Sana o zevki tattirmiycam![]()
Başka zevkler tattırır bu Serhat zillisiReyizi saygıyla anıyoruz@Tolstoyevski
Sana o zevki tattirmiycam![]()
Başka zevkler tattırır bu Serhat zillisiReyizi saygıyla anıyoruz@Tolstoyevski
Agzini topla uğursuzBaşka zevkler tattırır bu Serhat zillisi![]()
Engin ve Aras dışındakileri al hepsini kasaptaki kıyma makinesine at.kız sizi niye çağırmamışlar galaya yazık bir yanınız şişecek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@destere @MasacRE- @xBUGRAx @denizz19 @cookies @DarkLegenD @MEnes @Ahmed @ozmoturk @dreamy @Maskeli Fedai @Billy Kane
Harun'a bundan sonra fındık sincap vs. yasak koyuyorum. Mümkünse görmezden gelsin.Zıbarsın aman gecenin güzelliğini bozar gelipte alamancı![]()
![]()
Huzur var şuan
![]()
@serhatt aaa noldu cookies ile durumun![]()
Sonunda![]()
@Tolstoyevski geri döndü sandım avatarını görünce 😱
Agzini topla uğursuz![]()
çiğdem ablacığım bak bak burada Aras ini taklit etmiş Çağatay zibidisi saldır bence diziyeHarun'a bundan sonra fındık sincap vs. yasak koyuyorum. Mümkünse görmezden gelsin.![]()
tek Çağatay işe yarar bu fotoda
İçini bilmeden yorum yapmamalı bence bu bile ne çıktıtek Çağatay işe yarar bu fotoda![]()
Ne çıkmışİçini bilmeden yorum yapmamalı bence bu bile ne çıktı
VÜCUDU DIŞINDA Bİ HALTI YOKSeni susturacak şeyler çıkmış![]()
İki karizma![]()
Aras Çukur ile Çağataya fark atmaya devam ediyor oda taklit etmekte bulmuş çareyiÇağatay'ıma yakışmış![]()
Aras Çukur ile Çağataya fark atmaya devam ediyor oda taklit etmekte bulmuş çareyi![]()
![]()
@Forumdash @MasacRE-
Aras yabancı ajanlar gibi olmuş Çağatayda penguen gibi
Her haliyle daş ikisi deAras yabancı ajanlar gibi olmuş Çağatayda penguen gibi![]()
![]()
@MasacRE- @Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati @Yiğitt
Aras Türkiye'de dizi yapmakla uğraşırken Çağatay kendini bütün dünyada kanıtlıyorAras Çukur ile Çağataya fark atmaya devam ediyor oda taklit etmekte bulmuş çareyi![]()
![]()
@Forumdash @MasacRE-
Bu taklit etme olayını ben taaa İçerde zamanı Aras'ın Çağatayı taklit ettiğini demiştimAras Çukur ile Çağataya fark atmaya devam ediyor oda taklit etmekte bulmuş çareyi![]()
![]()
@Forumdash @MasacRE-