DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,491
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Taş gibi bölümdü.Beğenmediysen hevesle izleyecem de ?A
Taş gibi bölümdü.Beğenmediysen hevesle izleyecem de ?A
Dedim sana beğeneceğiniŞimdi 7 ve 8 bölümler yanı ilk 6 bölüm gibi tamamen boş diyemem Çağatayın vardı iki bölümde de kavgaları zöellikle 8 deonu kaçıran adamla dövüşme ölmesi falan
7 ve 8 idare eder diyelim ama 9 ve 10 çok iyiydi zaten sezon finali iyi olurdu ama ayrıdan 1 bölüm daha iyi çıkarmışlar ama yinede gıcıklık bu sefer @Forumdash abicim hatrına yapmıcam tamam kabul ediyorum 6.bölümden sonra son 4 bölümde toparlamışlar@DarkLegenD @Yiğitt @Harunnn60
9.Bölümİdil geldi bu dizi niye tüm ecünnüleri topluyorOkan ile çağatay kavgası güzeldi ama o gömlek yüzünden okan dayak yedi ve ilk bölümlerde masa örtüsü gibi görünen gömleğide şekillendirmişler
Okan bir kızı yakaladı çağatayı gömleği ver dedi heyecanlı bitti
Sezon finali 2.sezonu izleyin havası veriyor ama bu ayarda giderse izlenir eğer ilk sezon modunda ilk 6 bölüm ayarında giderse değil
Okan bu sefer dövdü tabi gömlek yok keyifle izledim
Bu seferde başka ecünnü olan ayyaş kadın geldi okanın karısı olarakSon sahnede hortlakalr dirildi ve hazarın kafasına taş düştü çok güldüm çok güzel zamanlama
@MasacRE şimdi işi zor ben bile bitirdim @Forumdash dan kurtulamaz
Aaa inş öyle birşey olmazDedim sana beğeneceğiniNeyi beğenip beğenemediğini az çok biliyorum abin olarak he bide CW sahibi olarak2.sezonda az sevişip öcünü alacaktir Çağatay
Şuna ne diyorsun
Kimbilir belki Sam gibi vampir kanı içip daha da güçlenir gömlekleKız nasılsa vampir oldu. Vampir kanı içebilir. Ne diyorsun
Bence 2.sezonu izleAaa inş öyle birşey olmazDizinin kadın oyuncuları gerçekten özenle ecünnülerden seçiliyor ve 2.sezon alımlarıda öyle devam ediyor
Ama 2.sezon bakılabilir özellikle son 2 bölümle bir umut var okan ölse kesinlikle bakmazdım ama şu durumda bakılabilir@Yiğitt @Harunnn60
Evet beni bildin için ısrar ediyormuşsun işe yaradı gibi
Bence 2.sezonu izle
Okan dayak yiyeye zayıflayacak
Gömleksiz gördük ayoll kim kimi zayıflatıyor hem senin zibidinin daha hitiyıacı var şuan zayıflamaya
Cüneyt bey olucak mı olmucak mı bazıları tanıtım diyor bazıları konuk diyorBekle sen yeni sezon tanımı içinKokteyl düzenleyeceğiz 2.sezon yaklaştiğinda
Bence sadece o sahneden ibaret olur. Doktor'un eski bi tanıdıgı gibisindenCüneyt bey olucak mı olmucak mı bazıları tanıtım diyor bazıları konuk diyor
Ben orasını anlamıyorum işte 1 bölüm konuk olması lazım yanı sadece tanıtım amaçlı çekmelerinin amacı neBence sadece o sahneden ibaret olur. Doktor'un eski bi tanıdıgı gibisindenTanıtım için çekilmişken dizi için de çekebilirler
Doktor değilmiydi karadayıdaki adam. Onun eski bir tanidiği olarak gitmiştir Hazar (zeynep).Ben orasını anlamıyorum işte 1 bölüm konuk olması lazım yanı sadece tanıtım amaçlı çekmelerinin amacı neYanı olayı anlayamadım ben
Aaa işte konuk olması lazım sadece fragmanda olucak bölümde olmucak demenin anlamını düşünüyorum sürekliDoktor değilmiydi karadayıdaki adam. Onun eski bir tanidiği olarak gitmiştir Hazar (zeynep).
Amca bey napalım ne edelim. Ölümsüzler dirildiler filan fistan diye akıl alacaktır
Sana atsın bi tekmede geberAaa işte konuk olması lazım sadece fragmanda olucak bölümde olmucak demenin anlamını düşünüyorum sürekliBölümde olmucak yorumlarıda yoğun yapılıyor
Çağataya bir tekme atsa@serhatt @Harunnn60 @MasacRE @Yiğitt @xemrexxx
Gömleksiz gördün hemen kuncun kuncun oldun kudurdun@xemrexxx taklidi
Profilimde resmi. Gömleği XlargeKilosu ideal
Hayatım benim zevkime önem verdiğin için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?