jim i hakladı
gümüş kurşunu ayak kemiğinden yiyen efendinin baş yardımcısı eichhart bayağı bir acı çekti üzüldüm çocuğa ben onu destekliyordum)
7. bölümdeki kertenkeleler çok daha sempatiktionları görmek umuduyla başladığım bölümde onları göremeyince hayal kırıklığı oldu
jim in ölümü en sevdiğim kısımdısarı hacker cı kız dutch ise katılımıyla diziye renk kattıkarakterlerden ölenin gidişine de sevindim, gelenin sarışın oluşunada sevindim.. en azından kıza takılırız bir kaç bölüm
nora konusunda hemfikirizölse çok sevineceğim jimden kurtulduk bir o dangalak kaldı
dizinin twd ile benzerliği çok fazla ama twd deki karakterler çok daha harika mükemmel, bu dizideki tüm karakterleri toplasan TWD deki magie nin tek bacağı etmez)
sadece bir grubun zombi kılıklı vampirimsi vürüslerle savaşı TWD ye benziyor onun haricinde ne havası ne suyu TWD nin yanına yaklaşmamışOynamadım o oyunu
Aynen dizi TWD ile çok benzeşen sahneler içeriyor ama dizideki karakterlerle bir bağ kuramıyorsun. TWD'de birisi ölse ertesi gün cenazesine gidesim var havası yakalıyor o derece
Abraham'ı seviyorum ama artık tekrara düşen replikleriyle harbiden sıkıcı bi hal aldı. Yeni bi yüz görsek adam aynı şeyleri anlatıp duruyorAbraham'ın tek güzel yanı bastondan gümüş kılıcıBaşkasına versin ölsün kendisi
Yok TWD'ye oyunculuk anlamında atmosferi anlamında hiç yaklaşamazsadece bir grubun zombi kılıklı vampirimsi vürüslerle savaşı TWD ye benziyor onun haricinde ne havası ne suyu TWD nin yanına yaklaşmamış
abraham dedeyi başta bende seviyordum ama aynen dediğin gibi her bölüm her durumda aynı şeyleri papağan gibi tekrarlayınca sıkıcı oluyorama ölmesini istemem çünkü onun yokluğunu tamamlayacak oyuncu yok zaten var olanlar yetersiz birde abraham çıkarsa dizi foka sarar
1.sezon 8.bölüm
Dizinin bu bölümünü yeni izledim bu bölümü beğenmeyenler de varmış ama bence çok iyi bölümdü en azından sürükleyici ve heyecanlıydı.Sonunda bizim fare avcısıyla tanıştı ekip böyle daha uyumlu oldular ve umarım ayrılmazlar.Hassan'a ne oldu merak ettim göstermediler onu kurtulmuştur inşallah.
S01B09 izledim
eh dedirtten bi bölümdü ki @destere 'nin Nora'sının sahnesi de dahil
Efendi beyin Eichorst'la aynı yüze sahip oldugunu gördük. Eioch geçen bölümlerde kendine makyaj yapıyordu bari başka b yüz yapaydı yaa
Ben ilk bölümlerde o solucanın bilim işi olarak çıktıgını sanırdım hepBu canavar kendini şimdi Tanrı ilan edecektir. Peki bunu yaratan kim? Haydi bu sorunun cevabını bulalaım
Eph'in oğlunun katılmasıyla kadro tam bir TWD çakması oldu çıktıGus'ta gruba katılırsa Glenn rolünü üstlenir sarişin hackerle işi pişirir, Eph ve Nora'dan daha iyi performans sergileyeceklerine eminimNe biçim sahnelerde sexten soğudum
Bölüm sonunda gelecek haftanın fragmanına rast geldim. Eph'in karısı görünüyor heralde flashback olarak görünüyordur?Biraz daha gaza bassinlar Ninjalarımızı görelim yine.
7/10 Nora ve Eph'in sahneleri için 6.5/10 olsun
Hassan güme gitmiştir artıkAdam hala borc defterini bekliyordu
noranın arka planı bayağı etkiliydi sen alıcı gözle bakmamışsın)
aynı şey benimde aklıma geldi eph le oğlu zack rich le oğlunun çakma sahnesi gibiTWD ile çok benzeşmeler varda bunlar vampirimsi zombicik
sarışını gus değil vasili götürecek bence
Kocağa alma sahnesindeki alıcılıkı diyorsun???Selülite yakındiBugun yarın ona merhaba der
Evet çok benzeşikler TWD ile gittikçede benzeşiyor
Kız Vasili ile dalga geçti ya 40 yaşindasın diyeKız gerçi lezbo çıktı ama bakalım o kızın sahnesini merakla bekliyorumNorayı serdiler gözümüzün önune
Bu arada Eph'in eski karısının arkadaşi Orphan Blackte'ki dedektif kadınmıydıOna benzettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?