CW The Originals 2. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
9.bölümü izledim @Forumdash @*YıldırıM*
yine çok güzel bir bölümdü aaaaaa ester vmpir olucak klausla artık baş edemez :kiki::kiki::kiki: @Forumdash o zenci kadın esteri kalıcı olarak canlandırıcak gibi görünüyor :ppp:ve rebakahta kalıcı oalrak ayrıldı diziden yeni bir dizide başrol oynayacakmıs fantastik bir dizi olcuak süperman falan yine izleriz biz @Forumdash senle :A:A:A
hareketli güzel bir bölümdü kol eski halini gördük bu bölümde oda tatlı bir süpriz oldu bizlere :love1::love1::love1: ahh klausun bebeğini kucağına aldığı sahendeki o sinsi ve masum gülüşü çok hoştu adam öyle bir gülüyorki sinsilik ve masumiyet karışımı olan bir gülümseme yok böyle birşey :love1::love1::love1:

10.bölümü izledim @*YıldırıM* @Forumdash
ahhh çok özlemişim diziyide klausuda :A:A:A
bu dizinin az reyting almasına inanamıyorum heyecanı hiç bitmiyor vampir günlüklerinden daha iyi bir dizi bence 🙂🙂🙂
rebekahı canlandıran kız başka dizide oynayacak oyüzden şuan yeni bedeninde olan zenci kız rebekah rolunda kalıcak sanırım neden rebekahın yerine bu itici kızı almışlar ayoll hiç anlamadım başja oyuncu kalmamışmı :kizgin::kizgin::kizgin:
klus kol a yaptıklrının bedelini iyi ödetiyor klaus çok zeki bir adam şeytan gibi vlla:love1:
finn babasını ve annesini ölürmüşmü ne yapıyor ama sonunda onlara karşı gözü açıldı yanı estere ve michaele ohh olsun :F:F:F ma esterin cadı kız kardeşi diziye neden girmedi (b)(b)(b) eljiah artık düzelsin kabak tadı vermeye başlaı bu durum :ppp::ppp::ppp:
yine heyecanı yüksek güzel bir bölümdü :love1::love1::love1:

10.bölümü izledim @*YıldırıM* @Forumdash
ahhh çok özlemişim diziyide klausuda :A:A:A
bu dizinin az reyting almasına inanamıyorum heyecanı hiç bitmiyor vampir günlüklerinden daha iyi bir dizi bence 🙂🙂🙂
rebekahı canlandıran kız başka dizide oynayacak oyüzden şuan yeni bedeninde olan zenci kız rebekah rolunda kalıcak sanırım neden rebekahın yerine bu itici kızı almışlar ayoll hiç anlamadım başja oyuncu kalmamışmı :kizgin::kizgin::kizgin:
klus kol a yaptıklrının bedelini iyi ödetiyor klaus çok zeki bir adam şeytan gibi vlla:love1:
finn babasını ve annesini ölürmüşmü ne yapıyor ama sonunda onlara karşı gözü açıldı yanı estere ve michaele ohh olsun :F:F:F ma esterin cadı kız kardeşi diziye neden girmedi (b)(b)(b) eljiah artık düzelsin kabak tadı vermeye başlaı bu durum :ppp::ppp::ppp:
yine heyecanı yüksek güzel bir bölümdü :love1::love1::love1:
Ben de izledim...
Klaus her zaman ki gibi harikaydı.Hayleyi çok sevmeye başladım.
Ve freya beni çok şaşırttı yukarıdaki kız kim diye düşünürken freya çıktı:D
Rebekah'ın yerine gelen kıza alıştım zaten cadılık konusunda bitter tenli olanlar çok iyi mesela bonnie:)Ve annesini canlandıran kadının diziden ayrılmasına sevindim:)

Ben de izledim...
Klaus her zaman ki gibi harikaydı.Hayleyi çok sevmeye başladım.
Ve freya beni çok şaşırttı yukarıdaki kız kim diye düşünürken freya çıktı:D
Rebekah'ın yerine gelen kıza alıştım zaten cadılık konusunda bitter tenli olanlar çok iyi mesela bonnie:)Ve annesini canlandıran kadının diziden ayrılmasına sevindim:)
aaa bu freya esterin kardeşi olan kadınmıs ben yorumumda kardeşi neden diziye dahil olmuyor demiştim sonra freyanın o olduğunu hatırladım :F:F:F olaylar çok karışıcak cnm :Z:Z:Z

aaa bu freya esterin kardeşi olan kadınmıs ben yorumumda kardeşi neden diziye dahil olmuyor demiştim sonra freyanın o olduğunu hatırladım :F:F:F olaylar çok karışıcak cnm :Z:Z:Z
cahil freya klausun kardeşi Esther kardeşi freya almıştı.

2.Sezon 11. Bölümü izledim... iğdem- @Forumdash
Şu ana kadar izlediğim en sıkıcı bölümdü diyebilirim.Bence Freya ve Esther'in kardeşini kullanmaları lazım.Bölüm full Marcel üzerine kuruluydu.Çok sıkıldım:(

2.Sezon 11. Bölümü izledim... iğdem- @Forumdash
Şu ana kadar izlediğim en sıkıcı bölümdü diyebilirim.Bence Freya ve Esther'in kardeşini kullanmaları lazım.Bölüm full Marcel üzerine kuruluydu.Çok sıkıldım:(
11.bölümü izledim ayy @Forumdash ta senin gibiydi @*YıldırıM* hiç memnun olmuyordu ayoll vampir günlüklerinde elena ergenlikelrini seviyorsunuz the originalsta bu heyecan dolu bölümleri sevmiyorsunuz bence çok güzel bölümdü :F:F:F
marcelin aker anıları çok iyiydi aile konusunda söylediği sözlerde çok iyiydi uğruna savastıkların senin ailendir kan bağı olanlar değil sözüne çok katılıyorum ve marceller kalkan kalktığında yürürken ve aynı anda askerlerin saldırıları o müzik eşliğinde çok güzel sahnelerdi:Z:Z:Z
finn klaus eljiah sahneside harikaydı eljiah ben asil kurt değilim diyip itiraf etti klausise bende vahsi kurt değilim der gibi merhamet ediyorum dedi o sahne harikaydı:love1:
finn hep domuz kalıcak hahaha kol ise kurnaz tilki benzetmeler süper :F:F:F
bence harika bir bölümdü @*YıldırıM* sen ve @Forumdash şu yüzden bu sezondanz evk almıyorsunuz bence
rebekah olmadığı için hahha :F:F

11.bölümü izledim ayy @Forumdash ta senin gibiydi @*YıldırıM* hiç memnun olmuyordu ayoll vampir günlüklerinde elena ergenlikelrini seviyorsunuz the originalsta bu heyecan dolu bölümleri sevmiyorsunuz bence çok güzel bölümdü :F:F:F
marcelin aker anıları çok iyiydi aile konusunda söylediği sözlerde çok iyiydi uğruna savastıkların senin ailendir kan bağı olanlar değil sözüne çok katılıyorum ve marceller kalkan kalktığında yürürken ve aynı anda askerlerin saldırıları o müzik eşliğinde çok güzel sahnelerdi:Z:Z:Z
finn klaus eljiah sahneside harikaydı eljiah ben asil kurt değilim diyip itiraf etti klausise bende vahsi kurt değilim der gibi merhamet ediyorum dedi o sahne harikaydı:love1:
finn hep domuz kalıcak hahaha kol ise kurnaz tilki benzetmeler süper :F:F:F
bence harika bir bölümdü @*YıldırıM* sen ve @Forumdash şu yüzden bu sezondanz evk almıyorsunuz bence
rebekah olmadığı için hahha :F:F
Yapma ya The Vampire Diaries tamam kabul ediyorum başları iyi değildi son bölümde ama son sahne var ya
Caroline ve annesi ben o sahnede ağladım resmen.
The Originals sıkıcıydı evet endeni ise Marcel hep vardı:(

Yapma ya The Vampire Diaries tamam kabul ediyorum başları iyi değildi son bölümde ama son sahne var ya
Caroline ve annesi ben o sahnede ağladım resmen.
The Originals sıkıcıydı evet endeni ise Marcel hep vardı:(
marcelin yerine güclü bir düşman akrakter bende görmek isterdim cnm marcel klausların yanında çok zayıff kalıyor onunu yerine daha güclü birisi olabilirdi evet 🙂🙂🙂

12.bölümü izledim bende cnm
freya canlandıran kızı çok başarılı buldum biliyorsun ben kolay kolay kadın oyuncu beğenmem ayy ama bu kız çok oturmuş rolune ve klausa gerçekten çok aşırı benziyor klausun hep sinsi bir gülüşü vardır fraye o güküşün aynısını yapabiliyor :F:F:Fklausların yanında olursa eğer fini çok kolay yener bence :F:F:F

13.bölümü izledim @*YıldırıM* @Forumdash
tek kelme harika bir bölümdü son dönemlerin en iyi bölümü kesinlikle :love1::love1::love1:
freya bu bölüm gözümden düştü finnle işbirliği yaptı hopeyi klausun bebeğini bulmaya çalıstılar :ppp::ppp::ppp:
ohaa eljiah çok şişmanlamış ayy banamı öyle geldi yoksa göbeği gözüme takıldı sürekli tosun gibi olmuş :F:F:F
klaus koll sahnesi harikaydı klausun kolla anlaştığı birbirine güvendikleri sahne rebekah kol klaus aile güctür çok duygulandım klausun kendini feda etmeside çok güzeldi
hope 1 yaşında neler düşünüyor öylee evin paltıcağını sezdi ve arabayı durdurdu sonra ev patlayınca arabayı tekrar çalıstırdı ayy yerim ben bunu yaaa şimdiden böyleye büyüyünce nasıl bir caı olucak acaba :F:F:F
@*YıldırıM* sana bir sorum var köken vampirler yüzük kullanmıyordukı kökenleri güneş etkilemiyordu son sahnede eljiaha o yüzük nereden geldi eljiahın eli nasıl yandı birşeymi kaçırdım acaba anlayamadım orasını eljiah yüzük kullanmaması lazım orjinal vampirleri güneş etkilemiyorki (b)(b)(b)

2.sezon 14.bölümü izledim @*YıldırıM*
2 sezonuda ele alırsak en durgun bölmüydü beğenmediğim tek bölüm oldu :ppp::ppp::ppp:
ayy bu jackson nedir yaaa yeminle diziden soğuttu beni hayley ve jackon sahnelerini tamamen geçiyorum marcele dayanamıyorken başımıza jackn çıktı en azından marcel sahnelerini izleyebiliyoruk ama jackson sahnelerini tamamen geçiyorum:kizgin::kizgin::kizgin:
onun harici kol ölmesine çok sevindim hala klausun arkaından iş çeviriyor klaus ona güveniyor ama kol bıçağı yapıp davinaya verdi geberdi iyiki ahh inş finn de geberir :ppp:freya için söylediğim sözleride geri alıyorum çok gıcık olmaya başladım o kızada
aaa dahlia katılıcak sonunda diziye bir heyecan katar umarım:Z:Z:Z

15.bölüm izledim ayy ara bitti sonunda @*YıldırıM* :Z:Z:Z
ayy sonunda finnde gitti ester kol ve finden kurtulduk:Z
hayley çok olmaya başladı kurt ürüsünü bebeğinden daha önemsiyor klausu tehdit etmesine gıcık oldum klaus şu jacklanla hayleyi bir an önce gebertsin ebnce ayy nedir bunlar yaa:kizgin::kizgin::kizgin:
fraye ve michael sahnesinde çok duygulandım:T
ayy ama ne yalan söyliyeyim michael frayanın boynını kırıcak sandım:Fmichaelin sevdiği tek çocuğu sanırım fraye🙂🙂🙂
klaus yine birşeyler eçviriyor kurt adamlara yeni lider bulmaya çalısıyor
eljiah ise o yeni vampir kızla çok yakışıyorlar gerçekten:love1::love1:
aaa rebekahın bedenindeki kadın bedenini knotrole debiliyor son sahnede çocukların gücünü alıyordu dahlia da gelicek kalusların başı yine belada 😱😱😱

16.bölümü izledim ve dizi yine araya girdi 6 nisana kadar falan ayol arada yeni çıkmıstı zaten :kizgin::kizgin::kizgin: @*YıldırıM*
klaus freyaya güvenmiyor çünkü freyada kendisini görüyor klaus şunu anlatmak istiyor eljiaha yani bende zamanında sizi çok kandırdım tabutlara soktum ne çabuk unuttunuz diyor:F:F:F
ayrıca kalus michelden korkuyordu freyada o kötü haladan korkuyor dailadan yani klaus zamanında eljiahları çok kandırdı freyanında öyle yaptığını düşünüyor haklıda bence 🙂🙂🙂
hayley ve kocasıda geberip gitsinler hayleye haddini iyi bildirdi kalus keşke kafasını koparsa:kizgin::kizgin::kizgin:

16.bölümü izledim ve dizi yine araya girdi 6 nisana kadar falan ayol arada yeni çıkmıstı zaten :kizgin::kizgin::kizgin: @*YıldırıM*
klaus freyaya güvenmiyor çünkü freyada kendisini görüyor klaus şunu anlatmak istiyor eljiaha yani bende zamanında sizi çok kandırdım tabutlara soktum ne çabuk unuttunuz diyor:F:F:F
ayrıca kalus michelden korkuyordu freyada o kötü haladan korkuyor dailadan yani klaus zamanında eljiahları çok kandırdı freyanında öyle yaptığını düşünüyor haklıda bence 🙂🙂🙂
hayley ve kocasıda geberip gitsinler hayleye haddini iyi bildirdi kalus keşke kafasını koparsa:kizgin::kizgin::kizgin:
Ne arasi be töbe töbe sürekli arami veriyi bu .ss