CW The Originals 2. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
CW'nun bir başka dizisi The Vampire Diaries'in spin-off dizisi The Originals beğenilen ilk sezonunun ardından dün gece ikinci sezonuna start verdi.

Yeni sezonda Pazartesi geceleri yayınlanacak diziyle ilgili bölüm yorumlarını sezon boyunca bu başlık altından yapabilirsiniz...

1366815188_the-originals-the-originals-33715286-1237-825.jpg

2.sezon 1.bölümü
klausu bu sezon daha aklı başında izlicez baba olmak olgunluk getirmiş adama çünkü hiç işbirliği yapmazdı kesinlikle ama bu bölümde kardeşlerine çoks adık kaldı eljiah ve marcelle iş birliği yapmaları kurt adamları öldürüp klausun güclerini geri kazandığıs ahne süper birşeydi yaaaa ayrıca teen wolftakı isaac kol karakteri olarak gelmiş tehe originalsa 🙂🙂
çok beğendim 10 veriyorum :Z:Z:Z
@BesaleT @Forumdash @*YıldırıM*

S02B01 izledim

Merakla beklemiyorum ama memnuyetsiz bi yorumda yazamıcam :X Gayet güzel bölümdü:X
Klaus ve Elijah'ın plan yapıp yuzukleri almak için yaptıkları dövüş sahneleri mükemmeldi:X Gerçi Klaus bu bölüm bi halt yapamadı yaa neyse:A

Anne geri döndü baba geri döndü:X Anne çocuklarla tekrar aile olmak istiyor baba Klaus'u öldürüecek:F Aile içi şiddet resmen ama iyi bi sezon bizi bekliyor.
Bu arada anne, Kol ve büyük abinin başka bedenlerde hayat bulması ve hatta figuranlarmiş gibi bi bedenlerle gelmesi olmamiş:T: Kol hiç olmamiş anam babam :F Teen Wolf izliyorum sanki:F

Bu arada Vampirleri güçsüz yapan bitkinin adı neydi? @Çiğdem- Kurt Boğan değilmiydi?

7.5'dan 8/10

S02B01 izledim

Merakla beklemiyorum ama memnuyetsiz bi yorumda yazamıcam :X Gayet güzel bölümdü:X
Klaus ve Elijah'ın plan yapıp yuzukleri almak için yaptıkları dövüş sahneleri mükemmeldi:X Gerçi Klaus bu bölüm bi halt yapamadı yaa neyse:A

Anne geri döndü baba geri döndü:X Anne çocuklarla tekrar aile olmak istiyor baba Klaus'u öldürüecek:F Aile içi şiddet resmen ama iyi bi sezon bizi bekliyor.
Bu arada anne, Kol ve büyük abinin başka bedenlerde hayat bulması ve hatta figuranlarmiş gibi bi bedenlerle gelmesi olmamiş:T: Kol hiç olmamiş anam babam :F Teen Wolf izliyorum sanki:F

Bu arada Vampirleri güçsüz yapan bitkinin adı neydi? @Çiğdem- Kurt Boğan değilmiydi?

7.5'dan 8/10
kurt adamları güçsüz yapan kurt boğandı galiba dizidede öyle oldu diye gördüm marcel kurtlara kurt boğan verdi galiba (b)(b)(b) vampirleri mine çiçeği güçsüz brakıyordu galiba 🙂🙂 kol neden beğenmedin teen wolftakı isaac gelmiş bence oda iyi bir seçim değilmi ama gerçek kol gelince diziden ayrılmak zorunda kalıcak galiba 🙁🙁🙁

Son düzenleme:
kurt adamları güçsüz yapan kurt boğandı galiba dizidede öyle oldu diye gördüm marcel kurtlara kurt boğan verdi galiba (b)(b)(b) vampirleri mine çiçeği güçsüz brakıyordu galiba 🙂🙂 kol neden beğenmedin teen wolftakı isaac gelmiş bence oda iyi bir seçim değilmi ama gerçek kol gelince diziden ayrılmak zorunda kalıcak galiba 🙁🙁🙁
Şükür:X
Geceden beridir aklıma takılıyordu vampirleri zayıf düşüren neydi diye :F Aklıma hep ökse otu geliyordu.Ökse otu da bi yerlerde geçiyordu gerçi:X

Eski Kol daha iyiydi. Elijah'a benzetiyordum ben kardeşlik hissiyatini daha çok hissettiriyorlardi.SPN'nin spin-off'u olmadı umarım gelir:X

@*YıldırıM* @Forumdash @BesaleT
2.sezon 2.bölüm harika başaldık sezona ve o şekilde devam ediyoruz:Z:Z:Z
klausların başı belada anneleri bir taraftan babaları bir taraftan ama michaeli seviyorum ben devınayı kurtardığı sahne çok iyiydi michael çok güclüymüş eljiahı bile kolayca yendi çok şaşırdım 😱😱😱 klaus şeytan gibi birşey o kadının annesi olduğunu hemen anladı🙂🙂
koll babasının yaşadığını söylemedi aa ozaman michaelle birlikte hareket etmeyi düşünüyor öyle anladım ben (b)(b)(b) marcelle klausun arası iyi sanıyorduk ama asıl amrcel eljiahı seviyormuş ona daha çok bağlıymış bunuda yeni öğrendik 😱😱😱
dolu dolu bir bölümdü bence :love1::love1::love1:

2.sezon 2.bölüm harika başaldık sezona ve o şekilde devam ediyoruz:Z:Z:Z
klausların başı belada anneleri bir taraftan babaları bir taraftan ama michaeli seviyorum ben devınayı kurtardığı sahne çok iyiydi michael çok güclüymüş eljiahı bile kolayca yendi çok şaşırdım 😱😱😱 klaus şeytan gibi birşey o kadının annesi olduğunu hemen anladı🙂🙂
koll babasının yaşadığını söylemedi aa ozaman michaelle birlikte hareket etmeyi düşünüyor öyle anladım ben (b)(b)(b) marcelle klausun arası iyi sanıyorduk ama asıl amrcel eljiahı seviyormuş ona daha çok bağlıymış bunuda yeni öğrendik 😱😱😱
dolu dolu bir bölümdü bence :love1::love1::love1:
Yarına anca izlerim Gotham'ın yeni bölümüne başladım şimdi. :D

S02B02 izledim

son sahneler oldukça hararetliydi :X
Elijah ve Marcel sahnelerini değindiler, Elijah iyi birisi tamam anladık da Klause kimi severse hemen ona dadanıyor :F Çok mu sinsi ne(b)

Avcı baba süperdi :F Hatta muazzamdı. Diziye onun dövüş sahneleri heycan katıyor. İlk sezonun sonlarında da Klause'ın peşine düştüğünde diziyi kendine getirmişti:X Çıkmasın bir süre daha. @Çiğdem avcılar daima vampirlerden güçlü oluyorlardı(b) Vampire Diaries'te de öyleydi:X Elana'nın kardeşine bak çocuk şimdi izbandut oldu:F

Kol annesine yalan söyledi :X Geçmişte az kazık yememiş abilerinden :F

Klause annesini tanıdı:X Aile yeniden bir arada :F

Peter'in yeğeni görünmedi sonunda :oley: Az daha görünmesin de zatn:X
Bölüme puanım 7.5'dan 8/10 olsun

Bu arada gereksiz bir bilgi daha vereyim :X Adam ne kadar figuranmiş eskiden:F Marcel @Çiğdem- @BesaleT uygulama mağazalarında:F

vBVVAKZkJxrQ37zKjKmE9G_VtXxBzwOC8tpEqBmXwNV7GiJ02jih-sTjAtgEZ0OW9RQ=h900

S02B02 izledim

son sahneler oldukça hararetliydi :X
Elijah ve Marcel sahnelerini değindiler, Elijah iyi birisi tamam anladık da Klause kimi severse hemen ona dadanıyor :F Çok mu sinsi ne(b)

Avcı baba süperdi :F Hatta muazzamdı. Diziye onun dövüş sahneleri heycan katıyor. İlk sezonun sonlarında da Klause'ın peşine düştüğünde diziyi kendine getirmişti:X Çıkmasın bir süre daha. @Çiğdem avcılar daima vampirlerden güçlü oluyorlardı(b) Vampire Diaries'te de öyleydi:X Elana'nın kardeşine bak çocuk şimdi izbandut oldu:F

Kol annesine yalan söyledi :X Geçmişte az kazık yememiş abilerinden :F

Klause annesini tanıdı:X Aile yeniden bir arada :F

Peter'in yeğeni görünmedi sonunda :oley: Az daha görünmesin de zatn:X
Bölüme puanım 7.5'dan 8/10 olsun

Bu arada gereksiz bir bilgi daha vereyim :X Adam ne kadar figuranmiş eskiden:F Marcel @Çiğdem- @BesaleT uygulama mağazalarında:F

vBVVAKZkJxrQ37zKjKmE9G_VtXxBzwOC8tpEqBmXwNV7GiJ02jih-sTjAtgEZ0OW9RQ=h900
aaa bu arda sende fark etmişsindir michael süpernaturaldan balthazarı canlandırıyordu oyüzden bu adama karşı bir sempatim var süpernaturalda castielden sonra en sevdiğim melek bu adamdı 🙂🙂🙂

2x2

Dizi sezona güzel başladı Nik ve Elijah artık her şeyi biliyorlar bakalım bundan sonraki adımları ne olacak. :)

8/10

2.sezon 3.bölüm
ayoll bu eljiahta çok saf hiç kimseyi tanımıyor finn okadar ip ucu veriyor ama eljiahın aklına bile gelmiyor klaus annesini tanıdığını gibi finn onuda hemen tanıdı🙂🙂
klausa çok üzüldüm eskiden annem beni seviyordu koruyordu falan diye düşünüyordu kolyeden dolayı ama o kolye klausu zayıflattırmak için yapılmış 🙁🙁 şu marcel ne gereksiz bir karakterdir hiçbir gücüde yok ama hala klauslarla uğraşmaya çalısıyor bence marcel artık diziden ayrılmalı diye düşünüyorum ben onun yerine daha güçlü karakter olmalı
bu bölümde michael devina ve koll görünmedi ben kol'un klauslara yardım ediceğini düşünüyorum o annesinin tarafını tutucak birisi değil ayrıca michaelin yaşadığını söylemedi kesin babası michaelle işbirliği yapıcak koll 🙂🙂

S02B04 izledim

Ya ben yorgunum beğenmedim yada bölüm iyi değildi. Bilemedim. Şurası hariç pek elle tutulur bi tarafı yoktu.

Klause'un annesinin gerçek yüzünü görmesi ve biraz geçmiş sahnelerinin artması hoştu. Elijha nasıl tanımadı abisini? Kol olsa şıp diye anlardı. Heralde Finn'inde dediği gibi Elijah'ta bi egoluk vardı.Evin büyük ağabisi olma çabaları.

@Çiğdem- aynen Marcel hakkında düşündüklerine katılıyorum. Çok gereksiz bi hal aldı çıkmıyorsa bu diziden TVD'ye geçsin bari. Azcık o diziye renk katar Caroline sarkar filan:A

Şaka bi yana dizi olurda CW iptal ederse bunlar tıpış tıpış TVD'ye gelir, -ki hala TVD'nin hikayesi var şu sönük haliyle bile.

6/10

S02B04 izledim

Ya ben yorgunum beğenmedim yada bölüm iyi değildi. Bilemedim. Şurası hariç pek elle tutulur bi tarafı yoktu.

Klause'un annesinin gerçek yüzünü görmesi ve biraz geçmiş sahnelerinin artması hoştu. Elijha nasıl tanımadı abisini? Kol olsa şıp diye anlardı. Heralde Finn'inde dediği gibi Elijah'ta bi egoluk vardı.Evin büyük ağabisi olma çabaları.

@Çiğdem- aynen Marcel hakkında düşündüklerine katılıyorum. Çok gereksiz bi hal aldı çıkmıyorsa bu diziden TVD'ye geçsin bari. Azcık o diziye renk katar Caroline sarkar filan:A

Şaka bi yana dizi olurda CW iptal ederse bunlar tıpış tıpış TVD'ye gelir, -ki hala TVD'nin hikayesi var şu sönük haliyle bile.

6/10
the originals vampir günlüklerinden daha çok seviliyor bence cnm benim dizi listemde
the originals 2.sırada vampir günlükleri 5.sırada 🙂🙂🙂
the originals çok daha iyi bir dizi olmuş bence :love1::love1::love1:

2x3

Güzel bi bölümdü artık her şey netleşti sezon finalinde de az çok ne olabilir oluşmaya başladı bende. :) Davina ve Michael'ın yokluğu aksiyon sahnelerini düşürmedi, Michael zaten başlı başına aksiyon. :) Eski zamanlardan sahnelerde ayrı bi hava kattı. :)

9/10

@*YıldırıM* @Forumdash @BesaleT @cookies
2.sezon 4.bölümü izledim bu sezonun en iyi bölümüydü kesinlikle :love1::love1::love1:
yine marcel eljiah işbirliği izledik bunu bu sezon çok görücez sanırım
michael bu bölümde çok ön pilandaydı davinayı daha çok dövseydi keşke:F:F
eljiah annesiyle karşı karşıya aynı anda klaus babasıyla muhteşem bir sahneydi özellikle michaelin serbest kaldığı sahnede hemen klausla kavga edicek olması kalbim yerinden çıkıyordu yeminle soluksuz izledim yanı michael o bıçağı nasıl çıkardı biri çıkarmadığı sürece uynmaması gerekiyordu klausun başı belada michael klausa saplamaz inş o bıçağı aman yarabbi 😱😱😱
eljiah durumu dahada kötü annesinin eline düştü nasıl kurtulucak acaba gelecek bölüm klaus babasıyla eljiahta annesiyle başı belada olucak 🙂🙂🙂

S02B04 izledim
Ben gene sıkılırak izledim zaar :( @Çiğdem- nasıl böyle iştahla izliyorsun?? Gerçi heycanlandiğin yerler benim de beğendiğim sahnelerdi:X
Davina ve Michael sahneleri süperdi :X Davina'yı daha çok görmek istiyorum, daha güçlü olsun.

O lanetli bıçak sahnesinde benim de aynı soru aklıma geldi. Klause tek başına çıkaramamıştı?? Elijah resmen ameliyat etmişti onu o bölümde :T:
Güzel bi açıklama yaparlar umarim:)

7/10

S02B04 izledim
Ben gene sıkılırak izledim zaar :( @Çiğdem- nasıl böyle iştahla izliyorsun?? Gerçi heycanlandiğin yerler benim de beğendiğim sahnelerdi:X
Davina ve Michael sahneleri süperdi :X Davina'yı daha çok görmek istiyorum, daha güçlü olsun.

O lanetli bıçak sahnesinde benim de aynı soru aklıma geldi. Klause tek başına çıkaramamıştı?? Elijah resmen ameliyat etmişti onu o bölümde :T:
Güzel bi açıklama yaparlar umarim:)

7/10
ayyy asıl sen nsıl sıkılıyorsun bende ona hayret ediyorum yanı :kiki::kiki::kiki:
benim dediğim sahneleri beğenmşsin ve zaten bu bölüm o sahnelerden olusuyordu bölümü her dakiaksını beğenmişsin işteee neresine sıkılıyorsun ön yargılısınız bence vampir günlüklerinden dolayı :F:F:F