sana sürpriz yapmışlaraaaa bu bölüm ne zaman çıktı beee çarşamba günleri çıkıyordu türkiyede 😱😱😱
sana sürpriz yapmışlaraaaa bu bölüm ne zaman çıktı beee çarşamba günleri çıkıyordu türkiyede 😱😱😱
bugünmü çıktı yarın çıkmsı gerekiyordu şimdi yarın 7.bölüm çıkıcakmı acaba çünkü 6.bölümün yarın çıkması gerekiyordu yoksa günmü değiştirdi bu dizisana sürpriz yapmışlar
bende izleidm 6.bölümü bugün çıkıcaktı ama dün çıkmış oyüzden aklım karışmıştı @xemrexxx @destere6.bölümü izledim @Çiğdem- @destere @vadikızı
victor (henry) pompyleşti doktora peri diyor
herkes güreş tuttu bu bölümm lena i,le dönen parlak oğlanın güreşi çiğdemi çatlatmıştır
lenanın babası ile barmen kızın sahnesi ilginçti kız gerçekten gizli güçlere sahip oldu dönünce
lenanın anası ile sözde hayırsever totoş adam da güreş tuttu koltukta
adam ı nasıl savunuyor gördü parlağı suçlarıu umrunda değil dimibende izleidm 6.bölümü bugün çıkıcaktı ama dün çıkmış oyüzden aklım karışmıştı @xemrexxx @destere
henry çok iyi bir ders verdi papazamezarlıkta bardakı kadın gibi henrydede bir doğa üstü güç var bu arada henry annesinin anlattığı peri oalrak görüyormuş o kadını oyüzden onu seviyormuş @xemrexxx hahah benimde aklıma pompy geldi evet
adam iyi bir insan olabilir bence geç değil leva ile çok yakışıyorlar yine güzel ilginç bir bölümdü dizinin oyuncu kadrosu ve senaryosu çok geniş 🙂🙂🙂
yaptığı şeyy çok iğrencti ama adam değişebilir yanı bu 2. şansıadam ı nasıl savunuyor gördü parlağı suçlarıu umrunda değil dimi
sizin eve al değiştir adam ı yoksa @destere alır evine hop hop yaparlar birlikteyaptığı şeyy çok iğrencti ama adam değişebilir yanı bu 2. şansı
7.bölümü izledim bende @destere @xemrexxx 🙂🙂🙂7.bölümü izledim @Çiğdem- ile @destere kahrolacak
simon öldü ama geri gelir resurrection gibiyse bence tommy yalan söyledi rowana
lena ormandaki parlaktan kurtuldu bakalım nereye gidecek
camille yi millete gösterdi ailesi iyi yalan söyledi yerden bitme
ölen adamın karısı barajı patlatacak gibi)
vicor çok meraklı han ile nikkinin sevişme sahnesini böldü
hahahahah ayyy bu bölümle ilgili söylediğin birşey 7.bölümde gerçekten gerçekleşiyor cnm hissin kuvvetliymiş 7.bölümü izleyince söyleyecem ne olduğunu1x şeyinci bölüm kaçıncıydı? 6. bölüm sanırım )
bir bölüm daha izlesem size yetiştim @xemrexxx @Çiğdem-
şeherde diyorlarmışki biz malmıyıkki satilak yaa işte öyle demiş şeherliler ) (diziye kibar feyzo karıştı )
dizide herkes birbiriyle yatıyor kör tuttuğunu rahat bırakmıyor
lena yı adam alıp götürdü evine tımar etti sonrada kızla yattı daha doğrusu lena adam adlı yuvarlağa tecavüz etti diyebiliriz ?
camille o sıska boyuyla gidip ben adlı tombilikle yattı
claire lenanın kayboluşuna dayanamadı çok hislenip gidip rahiple yattı
öldü dediğimiz lucy de ölümden döndü o da ilk bulduğu erkeğe benzer herhangi birşeyle yatar yakında
julie ye acıyorum yatacak kimsesi yok gidip polis kadınla yatacak mecburen
ayrıca julie periymiş zaten kadının çok sempatik bir yüzü var perilik yakışır
rowan ı göremedim bir kez onu görebilseydim keşke
@Çiğdem- sırf bahar bunalımına giren ben değilim ?kabahat bende değilmiş gördüğün gibi dizideki yediden yetmişe herkes ,bahar ın etkisi altına girmiş yatacak birilerini arıyorlar
lena çok güzel kız ama soğuk bir tip aynı Got daki sansa ya benziyor @MelankoliK senin sansar bu diziye taşınmış
birazdan izlerim .. ayrıca 6. bölüm yorumunda lena ya leva demişsin gözümden kaçmadı bilesin yine kıskançlıktan kızı sonunda levye diye çağırırsan tam olacak )hahahahah ayyy bu bölümle ilgili söylediğin birşey 7.bölümde gerçekten gerçekleşiyor cnm hissin kuvvetliymiş 7.bölümü izleyince söyleyecem ne olduğunu
hahahaha yaaa isimler yorum yaparken aklıma gelmiyor ezbere yazınca tuhaf anlamlar çıkabliyor malesef cemile gibibirazdan izlerim .. ayrıca 6. bölüm yorumunda lena ya leva demişsin gözümden kaçmadı bilesin yine kıskançlıktan kızı sonunda levye diye çağırırsan tam olacak )
Yine enteresan bir şekilde yorumlamışsın diziyi bu dizide yataktan çıkmıyorlar herhalde )1x şeyinci bölüm kaçıncıydı? 6. bölüm sanırım )
bir bölüm daha izlesem size yetiştim @xemrexxx @Çiğdem-
şeherde diyorlarmışki biz malmıyıkki satilak yaa işte öyle demiş şeherliler ) (diziye kibar feyzo karıştı )
dizide herkes birbiriyle yatıyor kör tuttuğunu rahat bırakmıyor
lena yı adam alıp götürdü evine tımar etti sonrada kızla yattı daha doğrusu lena adam adlı yuvarlağa tecavüz etti diyebiliriz ?
camille o sıska boyuyla gidip ben adlı tombilikle yattı
claire lenanın kayboluşuna dayanamadı çok hislenip gidip rahiple yattı
öldü dediğimiz lucy de ölümden döndü o da ilk bulduğu erkeğe benzer herhangi birşeyle yatar yakında
julie ye acıyorum yatacak kimsesi yok gidip polis kadınla yatacak mecburen
ayrıca julie periymiş zaten kadının çok sempatik bir yüzü var perilik yakışır
rowan ı göremedim bir kez onu görebilseydim keşke
@Çiğdem- sırf bahar bunalımına giren ben değilim ?kabahat bende değilmiş gördüğün gibi dizideki yediden yetmişe herkes ,bahar ın etkisi altına girmiş yatacak birilerini arıyorlar
lena çok güzel kız ama soğuk bir tip aynı Got daki sansa ya benziyor @MelankoliK senin sansar bu diziye taşınmış
hem izleyeceğim diyorsun hemde konuyu açıp okuyorsun şimdi dizinin tüm gizemi kaybolmuştur nasıl konsantre olacaksın olaya ?Yine enteresan bir şekilde yorumlamışsın diziyi bu dizide yataktan çıkmıyorlar herhalde )
Hımm Sansa tarzında diyorsun yani,bir gün Bates Motel'e devam edebilirsem buna da bakabilirim belki )
Yorumların iyi oluyor ne yapayım1x7. çiklamazon
@xemrexxx senin simonu dağa kaldırdılar
camille ne güzel sallıyor yalandan kim ölmüş güya öteki dünyada diğer çocukları görmüşte onların cennette olduğunu anlamış falan filan kız tek ayak üstünde kırk yalan yumurtluyor
rowan niye öyle yaptı acaba tommy parlağında ne buldu anlamadım rowan çok güzel bir kadın ya insanın seyrettikçe sinirleri yatışıyor yalnız ne simona nede tommy yuvarlağına eyvallahı olmazsa onları kapı dışarı etse daha bir güzelleşecek kızı chloe da kendisi kadar şeker
simon tekrar dirilecektir öyle güzel kadın kolay kolay başkasına bırakılmaz insan üç beş kez dirilir sözkonusu rowansa
@Çiğdem- senin julie yaptı yapacağını sanırım bahsettiğin konu buydu sonunda polisle yatıp muradına erdi victor un artık iki anası var perileri çiftledi velet
29 yıl önce inşaattan düşüp ölen kadında barajı bombalamayı düşünüyor sanırım
claire jack le karı koca hayatı yaşıyor ama peter la yatıyor ne güzel iş
lena sonunda kaçıp kurtardı kendini (kurtardımı acaba? tır şöförü kızı nereye götürdü kimbilir )
hem izleyeceğim diyorsun hemde konuyu açıp okuyorsun şimdi dizinin tüm gizemi kaybolmuştur nasıl konsantre olacaksın olaya ?
zaten benim dizi bölümü haricinde herşeyden bahsettiğimi anlamışsındır benim mesajlarda kolay kolay spoiler tuzağına düşmezsin )Yorumların iyi oluyor ne yapayım
Ben kişilerin ismine falan dikkat etmiyorum,sadece senin ağzından karakter tasvirlerini inceliyorum )
ve sadece bu dizi için değil farklı bir dizi için yazdıklarını da okuyorum,denk geldikçe
1x7. çiklamazon
@xemrexxx senin simonu dağa kaldırdılar
camille ne güzel sallıyor yalandan kim ölmüş güya öteki dünyada diğer çocukları görmüşte onların cennette olduğunu anlamış falan filan kız tek ayak üstünde kırk yalan yumurtluyor
rowan niye öyle yaptı acaba tommy parlağında ne buldu anlamadım rowan çok güzel bir kadın ya insanın seyrettikçe sinirleri yatışıyor yalnız ne simona nede tommy yuvarlağına eyvallahı olmazsa onları kapı dışarı etse daha bir güzelleşecek kızı chloe da kendisi kadar şeker
simon tekrar dirilecektir öyle güzel kadın kolay kolay başkasına bırakılmaz insan üç beş kez dirilir sözkonusu rowansa
@Çiğdem- senin julie yaptı yapacağını sanırım bahsettiğin konu buydu sonunda polisle yatıp muradına erdi victor un artık iki anası var perileri çiftledi velet
29 yıl önce inşaattan düşüp ölen kadında barajı bombalamayı düşünüyor sanırım
claire jack le karı koca hayatı yaşıyor ama peter la yatıyor ne güzel iş
lena sonunda kaçıp kurtardı kendini (kurtardımı acaba? tır şöförü kızı nereye götürdü kimbilir )
hem izleyeceğim diyorsun hemde konuyu açıp okuyorsun şimdi dizinin tüm gizemi kaybolmuştur nasıl konsantre olacaksın olaya ?
julie ile polis zaten her fırsatta kesişiyordu bunu bilmeyecek ne var sonu yatakta biter bu işinhahah evet sen 6.bölümde polis kadınla yatar dedin böyle şeyler içine doğuyor sanırım aynısı oldu vlla
julie ile polis zaten her fırsatta kesişiyordu bunu bilmeyecek ne var sonu yatakta biter bu işin
ebeveynler victor un psikolojisini kötü etkiliyorlar victor bu gidişle büyüyünce erkeklerle takılmasa iyidir )aaa bence victor öldürücek polis kadını çünkü yanındakı kadına kim yakınlaşırsa öldürüyor komsu kadın gibi polis kaınla yakınlasmasından dolayı öldürücek diye düşünüyorum oyüzden bakıyor