''The Protector'' Yayın Tarihi Belli Oldu! | Netflix Türkiye

kız sizi niye çağırmamışlar galaya yazık bir yanınız şişecek :A
DtqrJCrW4AA0ssZ
Dtq1sKdWkAQ0Zgf
Dtq1qwHWsAEp7FI
Dtq1qGGW0AE8C_F
Dtq1rUfWsAEcEi_
DtrIvP6XcAEJghk
Dtq1ufvX4AEDLDF
DtrS5gaW0AAuz4I
DtqZ-L-X4AA7zBK

@destere @MasacRE- @xBUGRAx @denizz19 @cookies @DarkLegenD @MEnes @Ahmed @ozmoturk @dreamy @Maskeli Fedai @Billy Kane
Engin ve Aras dışındakileri al hepsini kasaptaki kıyma makinesine at. :A @Harunnn60 @Çiğdem-

Sırtında matbasıyla dolaşan birisini görürsen yolda @xemrexxx dir :A :A :A @Harunnn60

@serhatt aaa noldu cookies ile durumun :A

@Tolstoyevski geri döndü sandım avatarını görünce 😱

Agzini topla uğursuz :A

Harun'a bundan sonra fındık sincap vs. yasak koyuyorum. Mümkünse görmezden gelsin. :A
çiğdem ablacığım bak bak burada Aras ini taklit etmiş Çağatay zibidisi saldır bence diziye:A (şimdiden ittifaklara başlamalı Faruk döndü Çağataycilar güçlendi :A ) @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Billy Kane @dreamy @turkuazz

Son düzenleme:
Yarın yani cuma başlıyor artık siteye eklenince onunda basligini acarsaniz bolum yorumları diye sevinirim. Bende izleyeceğim

çiğdem ablacığım bak bak burada Aras ini taklit etmiş Çağatay zibidisi saldır bence diziye:A (şimdiden ittifaklara başlamalı Faruk döndü Çağataycilar güçlendi :A ) @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Billy Kane @dreamy @turkuazz

Çağatay'ıma yakışmış :bhr:
Aras Çukur ile Çağataya fark atmaya devam ediyor oda taklit etmekte bulmuş çareyi :A :A :A @Forumdash @MasacRE-

Aras Çukur ile Çağataya fark atmaya devam ediyor oda taklit etmekte bulmuş çareyi :A :A :A @Forumdash @MasacRE-
Bu taklit etme olayını ben taaa İçerde zamanı Aras'ın Çağatayı taklit ettiğini demiştim:A Şimdi bana bunlarla gelme:F Aras, Çağatayın gözünün içine baka baka jest ve mimikleri yaptı be:F O sahneyi bulucam yuzune vurucam:F