Güzel tanımladın canım, tebrik ederimSahne Youtube’da var izle ne bulduğumu anlarsınSen o sahnede Çağatay’da ne bulacaksan ben de onu buldum Ayça’da
Güzel tanımladın canım, tebrik ederimSahne Youtube’da var izle ne bulduğumu anlarsınSen o sahnede Çağatay’da ne bulacaksan ben de onu buldum Ayça’da
Off okan nolmus? Bir davul adete😱 Daredevili türkler çekse Fisk olacakmişEvet hatta sezon finalinde görünmüş bile. Daha 4. bölümdeyim ama şimdiden heyecanlandım resimleri görünce. Alem kadın görsün.
Çift olarak da iyi görünüyorlar her ne kadar hala İlker Kaleli'yi gözlerim arasa da.
Ayy resmen spoi verdin şuanEvet hatta sezon finalinde görünmüş bile. Daha 4. bölümdeyim ama şimdiden heyecanlandım resimleri görünce. Alem kadın görsün.
Çift olarak da iyi görünüyorlar her ne kadar hala İlker Kaleli'yi gözlerim arasa da.
Ufacık resimden bir şey olmaz. Zaten o sahneye nasıl bağlandığını bilmediğin sürece önemli değil.Ayy resmen spoi verdin şuanBurçin’in görüneceğini biliyordum ama sahne sürpriz olsun isterdim.
Yorumlarını yap bari ilk 4 bölüm üzerinden
E 30 dakikalık bölüm yapınca tabi hemen biterUfacık resimden bir şey olmaz. Zaten o sahneye nasıl bağlandığını bilmediğin sürece önemli değil.
Yorumu tamamen bitirince yapacağım. Millet dizi görmemiş gibi bir günde 10 bölümü bitirmiş de ben o kadarını yapamam maalesef.
Normalde altta 2:30 görmeye alışınca bana da garip geldi. Ama çoğu kişinin sırf daha iyi çamur atabilmek için bu kadar hızlı bitirdiği belli.E 30 dakikalık bölüm yapınca tabi hemen biterO konuda görmemişlik olması normal düşünsene 30-35 dakika süren bir Türk dizisi var
Bro Çaça'ya mı reyiz diyon ya1.bölümü yarın izlicem, çok iyi bir dizi olduğundan eminimÇağatay reyiz varsa bizde varız her türlü
Bende bakmayacaktım ama tarzım olmasada birlikte izleyelim diye izliyorum tabi yabancılardaAşırı önyargılıydım ve izlemeyi düşünmüyordum ama etrafımda herkes bunu konuştuğu için meraktan ilk bölümüne şans vereceğim. Konusu vs. hiç benlik değil.
Bana hitap etmediğinin kanıtı işte
4.bölüm sonuna baksın o zaman
Hhaha Aaa şuna kanma bee Guzmanın poposuna bakıp beğenmedim tabikdie tövbe tövbeÇok bir şey görünmüyor Çiğdem’i kesmez bence ama sosyal medyada çağatayın poposu yazılı tweetler gördümO kadarı bile yetiyor demek ki@Çiğdem-
maskeler düştü yine
Daha karakterinin adını bilmiyorlar totolarından haber üretmişler
Aaa @xemrexxx ile yine ortak hareket etmek zorunda bıraktılar biziÇamur atıcılar iş başında, @Çiğdem- yılanı yapmıştır bu haberleri
Almanya'nın çeyreğinin çeyreği türk, onlarda Netflix'e para verip izleyecek değiller herhalde. Netflix'te o kadar iyi dizi varken kim napsn bu dandik diziyi?Almanyanın yarısı türkken, onlardan alman olarak bahsetmen iyi oldu benim savım açısındanTürk dizisi izlemıyorlar onlar dersen hiç inanmam Çukur'u trendlere sokuyorlarKi Çağatay'ı da izlerler. Ve netflix sonucları Alman halkı olarak görunecek ama
İşte olur da Çağatay kanal D'ye dizi yaparsa?@Yiğitt güzel yoldasın
Ben izlemiyorumBende bakmayacaktım ama tarzım olmasada birlikte izleyelim diye izliyorum tabi yabancılardaTürk ecünnüleri çekemem
@MasacRE- @Harunnn60 @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @Forumdash İzleriz işte her bölüm gıcık etmek güzel olacak bunları@ozgur2113 de etiket ederek tabi
Geber cadolozAaa @xemrexxx ile yine ortak hareket etmek zorunda bıraktılar biziZibidi Çağatayın daha iyi günleri bizden kurtulamaz@Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @MasacRE-
vaktim yok, belki sonraBaşımın etini yiyordun izleyelim diye
vaktim yok, belki sonra
Çağatayin totosu ucundan gözüküyor @ozgur2113 diyince YouTube'dan baktım bakın bakalım beğenecek misiniz kuduruklarBaşımın etini yiyordun izleyelim diye
Şu an sanal alem dışında beğenmeyen duymadım bakalım.Bende bakmayacaktım ama tarzım olmasada birlikte izleyelim diye izliyorum tabi yabancılardaTürk ecünnüleri çekemem
@MasacRE- @Harunnn60 @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @Forumdash İzleriz işte her bölüm gıcık etmek güzel olacak bunları@ozgur2113 de etiket ederek tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?