CW The Originals 2. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayyy asıl sen nsıl sıkılıyorsun bende ona hayret ediyorum yanı :kiki::kiki::kiki:
benim dediğim sahneleri beğenmşsin ve zaten bu bölüm o sahnelerden olusuyordu bölümü her dakiaksını beğenmişsin işteee neresine sıkılıyorsun ön yargılısınız bence vampir günlüklerinden dolayı :F:F:F
ben de ona şaşirdim ya:X bişeyler eksik gibi sanki ya dizide Klause ve Elijah haricinde bi Divina ile bağ kuruyorum:F

@BesaleT @Forumdash @Çiğdem- @cookies
genel yorumum....4 bölüm için
Öncelikle bölümler ben daha iyi işlenir diyordum ama geçen sezona göre bence durgun geçiyor.Ben hem annesi hem de babası gelecek tamam aksiyon artacak derken 1 sezondan daha durgun oldu.
Marceli bence bir şekilde tvd e göndersinler orada bence daha ii gider:)
Eshter yani anneleri bence o kızın yani cassie nin içindeyken daha esrarengiz geliyordu bana ama şimdi o bitter çikolata renkli kadının içine girince alışamadım...
Ayrıca o son sahnedeki bıçağı nasıl çıkardı?Klaus çıkaramamıştı acaba vampirleri avlayan vampir olduğu için mi?
Bu arada rebecah olmadığı için bölümler bana durgun geliyor keşke geri gelse...
Ve cami amcası ona bir kutu bırakmıştı ve o kutunun içinde simgeler vardı bence camide birşeyler var ama çözemedim daha...
Bu arada 5. bölümde Nina Dobrev geliyor diziye tatia karakteriyle ilk görsel ikiz:)

İlk görsel ikiz olarak nina dobrev yani elena the originalste :)karakteri tatia:)klaus ve elejahın aşık olduğu kız

Öncelikle bölümler ben daha iyi işlenir diyordum ama geçen sezona göre bence durgun geçiyor.Ben hem annesi hem de babası gelecek tamam aksiyon artacak derken 1 sezondan daha durgun oldu.
Eshter yani anneleri bence o kızın yani cassie nin içindeyken daha esrarengiz geliyordu bana ama şimdi o bitter çikolata renkli kadının içine girince alışamadım...
Ayrıca o son sahnedeki bıçağı nasıl çıkardı?Klaus çıkaramamıştı acaba vampirleri avlayan vampir olduğu için mi?
Ve cami amcası ona bir kutu bırakmıştı ve o kutunun içinde simgeler vardı bence camide birşeyler var ama çözemedim daha...
Bu arada 5. bölümde Nina Dobrev geliyor diziye tatia karakteriyle ilk görsel ikiz:)

İlk görsel ikiz olarak nina dobrev yani elena the originalste :)karakteri tatia:)klaus ve elejahın aşık olduğu kız
michael köken vampirlerden daha güçlü vampir avcısı olduğundan sanırım eljiahı sonra kalusu dövdü yanı klaus o bıçak olmasa dövemiyordu michaeli:kiki::kiki:
kökenelrden daha güclü her bakımdan o bıçakta vampir avcılarına belki etki etmiyordur yada michaelin bizim bilmediğimiz başka gücleride var artık bilemicem 🙂🙂

michael köken vampirlerden daha güçlü vampir avcısı olduğundan sanırım eljiahı sonra kalusu dövdü yanı klaus o bıçak olmasa dövemiyordu michaeli:kiki::kiki:
kökenelrden daha güclü her bakımdan o bıçakta vampir avcılarına belki etki etmiyordur yada michaelin bizim bilmediğimiz başka gücleride var artık bilemicem 🙂🙂
:bağır:diğer yorumlarıma da cevap ver:(

Ben izlemiyorum diziyi etiketlemene gerek yok yani :)

@*YıldırıM* @Forumdash @BesaleT @cookies
2.sezon 5.bölümü izledim
@cookies nina bu bölümde konuktu tatiana karakteriyle bu bölümde the originaşsta oynadı 🙂🙂🙂 eljiahta geçmişte klaus kadar kötüymüş hatta klaus geçmişte okadar kötü değil yanı :kiki::kiki::kiki: eljiah neden takım elbise giydiği belli oldu tatiana oaylarını unutmak için takım elbise giymeye baslamıs :F:F:F klausun uzun saçlı geçmişte olan hali
brad pitt'in turuva adlı filmindekı haline nekadar benziyor öyle 😱😱😱
klausun michaelle olan kavga sahnelerini çok seviyorum marcel bu aralar işe yaramaya basladı :F:F:F klaus nekadr akıllı öyle kolu eljiah görünce tanıyamamıstı ama klaus annesi ve finn gibi koluda görür görmez tanıdı 🙂🙂🙂 koll annesini sevmiyor ama davineyide sevmiyor bence davineyı kandırıyor annesine karşı kullanmak istiyor bence ayrıca eljiah annesinin etkisinde kalıp klausla savasmaya başlayacak bence o sahneleri görürsek harika olur:Z

S02B05 İzledim

İyi bölümdü:X
Nina'nın eski halini görmek güzeldi:X @çiğdem- 'in dediği gibi Elena olarak istemiyoruz Katharina olsu :oley: Gelsin diziye:X

Klause ve babasının çekişmleri de biraz sıktı beni, Michael'in Klause tek başına birşey yapamıyorsun gibi bişey dedi ve gitti o sahneye katılıyorum :F Marceller olmasa nanayı yemişti :F

Davina'da bi kendini geliştiremedi yaa:bağır: Kol nereli onu da anlamadım

8/10

@*YıldırıM* @Forumdash @BesaleT
6.bölümü izledim
her bölüm olduğu gibi marcelin bu bölümde bizimkilerle ortak çalısmasına sevindim marcel klausların düşmanı olabilicek birisi değil yanlarında dursun daha iyi 😉😉🙂
estel klusu kndırmaya çalısıyor bence ama klaus ona hiç fırsat vermedi keşke gebertseydi şu cadıyı :kizgin::kizgin::kizgin: ahhh herkes geri dönüyor klausun üvey bbası michaelden sonra öz babasıda döndü yalnız karizmatik bir adam seçmişler :love1::love1::love1: ohaaa esterin kız kardeşide döndü ve estel klausun bebeğini sırf kardeşinden korktuğu için öldürmek istiyormuş estelden çok daha güçlü bu kadın aaaaaa michael estel yetmedi şimdide bu kadın geliyor klauslar hangi biriyle baş edicek 😱😱😱😱 bunlar yetmiyormuş gibi öz babasıda döndü önümüzdeki bölümler çok karışıcak ortalık bence 😛😛😛

S02B06 izledim
Bölüm orta karardı ama sonu harikaydı :X Merakla bekliyorum uzun bi aradan sonra:oley:
Ester'in kız kardeşi geliyor ve Ester'den daha güçlü :oley: Klause'lardan yana olursa süper olur zaar Ester gacısını hiç sevmiyorum. Sarışın oldugu haldeyken daha iyi ve güzeldi:X

Klause'un acıların çocugu oldugu bölümdü resmen. Emrah bile oynayabilirdi o sahneleri:F Bu arada her bölüm bebeğin öldüğünün üstüne basarak söylüyorlar bari gerçek ortaya çıksa da Rebakah'ım'la birlikte gelse:X Twilight'a göre bebek vampirler hızlı büyür, Rebekah'la dönecek olan kız 6-7 yaşlarında olarak karşimiza çıksa :A
7.5'dan 8/10 point gelsin bu bölüme :X

7.bölüm izledim
durgun gibi görünebilir ama çok güzel bir bölümdü yine hayley ve marcel iş birliğini izledik cami ise fiin le olan sahneleri güzeldi davine kol la klausda babasıyla uğraşıyordu ester ve eljiahta katarsak bu bölümde michal dışında herkes ön pilandaydı :love1::love1::love1:
klaus babasını öldürmesine şaşırmadım eljiahıda zamanında duygusal konusmalar dısında öldürüyordu klaus sevdiklerini öldüren birisi :F:F:F ma bu sefer bebeği için yaptı eljiahın rüyasına girip konusması çok etkileyiciydi :T
ahhhh haftaya neler olacak finn kol klausun elinde camide esterin elinde 😱😱😱
beyaz meşe kazığınıda marcel davineden almış sanırım buda çok iyi haftaya michael ve esterin kız kardelide görünürse sezonun en iyi bölümünü izleyebiliriz bence :love1::love1::love1:

7.bölüm izledim
durgun gibi görünebilir ama çok güzel bir bölümdü yine hayley ve marcel iş birliğini izledik cami ise fiin le olan sahneleri güzeldi davine kol la klausda babasıyla uğraşıyordu ester ve eljiahta katarsak bu bölümde michal dışında herkes ön pilandaydı :love1::love1::love1:
klaus babasını öldürmesine şaşırmadım eljiahıda zamanında duygusal konusmalar dısında öldürüyordu klaus sevdiklerini öldüren birisi :F:F:F ma bu sefer bebeği için yaptı eljiahın rüyasına girip konusması çok etkileyiciydi :T
beyaz meşe kazığınıda marcel davineden almış sanırım buda çok iyi haftaya michael ve esterin kız kardelide görünürse sezonun en iyi bölümünü izleyebiliriz bence :love1::love1::love1:
kız daha izlemedim izleyeyim allahtan spoilere almışsın yorumunu:D

7.bölüm izledim
7. bölümü
izledim...
çok iyi bir bölümdü ama ben anneye alışamadım o genç kızın içindeyken yani cassie daha iyidi...
Ve anneyi güçsüzleştirdiler geçen sezon daha iyi büyüler vardı şimdi ise yok...
Haftaya rebekah geliyor hope la birlikte:D:oley::oley::oley::oley::oley:

7. bölümü
izledim...
çok iyi bir bölümdü ama ben anneye alışamadım o genç kızın içindeyken yani cassie daha iyidi...
Ve anneyi güçsüzleştirdiler geçen sezon daha iyi büyüler vardı şimdi ise yok...
Haftaya rebekah geliyor hope la birlikte:D:oley::oley::oley::oley::oley:
rebekahı bilmiyorum cnm fragmana bakmadım 🙂🙂🙂
haklısın bukadar önemli bir ester rolunu o zenci kadına yazılması bencede saçma olmus daha kaliteli bir oyuncu bulamamıslarmı konsantire olamıyorum ester rolune :kiki::kiki::kiki:

S02B07 izledim

İyi bölüm değildi :T: Bir tek Klause sahneleri iyidi gerisi tırıvırı zaman kaybı sahnelerdi:T:
Klause babasını öldürmeseydi iyidi :( Öbür babayla bi kapişma sahnesi izleseydik:A
Zenci anne ve zenci abi(fin) gerçekten hiç iyi oyuncu değiller. Keşke başka bedenlere girselermiş.Annenin ilk girdiği beden çıtı pıtı sevimli ama kötü görünen birisiydi daha iyiydi. Sonradan anneyi Finn'e uysun diye değiştirdiler sanırım :T:

6/10

8.bölüm izledim
esterin olmadığı bir bölüm nekadar güzel öyle değilmi :Z:Z:Z
tam beklediğim gibi finn yine annesini seçti kol ise klauslarının tarafına geçti hemen🙂🙂eljiahla klaus bu bölümde gerçekten yer değiştirdiler klaus eljiaha dünya tersinemi döndü benmi seni kontrol edicem dedi çok doğru :F:F:F:F
klausun fini tabuta attığı sahne yanı bölümün son dakikaları harikaydı:love1::love1::love1:

S02B08 izledim

Rebekah olunca herşey güzel olur da bu bölümde pek bi zayıf oynadı:( Haftaya kıskanç anne rolüne bürünür :X

Son sahnede birden tempo yukseldi hadi hayırlısı:X
Rebakah'ı annesi Cami'nin bedenine mi geçirekemiş?? 😱 Elijah'a noldu anlamadım:T:
7/10