Hhaha Şirinler castından sonra Heidi castı hepsine uyuyoruz daha neler çıkarCastımız hazır
Geniş kapsamlı karakterler en çok tsubasa'da var Wasahbi ben olurdum yüzünü şapkayla kapamasıHhaha Şirinler castından sonra Heidi castı hepsine uyuyoruz daha neler çıkar
Hhaha Aaa şey maç çizgi filmini diyorsun Biliyorum bizim zamanımızda ben bile bakıyordum Pokemon kadar izleniyordu maçtan anlamamama rağmenGeniş kapsamlı karakterler en çok tsubasa'da var Wasahbi ben olurdum yüzünü şapkayla kapaması
Aaa demiştim cnm @turkuazz4x3
Oha dizi uçtu resmen sihir dizisi oldu. Çok müthüşşş. 😱
Wincet'in acı dolu geçmişi ve çocukları kaçırılması o ışıklı şeytanlı şeyler bayıldımmmm. 😱 @Çiğdem- @turkuazz @Forumdash
Birde bu sezon müzikler değişmiş Pretty Little Liars'ın aksiyon müziklerini kullanıyorlar. 😱 @xemrexxx
Evet çok güzel çizgi filmdiHhaha Aaa şey maç çizgi filmini diyorsun Biliyorum bizim zamanımızda ben bile bakıyordum Pokemon kadar izleniyordu maçtan anlamamama rağmen
Galiba yeniden başlamış ama hiç bakmadımEvet çok güzel çizgi filmdi
5.Sezona devam etmemiz lazım ama ben yine biraz izledim sen4.sezon çok başarılı ayrıca 5.sezonda bu tarzda çok iyi
1 bölüm izledim5.Sezona devam etmemiz lazım ama ben yine biraz izledim sen
Bi ara bi kanal veriyordu geceleri ama unuttumGaliba yeniden başlamış ama hiç bakmadım
Aaa o kafasına göre takılıyor cnm Normalde hamilelik için ayrılmıştı diziden @turkuazzEvet demiştin valla bayıldım çıtayı çok yükselttiler. Şok üstü şok yaşadım bölüm boyu ama Rebeka yine gitti hani bu sezon kalıcıydı.
Aaa o eskisidir belki tekrar yeniden çekiliyormuş ama hiç bakmadım çocukken izliyordumda şuan ilgimi çekmiyorBi ara bi kanal veriyordu geceleri ama unuttum
Hee sen yeni versiyon diyorsun Ben de bakmadım. Haberlere cıktı guya ama bilmiyorum çıktı mı yenileriAaa o eskisidir belki tekrar yeniden çekiliyormuş ama hiç bakmadım çocukken izliyordumda şuan ilgimi çekmiyor
Her sezon doğruyor herhalde.Aaa o kafasına göre takılıyor cnm Normalde hamilelik için ayrılmıştı diziden @turkuazz
Aaa evet haberlerde görmüştüm bende çıkmış sanırım ama merak edip bakmadımHee sen yeni versiyon diyorsun Ben de bakmadım. Haberlere cıktı guya ama bilmiyorum çıktı mı yenileri
Aaa yok ilk ayrıldığında çocuk içindi sonra kafasına göre ara sıra geliyor gidiyorHer sezon doğruyor herhalde.
Hiç hatırlayamadımAaa evet haberlerde görmüştüm bende çıkmış sanırım ama merak edip bakmadım
Bir kalp hastası oğlan vardı ona aşıktım