Hhaha Şirinler castından sonra Heidi castı hepsine uyuyoruz daha neler çıkarCastımız hazır![]()
Geniş kapsamlı karakterler en çok tsubasa'da varHhaha Şirinler castından sonra Heidi castı hepsine uyuyoruz daha neler çıkar![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa şey maç çizgi filmini diyorsunGeniş kapsamlı karakterler en çok tsubasa'da varWasahbi ben olurdum
yüzünü şapkayla kapaması
![]()
Aaa demiştim cnm4x3
Oha dizi uçtu resmen sihir dizisi oldu. Çok müthüşşş. 😱
Wincet'in acı dolu geçmişi ve çocukları kaçırılması o ışıklı şeytanlı şeyler bayıldımmmm. 😱 @Çiğdem- @turkuazz @Forumdash
Birde bu sezon müzikler değişmiş Pretty Little Liars'ın aksiyon müziklerini kullanıyorlar. 😱 @xemrexxx
Evet çok güzel çizgi filmdiHhaha Aaa şey maç çizgi filmini diyorsunBiliyorum bizim zamanımızda ben bile bakıyordum Pokemon kadar izleniyordu maçtan anlamamama rağmen
![]()
![]()
![]()
Galiba yeniden başlamış ama hiç bakmadımEvet çok güzel çizgi filmdi![]()
5.Sezona devam etmemiz lazım ama ben yine biraz izledim sen4.sezon çok başarılı ayrıca 5.sezonda bu tarzda çok iyi![]()
1 bölüm izledim5.Sezona devam etmemiz lazım ama ben yine biraz izledim sen![]()
![]()
![]()
Bi ara bi kanal veriyordu geceleri ama unuttumGaliba yeniden başlamış ama hiç bakmadım![]()
![]()
![]()
Aaa o kafasına göre takılıyor cnmEvet demiştin valla bayıldım çıtayı çok yükselttiler.Şok üstü şok yaşadım bölüm boyu ama Rebeka yine gitti hani bu sezon kalıcıydı.
![]()
Aaa o eskisidir belki tekrar yeniden çekiliyormuş ama hiç bakmadım çocukken izliyordumda şuan ilgimi çekmiyorBi ara bi kanal veriyordu geceleri ama unuttum![]()
Hee sen yeni versiyon diyorsunAaa o eskisidir belki tekrar yeniden çekiliyormuş ama hiç bakmadım çocukken izliyordumda şuan ilgimi çekmiyor![]()
![]()
![]()
Her sezon doğruyor herhalde.
Aaa evet haberlerde görmüştüm bende çıkmış sanırım ama merak edip bakmadımHee sen yeni versiyon diyorsunBen de bakmadım. Haberlere cıktı guya ama bilmiyorum çıktı mı yenileri
![]()
Aaa yok ilk ayrıldığında çocuk içindi sonra kafasına göre ara sıra geliyor gidiyorHer sezon doğruyor herhalde.![]()
Hiç hatırlayamadımAaa evet haberlerde görmüştüm bende çıkmış sanırım ama merak edip bakmadım![]()
![]()
Bir kalp hastası oğlan vardı ona aşıktım![]()