Netflix The Protector (Hakan: Muhafız) - Dizi Yorumları

Şimdi 7 ve 8 bölümler yanı ilk 6 bölüm gibi tamamen boş diyemem Çağatayın vardı iki bölümde de kavgaları zöellikle 8 de
onu kaçıran adamla dövüşme ölmesi falan :A

7 ve 8 idare eder diyelim ama 9 ve 10 çok iyiydi zaten sezon finali iyi olurdu ama ayrıdan 1 bölüm daha iyi çıkarmışlar ama yinede gıcıklık bu sefer @Forumdash abicim hatrına yapmıcam tamam kabul ediyorum 6.bölümden sonra son 4 bölümde toparlamışlar :A :A :A @DarkLegenD @Yiğitt @Harunnn60

9.Bölüm
İdil geldi bu dizi niye tüm ecünnüleri topluyor :F Okan ile çağatay kavgası güzeldi ama o gömlek yüzünden okan dayak yedi ve ilk bölümlerde masa örtüsü gibi görünen gömleğide şekillendirmişler :A

Okan bir kızı yakaladı çağatayı gömleği ver dedi heyecanlı bitti :A

Sezon finali 2.sezonu izleyin havası veriyor ama bu ayarda giderse izlenir eğer ilk sezon modunda ilk 6 bölüm ayarında giderse değil :A
Okan bu sefer dövdü tabi gömlek yok keyifle izledim :Z

Bu seferde başka ecünnü olan ayyaş kadın geldi okanın karısı olarak :A Son sahnede hortlakalr dirildi ve hazarın kafasına taş düştü çok güldüm çok güzel zamanlama :Z:Z:Z

@MasacRE şimdi işi zor ben bile bitirdim @Forumdash dan kurtulamaz :A :A :A

Şimdi 7 ve 8 bölümler yanı ilk 6 bölüm gibi tamamen boş diyemem Çağatayın vardı iki bölümde de kavgaları zöellikle 8 de
onu kaçıran adamla dövüşme ölmesi falan :A

7 ve 8 idare eder diyelim ama 9 ve 10 çok iyiydi zaten sezon finali iyi olurdu ama ayrıdan 1 bölüm daha iyi çıkarmışlar ama yinede gıcıklık bu sefer @Forumdash abicim hatrına yapmıcam tamam kabul ediyorum 6.bölümden sonra son 4 bölümde toparlamışlar :A:A:A @DarkLegenD @Yiğitt @Harunnn60

9.Bölüm
İdil geldi bu dizi niye tüm ecünnüleri topluyor :F Okan ile çağatay kavgası güzeldi ama o gömlek yüzünden okan dayak yedi ve ilk bölümlerde masa örtüsü gibi görünen gömleğide şekillendirmişler :A

Okan bir kızı yakaladı çağatayı gömleği ver dedi heyecanlı bitti :A

Sezon finali 2.sezonu izleyin havası veriyor ama bu ayarda giderse izlenir eğer ilk sezon modunda ilk 6 bölüm ayarında giderse değil :A
Okan bu sefer dövdü tabi gömlek yok keyifle izledim :Z

Bu seferde başka ecünnü olan ayyaş kadın geldi okanın karısı olarak :A Son sahnede hortlakalr dirildi ve hazarın kafasına taş düştü çok güldüm çok güzel zamanlama :Z:Z:Z

@MasacRE şimdi işi zor ben bile bitirdim @Forumdash dan kurtulamaz :A:A:A
Dedim sana beğeneceğini :Z Neyi beğenip beğenemediğini az çok biliyorum abin olarak he bide CW sahibi olarak:A 2.sezonda az sevişip öcünü alacaktir Çağatay:A

Şuna ne diyorsun
Kimbilir belki Sam gibi vampir kanı içip daha da güçlenir gömlekle:Z Kız nasılsa vampir oldu. Vampir kanı içebilir. Ne diyorsun :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Dedim sana beğeneceğini :Z Neyi beğenip beğenemediğini az çok biliyorum abin olarak he bide CW sahibi olarak:A 2.sezonda az sevişip öcünü alacaktir Çağatay:A

Şuna ne diyorsun
Kimbilir belki Sam gibi vampir kanı içip daha da güçlenir gömlekle:Z Kız nasılsa vampir oldu. Vampir kanı içebilir. Ne diyorsun :A
Aaa inş öyle birşey olmaz :A :A :A Dizinin kadın oyuncuları gerçekten özenle ecünnülerden seçiliyor ve 2.sezon alımlarıda öyle devam ediyor :F :F :F

Ama 2.sezon bakılabilir özellikle son 2 bölümle bir umut var okan ölse kesinlikle bakmazdım ama şu durumda bakılabilir :A :A :A @Yiğitt @Harunnn60

Evet beni bildin için ısrar ediyormuşsun işe yaradı gibi :A :A :A

Aaa inş öyle birşey olmaz :A:A:A Dizinin kadın oyuncuları gerçekten özenle ecünnülerden seçiliyor ve 2.sezon alımlarıda öyle devam ediyor :F:F:F

Ama 2.sezon bakılabilir özellikle son 2 bölümle bir umut var okan ölse kesinlikle bakmazdım ama şu durumda bakılabilir :A:A:A @Yiğitt @Harunnn60

Evet beni bildin için ısrar ediyormuşsun işe yaradı gibi :A:A:A
Bence 2.sezonu izle
Okan dayak yiyeye zayıflayacak:A

• Güldürdün
Bence sadece o sahneden ibaret olur. Doktor'un eski bi tanıdıgı gibisinden(b) Tanıtım için çekilmişken dizi için de çekebilirler :A
Ben orasını anlamıyorum işte 1 bölüm konuk olması lazım yanı sadece tanıtım amaçlı çekmelerinin amacı ne :F Yanı olayı anlayamadım ben :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Ben orasını anlamıyorum işte 1 bölüm konuk olması lazım yanı sadece tanıtım amaçlı çekmelerinin amacı ne :F Yanı olayı anlayamadım ben :A:A:A
Doktor değilmiydi karadayıdaki adam. Onun eski bir tanidiği olarak gitmiştir Hazar (zeynep).
Amca bey napalım ne edelim. Ölümsüzler dirildiler filan fistan diye akıl alacaktır:A

• Güldürdün
Doktor değilmiydi karadayıdaki adam. Onun eski bir tanidiği olarak gitmiştir Hazar (zeynep).
Amca bey napalım ne edelim. Ölümsüzler dirildiler filan fistan diye akıl alacaktır:A
Aaa işte konuk olması lazım sadece fragmanda olucak bölümde olmucak demenin anlamını düşünüyorum sürekli :F Bölümde olmucak yorumlarıda yoğun yapılıyor :A :A :A

Çağataya bir tekme atsa :A :A :A @serhatt @Harunnn60 @MasacRE @Yiğitt @xemrexxx