tatlım totosunu mu açıyor öyleyse bende bakacam4.bölüm sonuna baksın o zaman
tatlım totosunu mu açıyor öyleyse bende bakacam4.bölüm sonuna baksın o zaman
Açmıyor ama bir şeyler belli oluyor Ben ilk başta fark etmedim ekşide çağatay’ın poposu görünüyor falan yazmışlardı Sahne seni de kesmez Yetmez size bu kadar ucundan gösterilmesitatlım totosunu mu açıyor öyleyse bende bakacam
kız ben de okan yalabıkla burçin terzioğlu partner olacak tweetleri gördüm resmen diziyi izlemem için @Forumdash tuzak kurmuş derdim ay yapım dizisi olsa ama bu sefer @Aserat tan şüpheleniyorum .ssÇok bir şey görünmüyor Çiğdem’i kesmez bence ama sosyal medyada çağatayın poposu yazılı tweetler gördüm O kadarı bile yetiyor demek ki @Çiğdem-
Şey gibi olmuş bu osmanlıca yada arapçayı büyü yazısı sanmak gibi Boş beleş bir habermaskeler düştü yine
sonra bölümü açtın sahneye tekrar baktın dimiAçmıyor ama bir şeyler belli oluyor Ben ilk başta fark etmedim ekşide çağatay’ın poposu görünüyor falan yazmışlardı Sahne seni de kesmez Yetmez size bu kadar ucundan gösterilmesi
Ay yapım olarak Çagatayı kiraladık Belki benim parmağim girmiştim olayakız ben de okan yalabıkla burçin terzioğlu partner olacak tweetleri gördüm resmen diziyi izlemem için @Forumdash tuzak kurmuş derdim ay yapım dizisi olsa ama bu sefer @Aserat tan şüpheleniyorum .ss
sen paylaştıysan osmanlıda oğlancılık kitabındandır bu sayfaŞey gibi olmuş bu osmanlıca yada arapçayı büyü yazısı sanmak gibi Boş beleş bir haber
Osmanlıca Çanakkale Şehit haberiymiş.
Partnerler zatenkız ben de okan yalabıkla burçin terzioğlu partner olacak tweetleri gördüm resmen diziyi izlemem için @Forumdash tuzak kurmuş derdim ay yapım dizisi olsa ama bu sefer @Aserat tan şüpheleniyorum .ss
parasını verip neler yapıyon allah bilirAy yapım olarak Çagatayı kiraladık Belki benim parmağim girmiştim olaya
Sahneyi tekrar izledim ama başka bir şey için Ayça Ayşin Turan baya iyi o sahnelerdesonra bölümü açtın sahneye tekrar baktın dimi
Aman ne buluyon şu ecünnüdeSahneyi tekrar izledim ama başka bir şey için Ayça Ayşin Turan baya iyi o sahnelerde
Maşallahın var oğlancılıği da araştirip yalayıp yutmussunsen paylaştıysan osmanlıda oğlancılık kitabındandır bu sayfa
Bilemiceksinparasını verip neler yapıyon allah bilir
azıcık gündemi takip et kitabın yazarını yeni akit dava etmiş @mrt-06 nın favori gazetesiMaşallahın var oğlancılıği da araştirip yalayıp yutmussun
Bilemiceksin
Bence tamamını izle Spoi vermek istemiyorum sana Burçin-Okan konusunda
Aşırı önyargılıydım ve izlemeyi düşünmüyordum ama etrafımda herkes bunu konuştuğu için meraktan ilk bölümüne şans vereceğim. Konusu vs. hiç benlik değil.Aaa bu diziyle büyük rezil olacakları belliydi biraz tepkilere baktımda @ozgur2113 dışında beğenen bir Allahın kulu yok oda parlakçı akımına katılmasıyla beğenmiş yanı Çağatayın görüntüsüne bakarak beğeniyor konuyla alakası yok
Daha bu iyi günleri bir izlemeye başlıyayım ozaman daha iyi gömerim Kanal zaten böyle olucağını bildiği için Beren ile karizmayı düzeltmeye çalışacaklar @sokak sanati @serhatt @MasacRE- @dreamy @Yiğitt @Forumdash @kerem
Bana hitap etmediğinin kanıtı işteO sahne çok kötü durmuş, luke cage'nin aynısını yapmışlar @kerem @dreamy @Çiğdem- @MasacRE- @Forumdash
Sahne Youtube’da var izle ne bulduğumu anlarsın Sen o sahnede Çağatay’da ne bulacaksan ben de onu buldum Ayça’daAman ne buluyon şu ecünnüde
Evet hatta sezon finalinde görünmüş bile. Daha 4. bölümdeyim ama şimdiden heyecanlandım resimleri görünce. Alem kadın görsün.kız ben de okan yalabıkla burçin terzioğlu partner olacak tweetleri gördüm resmen diziyi izlemem için @Forumdash tuzak kurmuş derdim ay yapım dizisi olsa ama bu sefer @Aserat tan şüpheleniyorum .ss
Gündem ilgi ve zevklere göre değişirazıcık gündemi takip et kitabın yazarını yeni akit dava etmiş @mrt-06 nın favori gazetesi
gözümde canlandırabiliyorum bilmeye gerek yok