Haftalık değil birlikte izlenecek dizilerin tüm bölümleri olması gerekiyorHaftalık yayınlandiği için takip etmem de ilk bölüm hoşuma giderse bakabilirimÖmür mü çürütecez burda gelecek diye
Haftalık değil birlikte izlenecek dizilerin tüm bölümleri olması gerekiyorHaftalık yayınlandiği için takip etmem de ilk bölüm hoşuma giderse bakabilirimÖmür mü çürütecez burda gelecek diye
O gelene kadar birikir zaten. Onlar da 16 filan yaHaftalık değil birlikte izlenecek dizilerin tüm bölümleri olması gerekiyorNefltx bu bakımdan işte öne çıkıyor
ayy sen sırlar dünyası görmemişsinKomik oluyordu izlemek şarkısıda güzeldi ?A
Bu arada bizimde köyde sırlar dünyası olduBir kedi tanıdığımız komsularımızdan birisine merdivenden çıkıyor evin kapısı açık içeri miyavlıyor sonra ev halkı geliyor ve kedi yola gidiyor yolda araba ezmiş bir kediyi onun yanına gidip onu gösteriyor 😱😱😱 @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt
Diziyi biliyorum ama ismini hafızamda tutamıyorum@MasacRE @Maskeli Fedai beylerle birlikte izlemiştik kıramayıp ama o snra destere dedide demeye başladı size uyup ?ASankı tek o var
Yeni dizilere başlayamıyoruz çünkü oy çokluğu oluşmuyor
Son sözü o söylediği için size öyle geliyor benceYeni dizilere başlayamıyoruz çünkü oy çokluğu oluşmuyordestere geldiği zaman aniden oluşuyor o oy çokluğu ve bir bakmışız Çiğdem kendi tabiriyle pancar motoru gibi dizi izlemeye başlamış
Laf söyletmıyor😱 Senin ona buyu yapman gerekken sen ona buyulenmişsin 😱 @MasacRE @xemrexxx @Harunnn60
Hhaha Ayy sizde herifi kötüleyince ona bir senaryo üretip şaşırıyorsunuz övünce buna bir senaryo üretipLaf söyletmıyor😱 Senin ona buyu yapman gerekken sen ona buyulenmişsin 😱 @MasacRE @xemrexxx @Harunnn60
Yerli korku filmlerindeki arkadaki anlamsız inek/dana/öküz sesi beni rahatsız ediyor, konsantre olamıyorum.
Şu çizik suratlı oğlunun filmini bile mesala @DarkLegenD ın korkudan izleyemedim hiç
10 yıl önce falan bir türk filmi izledim bilirsin belki kızın içine şeytan kaçıyor ama supernatural gibi değil yanı saf korku bir adam içinden çıkarmaya çalısıyor kız şeytana dönüşüp basını falan döndürüyor vlla bırak günleri bir kaç yıl etkisinde kaldım ?A
Senin paylaştığın gifler komik ama o filmin içeriği korkutucu biliyorumYerli korku filmlerindeki arkadaki anlamsız inek/dana/öküz sesi beni rahatsız ediyor, konsantre olamıyorum.Siccin'i izleyecektim de bundan dolayı kapatmıştım. Canım çekti, bi' ara izlerim.
İzle artık Chucky serisini.Hem korkacaksın, hem gerileceksin hem de güleceksin.
Aa, bana inanmıyor musun?Senin paylaştığın gifler komik ama o filmin içeriği korkutucu biliyorum ?A@Forumdash
TWD izleyecemAa, bana inanmıyor musun?Her tür var kız filmde, aç ve arkana yaslan.
Ben bi tane izlemiştim (hangisi oldugunu hatırlamıyorum) ama o sesleri duymadım hiçYerli korku filmlerindeki arkadaki anlamsız inek/dana/öküz sesi beni rahatsız ediyor, konsantre olamıyorum.Siccin'i izleyecektim de bundan dolayı kapatmıştım. Canım çekti, bi' ara izlerim.
İzle artık Chucky serisini.Hem korkacaksın, hem gerileceksin hem de güleceksin.
Ben artık sosyetedeyim çatlaHhaha bizim köyü tercih ederim senin gibi kenar mahalle dilberi olmaktan iyidir ?A@xemrexxx
Evet, izlemiştim.TWD izleyecem13 ü izlemişmiydin sen ?A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?