CW The Originals 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni bölümle çok da alakalı olmayabilir. IMDb dizilerle ilgili bir düzenleme yaptı sanırım çoğu dizinin puanı 0.1 kadar yükselmiş.

Yeni bölümle çok da alakalı olmayabilir. IMDb dizilerle ilgili bir düzenleme yaptı sanırım çoğu dizinin puanı 0.1 kadar yükselmiş.
Evet SPN'ye bakınca bende fark ettim
8.8 olmuş dizi
9.0 olunca izlersin heralde

tek kelime ile harika rebekah ve hayley favorilerim ve klaus ve elijah daha kaldımı

çok güzel dizi

bugünkü bölümü harikaydı kesinlikle süpernatural ve the originals en iyi 2 dizi şuan

çok güzel bir bölümdü rebekah öldü sandım 😱😱😱
klausların bu seferki rakibi çok güçlü gerçekten o cadı kadınla nasıl başa çıkıcaklar acaba 😛😛😛

uzun zamandır izleyemiyorum yarın son sınavımıda atalatıp josephime geri döneyim

Güzel bölümdü ama;
Rebekah çıkmayacakti o diziden
Onsuz dizi olmaz. Elijah reyiz artık yeni Klause olma yolunda
Kısa yorum yapıyorum kimse bişey yazmıyor diziyle ilgili 😱 @Çiğdem- @primavera @BesaleT

bu dizileri fazla izleyen malesef yok forumda hevesimi kaçırıyor 🙂🙂🙂 rebekah diziden çıkmak istedi ve bıçaklandı orada bence rebekah ölücekti senaryo değiştirip rebekahı yolculuğa çıkardılar bence birgün dönme ihitmalini göze almıslardır ama hamilelik dedikoduları dolaşıyormus oda çıkmak istemiş tek beğendiğim kadın oyuncuydu dizide

Bence de hamiledir
TVD'deki Rebekah gibi değildi. son bölümlerde irileşmişti(kilo almiş galiba)

Bence de hamiledir
TVD'deki Rebekah gibi değildi. son bölümlerde irileşmişti(kilo almiş galiba)
doğru olmasa çıkmazdı zaten sadece dizide değil gerçektede kaçmış

tvd de elena ölse keşke kurtulamıyorz o kadından
spn gibi tvd de sitelerden yasaklanmıs senin verdiğin adreste var sadece ama çok geç ekleniyor dizi keyfimizin içine etmeye basladılar 🙁🙁

Akşama gelince bi araştirayım Rebekah'ı
Ne haltlar yemiş öyle kaçacak