Bana aşkını ilan etmenden de sıkıldım her seferindeTabi istemezsin beni rüyanda gördükten sonra
Yaa siz çok tatlısınız yiyin birbirinizi böyle
Bana aşkını ilan etmenden de sıkıldım her seferindeTabi istemezsin beni rüyanda gördükten sonra
Yaa siz çok tatlısınız yiyin birbirinizi böyle
sen bu ikisinin ortasına layıksın bence serhat çok adı çıkmış çok sıradan Ekli dosyayı görüntüle 67935
Bak bak mesaja bakta azcık kaliten artsınBana aşkını ilan etmenden de sıkıldım her seferinde
Daha iyisine lağiym dicem de bunlar resmen premium - diamond paketler Tşklersen bu ikisinin ortasına layıksın bence serhat çok adı çıkmış çok sıradan Ekli dosyayı görüntüle 67935
höst haddini bil daha iyileri rezerve bir kere .ssBak bak mesaja bakta azcık kaliten artsın
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
Daha iyisine lağiym dicem de bunlar resmen premium - diamond paketler Tşkler
Ben ettim işte o rezervihöst haddini bil daha iyileri rezerve bir kere .ss
O ki ölümlerin en güzelidirseni reyise havale ediyorum night king gibi vaktin geldi .ssEkli dosyayı görüntüle 67939
Nisan ayında diyor. Çok da büyük bir başarı değil sankiİngilizce olmayan dizilerde en çok izlenen liste @MasacRE
2.sezon nisanın 26sında yayınlandı. Yani 4 günlük raporu Bunları söylettiğin için utanmalısın kendindenNisan ayında diyor. Çok da büyük bir başarı değil sanki
Bir de mayıs ayında bakalım o zaman Ona da şey dersin artık. 4 gününü nisanda geçirdiği için ondan düşük2.sezon nisanın 26sında yayınlandı. Yani 4 günlük raporu Bunları söylettiğin için utanmalısın kendinden
Sen de şunu kabul ki diğerleri erken başlamiş Kaldı ki yabancı dilde dizi olarak geçiyor. İzlemeseler de olurBir de mayıs ayında bakalım o zaman Ona da şey dersin artık. 4 gününü nisanda geçirdiği için ondan düşük
Bu arada 10 dizilik listeyi inceledim ve bir tanesinin dahi ismini bile duymadığımı fark ettim Rakipler de pek parlak görünmüyor yaniSen de şunu kabul ki diğerleri erken başlamiş Kaldı ki yabancı dilde dizi olarak geçiyor. İzlemeseler de olur
Bizde reklam basmıyorlar çünkü Quicksand bu diziyi izliyorum İsveç dizisi @Dosi o kadar yavaş ki 4te mi ne bıraktım Zaten 6 bölümcük. Netflix manyakları bi gecede bitirmiştir o ayrıBu arada 10 dizilik listeyi inceledim ve bir tanesinin dahi ismini bile duymadığımı fark ettim Rakipler de pek parlak görünmüyor yani
İyi diziler bir şekilde yayılıyor zaten, mesela Dark, mesela La Casa Sen de çok farklı değilmişsin benden o diziler konusunda, sadece birine 4 bölüm katlanmışsın o kadarBizde reklam basmıyorlar çünkü Quicksand bu diziyi izliyorum İsveç dizisi @Dosi o kadar yavaş ki 4te mi ne bıraktım Zaten 6 bölümcük. Netflix manyakları bi gecede bitirmiştir o ayrı
Ama farklı dil sonucta Dublajlı izlesem ağlama sesleri yada çığlıklarda dublaj tam oturmuyor. Sahte duruyor. İngilizce gibi kulağa yankın gelse diller amennaİyi diziler bir şekilde yayılıyor zaten, mesela Dark, mesela La Casa Sen de çok farklı değilmişsin benden o diziler konusunda, sadece birine 4 bölüm katlanmışsın o kadar
Ben dil konusunu takmıyorum. Ne de olsa altyazısını okuyoruz, ne fark eder sanki Ama gidip bütün Netflix dizilerine bakamam tek tek, iyi dizi kendini bir şekilde gösterir diyorum zaten o zaman izlerimAma farklı dil sonucta Dublajlı izlesem ağlama sesleri yada çığlıklarda dublaj tam oturmuyor. Sahte duruyor. İngilizce gibi kulağa yankın gelse diller amenna
Ses mi kısıyorsun Ben o kadar ignore edemem sesleri En ufak ses bile dikkat dağitti için bende.Tuhaf lisanları da dikkatimi dağitıyor. Allah @Dosi ye yardım etsinBen dil konusunu takmıyorum. Ne de olsa altyazısını okuyoruz, ne fark eder sanki Ama gidip bütün Netflix dizilerine bakamam tek tek, iyi dizi kendini bir şekilde gösterir diyorum zaten o zaman izlerim
Yoo ne sesini kısacağım normal izliyorum işte ABD yapımlarını izler gibi, dikkatim dağılmıyor benim öyle Hatta şöyle söyleyeyim ABD yapımlarında daha bile çok dikkatim dağılıyor, İngilizceyi az çok bildiğimden ve geliştirmeye uğraştığımdan arada altyazıyı unutup sesten dinlemeye çalışıyorum, diğer dillerde öyle bir sorun yok ne de olsa hiçbirini anlamıyorumSes mi kısıyorsun Ben o kadar ignore edemem sesleri En ufak ses bile dikkat dağitti için bende.Tuhaf lisanları da dikkatimi dağitıyor. Allah @Dosi ye yardım etsin