Peki bir şey sorcam Camii canlanacak mı? Uydur kaydır bir şey bulup döndürsünler şu kızı ya.Hhaha Aaa okadarını bilmiyorum cnm @turkuazz
Bu sezon iyiydi ve 13 bölüm falan final sezonuna az kalmış
Peki bir şey sorcam Camii canlanacak mı? Uydur kaydır bir şey bulup döndürsünler şu kızı ya.Hhaha Aaa okadarını bilmiyorum cnm @turkuazz
Bu sezon iyiydi ve 13 bölüm falan final sezonuna az kalmış
Aaa spoi veremem ayoll kendin görPeki bir şey sorcam Camii canlanacak mı? Uydur kaydır bir şey bulup döndürsünler şu kızı ya.
Yaaaa @xemrexxx olsa bin kez pırtlatmıştı ablacım sen sıkısın.Aaa spoi veremem ayoll kendin gör
Hem tek derdin o olsun ayoll
Hemen arşivliyor işte ondan sonra maille @Forumdash'a gönderiyor. @xemrexxx Bunlarrrrr çete.Ben daha bölümü izlemeyeden yatak sahnelerini paylaşıyor sağolsun @xemrexxx
Aaa @Forumdash da haberi yokmuş gibi davranıyor 😱😱😱Hemen arşivliyor işte ondan sonra maille @Forumdash'a gönderiyor. @xemrexxx Bunlarrrrr çete.
Çok fena abimiz çokkkk!!!!1!1!1!
Hajaha. Bağlasan da fayda etmez.
Zaten kadınlara değil heriflere sarkıntılık ediyorHajaha. Bağlasan da fayda etmez.
İki çıplak bi hamama yakışır
Cami oyunculuğun kitabını fazlasıyla yazar bu dizide aslında sorduğun soruya da yanıt yazmayalım @Çiğdem- in dediği şekilde spoiler bulunmasınPeki bir şey sorcam Camii canlanacak mı? Uydur kaydır bir şey bulup döndürsünler şu kızı ya.
Cami oyunculuğun kitabını fazlasıyla yazar bu dizide aslında sorduğun soruya da yanıt yazmayalım @Çiğdem- in dediği şekilde spoiler bulunmasın
Aaa başlarda iyiydi ama sonradan oda zıvanadan çıktı ayoll Hele vampir halleri çok ergence ve çekilmezdi nasıl soğumadınızPeki bir şey sorcam Camii canlanacak mı? Uydur kaydır bir şey bulup döndürsünler şu kızı ya.
Hayır tam tersi çok başarılıydı @mrt-06Aaa başlarda iyiydi ama sonradan oda zıvanadan çıktı ayoll Hele vampir halleri çok ergence ve çekilmezdi nasıl soğumadınız
İki çıplak bi hamama yakışır
@Forumdash Abim olur be tövbe tövbe 😱😱😱
abi-kardeş ayağına milleti ağına düşürüyorsun sonra faydalanmaya çalışıyorsun bilmiyormuyuz @mrt-06 @Forumdash @xemrexxx
Şakası bile kötü Her türlü şakanıza artık aldiriş etmiyorum ama şaka kakaya dönmesin Şimdiden söylim. Sonra bu oğlan şaka kaldırmıyor diyip trip atmayın.abi-kardeş ayağına milleti ağına düşürüyorsun sonra faydalanmaya çalışıyorsun bilmiyormuyuz @mrt-06 @Forumdash @xemrexxx
Al bacını başına çal,kokuşmuşlarŞakası bile kötü Her türlü şakanıza artık aldiriş etmiyorum ama şaka kakaya dönmesin Şimdiden söylim. Sonra bu oğlan şaka kaldırmıyor diyip trip atmayın.
Bacıma kurban ol senAl bacını başına çal,kokuşmuşlar