Ecünnü konularında hemfikiriz zaten buda yeterli zibidilerde hemfikir olmasakta olur @xemrexxx @ForumdashHayatım benim zevkime önem verdiğin için teşekkürler
Ecünnü konularında hemfikiriz zaten buda yeterli zibidilerde hemfikir olmasakta olur @xemrexxx @ForumdashHayatım benim zevkime önem verdiğin için teşekkürler
Ôrnek Al 'A
Biz genciz @Forumdash abiciğimleÔrnek Al 'A
Parlaklarda hem fikir olmazsan bırakırım ecünnü ortaklığınıEcünnü konularında hemfikiriz zaten buda yeterli zibidilerde hemfikir olmasakta olur @xemrexxx @Forumdash
sapık
Ne ka istesen de doğuramazsin sen
Doğurupta vücudumun şeklini bozamam aptal değilimNe ka istesen de doğuramazsin sen
Parlaklarda hemfikiriz zaten zibidilerde değiliz @xemrexxxParlaklarda hem fikir olmazsan bırakırım ecünnü ortaklığını
Sana sinirinden yiyor kadıncağızMasa örtüsümü yiyor bunu çözemedim birtürlü .F @Forumdash @xemrexxx
Senin parlak dediklerinin hepsi tipsiz beParlaklarda hemfikiriz zaten zibidilerde değiliz @xemrexxx
Zıkkım yesin ayollSana sinirinden yiyor kadıncağız
Hahha bende senin beğendiklerin için öyle düşünüyorum O yüzden ecünnülerde anlaşsak yeterSenin parlak dediklerinin hepsi tipsiz be
Sen o ecünnülerin başısın tipsiz aşüfteHahha bende senin beğendiklerin için öyle düşünüyorum O yüzden ecünnülerde anlaşsak yeter
Ecünnü olmanın kuralı ünlü olacanSen o ecünnülerin başısın tipsiz aşüfte
Sende Giresunda evde kalmışların ünlüsüsünEcünnü olmanın kuralı ünlü olacan