İzlerken gebericen diye korkuyorumHhaha sizin için başladım zaten bu zibidiyle ne işim olur
Ama @Forumdash abiciğimin hatrına zorda olsa bitiricem
İzlerken gebericen diye korkuyorumHhaha sizin için başladım zaten bu zibidiyle ne işim olur
Hhaha ondan b en de şüoheliyimİzlerken gebericen diye korkuyorum
Yorum yazsan da azıcık gülsekHhaha ondan b en de şüoheliyim
Yorum okuyorum Hazarın berbat oyunculuğunu yazıp durmuşlar
Onlardan kaçmıştım bunlardan kaçamıyorumkı kabus gibi yakama yapıştılarYorum yazsan da azıcık gülsekUTC yorumların gibi komik yorumlar bekliyorum
Son 3 bölümü kalmıştı sanırımOnlardan kaçmıştım bunlardan kaçamıyorumkı kabus gibi yakama yapıştılar
Daha ilk sezonu bitiremedim @Yiğitt bir de konu açmış diğer sezonlarda geliyor diye @Forumdash otursun izlesin zaten ondan başka izleyen kalmadıSon 3 bölümü kalmıştı sanırımGaza bas iyiceGeçecek sonra her şey.
Şu diziyi keşke ay yapım yapsaydıDaha ilk sezonu bitiremedim @Yiğitt bir de konu açmış diğer sezonlarda geliyor diye @Forumdash otursun izlesin zaten ondan başka izleyen kalmadı
Saat 05:24 ve ben ağlıyorum şuanHhaha sizin için başladım zaten bu zibidiyle ne işim olur
Gömenlerin hepsi gizlice 2.sezonu izlicek yineDaha ilk sezonu bitiremedim @Yiğitt bir de konu açmış diğer sezonlarda geliyor diye @Forumdash otursun izlesin zaten ondan başka izleyen kalmadı
Çok şanslısın@xemrexxx in bu aralar paylaşımları ben de açılmıyor 2019 da Allah beni korumaya aldı sanırım bu zebaniye karşı@Forumdash @Harunnn60
Bakma kız bakma
Aaa yok bitiricem az kaldı azad olmamaBakma kız bakmaÇok bile baktın. Ben seni hiç izlemez diyordum iyi dayandın😛
Yorumlarını okuyacaktım ama göremiyoruz.
Son 4 bölümü bitirince yaparım yineYorumlarını okuyacaktım ama göremiyoruz.
Evet bende de oldu neden acaba.Aaa bu dizi gerçekten enerjimi çeken nadir şeylerden oldu bu modda izliyorum belkide özel gücü budur zibidinin@xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @serhatt @dreamy @MasacRE- @DarkLegenD
içine öküzmü oturdu derlerya öyle oluyor insan izlerkenEvet bende de oldu neden acaba.En son 2015'te bir diziyi izlerken off çekmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?