Sana o zevki tattirmiycam
Başka zevkler tattırır bu Serhat zillisiReyizi saygıyla anıyoruz@Tolstoyevski
Sana o zevki tattirmiycam
Başka zevkler tattırır bu Serhat zillisiReyizi saygıyla anıyoruz@Tolstoyevski
Agzini topla uğursuzBaşka zevkler tattırır bu Serhat zillisi
Engin ve Aras dışındakileri al hepsini kasaptaki kıyma makinesine at.kız sizi niye çağırmamışlar galaya yazık bir yanınız şişecek
@destere @MasacRE- @xBUGRAx @denizz19 @cookies @DarkLegenD @MEnes @Ahmed @ozmoturk @dreamy @Maskeli Fedai @Billy Kane
Harun'a bundan sonra fındık sincap vs. yasak koyuyorum. Mümkünse görmezden gelsin.Zıbarsın aman gecenin güzelliğini bozar gelipte alamancıHuzur var şuan
@serhatt aaa noldu cookies ile durumun
Sonunda
@Tolstoyevski geri döndü sandım avatarını görünce 😱
Agzini topla uğursuz
çiğdem ablacığım bak bak burada Aras ini taklit etmiş Çağatay zibidisi saldır bence diziyeHarun'a bundan sonra fındık sincap vs. yasak koyuyorum. Mümkünse görmezden gelsin.
Çağatay'ıma yakışmışçiğdem ablacığım bak bak burada Aras ini taklit etmiş Çağatay zibidisi saldırı bence diziye(şimdiden ittifaklara başlamalı Faruk döndü Çağataycilar güçlendi) @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Billy Kane @dreamy @turkuazz
https://twitter.com/x/status/1072880910738096128
İki karizmaçiğdem ablacığım bak bak burada Aras ini taklit etmiş Çağatay zibidisi saldır bence diziye(şimdiden ittifaklara başlamalı Faruk döndü Çağataycilar güçlendi) @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Billy Kane @dreamy @turkuazz
tek Çağatay işe yarar bu fotoda
İçini bilmeden yorum yapmamalı bence bu bile ne çıktıtek Çağatay işe yarar bu fotoda
Ne çıkmışİçini bilmeden yorum yapmamalı bence bu bile ne çıktı
VÜCUDU DIŞINDA Bİ HALTI YOKSeni susturacak şeyler çıkmış
çiğdem ablacığım bak bak burada Aras ini taklit etmiş Çağatay zibidisi saldır bence diziye(şimdiden ittifaklara başlamalı Faruk döndü Çağataycilar güçlendi) @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Billy Kane @dreamy @turkuazz
İki karizma
Aras Çukur ile Çağataya fark atmaya devam ediyor oda taklit etmekte bulmuş çareyiÇağatay'ıma yakışmış
Aras Çukur ile Çağataya fark atmaya devam ediyor oda taklit etmekte bulmuş çareyi@Forumdash @MasacRE-
Aras yabancı ajanlar gibi olmuş Çağatayda penguen gibi
Her haliyle daş ikisi deAras yabancı ajanlar gibi olmuş Çağatayda penguen gibi@MasacRE- @Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati @Yiğitt
Aras Türkiye'de dizi yapmakla uğraşırken Çağatay kendini bütün dünyada kanıtlıyorAras Çukur ile Çağataya fark atmaya devam ediyor oda taklit etmekte bulmuş çareyi@Forumdash @MasacRE-
Bu taklit etme olayını ben taaa İçerde zamanı Aras'ın Çağatayı taklit ettiğini demiştimAras Çukur ile Çağataya fark atmaya devam ediyor oda taklit etmekte bulmuş çareyi@Forumdash @MasacRE-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?