Diğer The Returned 1. Sezon Yorumları

bende izleidm 6.bölümü bugün çıkıcaktı ama dün çıkmış oyüzden aklım karışmıştı @xemrexxx @destere

henry çok iyi bir ders verdi papazamezarlıkta bardakı kadın gibi henrydede bir doğa üstü güç var bu arada henry annesinin anlattığı peri oalrak görüyormuş o kadını oyüzden onu seviyormuş @xemrexxx hahah benimde aklıma pompy geldi evet

adam iyi bir insan olabilir bence geç değil leva ile çok yakışıyorlar yine güzel ilginç bir bölümdü dizinin oyuncu kadrosu ve senaryosu çok geniş 🙂🙂🙂

adam ı nasıl savunuyor gördü parlağı suçlarıu umrunda değil dimi

7.bölümü izledim @Çiğdem- ile @destere kahrolacak

simon öldü ama geri gelir resurrection gibiyse
bence tommy yalan söyledi rowana
lena ormandaki parlaktan kurtuldu bakalım nereye gidecek
camille yi millete gösterdi ailesi iyi yalan söyledi yerden bitme
ölen adamın karısı barajı patlatacak gibi
)
vicor çok meraklı han ile nikkinin sevişme sahnesini böldü

7.bölümü izledim bende @destere @xemrexxx 🙂🙂🙂
adam bu dizide başrollerden birisi olucak bence gerçekten değişmiş lenaylada yine yolu birleşir bence 🙂
victor o polis kadını öldürücek @xemrexxx yanındakı kadının komsusunu öldürdüğü gibi polis kadınıda öldürücek bence oyüzden bakıyor
simon öldü ama adam var

1x şeyinci bölüm kaçıncıydı? 6. bölüm sanırım
)

bir bölüm daha izlesem size yetiştim @xemrexxx @Çiğdem-

şeherde diyorlarmışki biz malmıyıkki satilak yaa işte öyle demiş şeherliler
) (diziye kibar feyzo karıştı
)

dizide herkes birbiriyle yatıyor kör tuttuğunu rahat bırakmıyor

lena yı adam alıp götürdü evine tımar etti sonrada kızla yattı daha doğrusu lena adam adlı yuvarlağa tecavüz etti diyebiliriz ?

camille o sıska boyuyla gidip ben adlı tombilikle yattı
claire lenanın kayboluşuna dayanamadı çok hislenip gidip rahiple yattı
öldü dediğimiz lucy de ölümden döndü o da ilk bulduğu erkeğe benzer herhangi birşeyle yatar yakında
julie ye acıyorum yatacak kimsesi yok gidip polis kadınla yatacak mecburen

ayrıca julie periymiş zaten kadının çok sempatik bir yüzü var perilik yakışır

rowan ı göremedim bir kez onu görebilseydim keşke

@Çiğdem- sırf bahar bunalımına giren ben değilim ?kabahat bende değilmiş
gördüğün gibi dizideki yediden yetmişe herkes ,bahar ın etkisi altına girmiş yatacak birilerini arıyorlar

lena çok güzel kız ama soğuk bir tip aynı Got daki sansa ya benziyor
@MelankoliK senin sansar bu diziye taşınmış

hahahahah ayyy bu bölümle ilgili söylediğin birşey 7.bölümde gerçekten gerçekleşiyor cnm hissin kuvvetliymiş 7.bölümü izleyince söyleyecem ne olduğunu

hahahahah ayyy bu bölümle ilgili söylediğin birşey 7.bölümde gerçekten gerçekleşiyor cnm hissin kuvvetliymiş 7.bölümü izleyince söyleyecem ne olduğunu
birazdan izlerim .. ayrıca 6. bölüm yorumunda lena ya leva demişsin gözümden kaçmadı bilesin
yine kıskançlıktan kızı sonunda levye diye çağırırsan tam olacak
)

birazdan izlerim .. ayrıca 6. bölüm yorumunda lena ya leva demişsin gözümden kaçmadı bilesin
yine kıskançlıktan kızı sonunda levye diye çağırırsan tam olacak
)
hahahaha yaaa isimler yorum yaparken aklıma gelmiyor ezbere yazınca tuhaf anlamlar çıkabliyor malesef cemile gibi

Yine enteresan bir şekilde yorumlamışsın diziyi
bu dizide yataktan çıkmıyorlar herhalde
)
Hımm Sansa tarzında diyorsun yani,bir gün Bates Motel'e devam edebilirsem buna da bakabilirim belki
)

Son düzenleme:
1x7. çiklamazon

@xemrexxx senin simonu dağa kaldırdılar

camille ne güzel sallıyor yalandan kim ölmüş güya öteki dünyada diğer çocukları görmüşte onların cennette olduğunu anlamış falan filan kız tek ayak üstünde kırk yalan yumurtluyor

rowan niye öyle yaptı acaba tommy parlağında ne buldu anlamadım
rowan çok güzel bir kadın ya insanın seyrettikçe sinirleri yatışıyor yalnız ne simona nede tommy yuvarlağına eyvallahı olmazsa onları kapı dışarı etse daha bir güzelleşecek kızı chloe da kendisi kadar şeker

simon tekrar dirilecektir öyle güzel kadın kolay kolay başkasına bırakılmaz insan üç beş kez dirilir sözkonusu rowansa

@Çiğdem- senin julie yaptı yapacağını sanırım bahsettiğin konu buydu sonunda polisle yatıp muradına erdi
victor un artık iki anası var perileri çiftledi velet

29 yıl önce inşaattan düşüp ölen kadında barajı bombalamayı düşünüyor sanırım
claire jack le karı koca hayatı yaşıyor ama peter la yatıyor ne güzel iş

lena sonunda kaçıp kurtardı kendini (kurtardımı acaba? tır şöförü kızı nereye götürdü kimbilir
)

Yine enteresan bir şekilde yorumlamışsın diziyi
bu dizide yataktan çıkmıyorlar herhalde
)
Hımm Sansa tarzında diyorsun yani,bir gün Bates Motel'e devam edebilirsem buna da bakabilirim belki
)
hem izleyeceğim diyorsun hemde konuyu açıp okuyorsun
şimdi dizinin tüm gizemi kaybolmuştur nasıl konsantre olacaksın olaya ?

Yorumların iyi oluyor ne yapayım

Ben kişilerin ismine falan dikkat etmiyorum,sadece senin ağzından karakter tasvirlerini inceliyorum
)
ve sadece bu dizi için değil farklı bir dizi için yazdıklarını da okuyorum,denk geldikçe

zaten benim dizi bölümü haricinde herşeyden bahsettiğimi anlamışsındır
benim mesajlarda kolay kolay spoiler tuzağına düşmezsin
)

hahah evet sen 6.bölümde polis kadınla yatar dedin böyle şeyler içine doğuyor sanırım aynısı oldu vlla

julie ile polis zaten her fırsatta kesişiyordu bunu bilmeyecek ne var sonu yatakta biter bu işin
aaa bence victor öldürücek polis kadını çünkü yanındakı kadına kim yakınlaşırsa öldürüyor komsu kadın gibi polis kaınla yakınlasmasından dolayı öldürücek diye düşünüyorum oyüzden bakıyor

ebeveynler victor un psikolojisini kötü etkiliyorlar victor bu gidişle büyüyünce erkeklerle takılmasa iyidir
)