Aaa ismini bilmiyorum kalp hastasıydı Tsubasadan daha iyi oynayan tek kişiydiHiç hatırlayamadım
Aaa ismini bilmiyorum kalp hastasıydı Tsubasadan daha iyi oynayan tek kişiydiHiç hatırlayamadım
Bende sana iade ediyorumaa...........ss..................fff.............ggg................hhhh.................jjj...............kkkk.........
diyorum @serhatt
Sana lazım aslında şöyle okkalı bi küfür
Sen büyücü o üfürükçü tam birbirinize layık kardeşlersiniz
4.sezonun bölümleri çok iyi4.Sezon baştan sona final olarak tasarlanmıştı sezonuda kısa oyüzden baya tatmin olucaksın cnm @turkuazz
4.Sezon baştan sona final olarak tasarlanmıştı sezonuda kısa oyüzden baya tatmin olucaksın cnm @turkuazz
Boşluk konusu 5'de de devam ediyor mu. Birde bu ablaları lezbiyen çıkacak galiba.4.sezon muazzam
Boşluk konusu 5'de de devam ediyor mu. Birde bu ablaları lezbiyen çıkacak galiba.
Konusu farklı final sezonunun ama final sezonumuzda gayet iyi başladı yine gizemli başka konu var4.sezonun bölümleri çok iyi
O ayrılık hepsini birbirinden ayırıyor4x13 SEZON FİNALİ
Ya dizi tam sihir dizisi oldu bu sezon Boşluk/Hollow ile muazzam oldu valla ama sonu kötü bitti ya tüm kardeşlerin içine Hollow yerleşti ve ayrılmak zorunda kaldılar. Ama Freya bir yolunu bulup birleştirir diye düşünüyorum.
Çocuk da çok yetenekli maşallah.
@Çiğdem- @turkuazz
O ayrılık hepsini birbirinden ayırıyor
Aaa evet final gibi sezondu son sahnede öyle Klaus Eljiah4x13 SEZON FİNALİ
Ya dizi tam sihir dizisi oldu bu sezon Boşluk/Hollow ile muazzam oldu valla ama sonu kötü bitti ya tüm kardeşlerin içine Hollow yerleşti ve ayrılmak zorunda kaldılar. Ama Freya bir yolunu bulup birleştirir diye düşünüyorum.
Çocuk da çok yetenekli maşallah.
@Çiğdem- @turkuazz
Artık izleyelim bölümleri yaAaa evet final gibi sezondu son sahnede öyle Klaus Eljiah
Bize yetişmişsin 4-5 bölümde kalmıştım sanırım turkuazzda 2.bölümde
@mrt-06 da yetişmiş izleriz o yeni sezonada başlasın sende devam et bende köyden gelicne devam ederim 4-5 bölüm izlemiştim zatenArtık izleyelim bölümleri ya
İzleyip yorumlayım@mrt-06 da yetişmiş izleriz o yeni sezonada başlasın sende devam et bende köyden gelicne devam ederim 4-5 bölüm izlemiştim zaten
Evet muhteşemdi piyano çaldı Elaja.Aaa evet final gibi sezondu son sahnede öyle Klaus Eljiah
Bize yetişmişsin 4-5 bölümde kalmıştım sanırım turkuazzda 2.bölümde