CW The Originals 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diziyi izledim, özlemişiz biraz sıkıcı bir bölümdü amma;

Davina naptın sen güzelim yaa :X Bütün erkekleri dize getirdi önünde diz çöktürdü:X Yaşi buyuk olaydı iyiydi:A Klause'a o hale sokacak kimse yoktu uzun zamandır, hatta Bonnie bile sokamamişti:F

Dizide şu Divanın yanında dolaşan gay oğlumuz Divina'ya aşik olmaz mı :F Güzelim dizinin içine ediyorlar birde sıvayıp üstüne tüy dikecekler. Bİrde bu oğlan şaka yapmaya çalişmaz mi? Türkiyede hindi yenmiş "ahahaha" Şu oğlan çıksa birde Sophie ve Camii çıkıp yerine güzel kızlar :J Neyse dediğim gibi güzel olsa da sıkıcıydı, sıkıldıgım yerleri de yazdım:T:

Bu arada @OzaN 8.6 olan imdb puanı 8.7 olmuş :F Sen imdb'den anlarsın kimler ne kadar hangi oyu yukseltmiş ya da yeni oylar hangi bölüme gelmiş filan:F 1 yeni bölüm 0.1 puan etki ediyorsa sana bahsettiğim SPN olayını üşenmeden, bıkmadan, usanmadan, gayretle, sabırla ve azimle deneyecem:F
Yeni bölümle çok da alakalı olmayabilir. IMDb dizilerle ilgili bir düzenleme yaptı sanırım çoğu dizinin puanı 0.1 kadar yükselmiş. :)

tek kelime ile harika rebekah ve hayley favorilerim ve klaus ve elijah daha kaldımı:D
çok güzel dizi:)

bugünkü bölümü harikaydı kesinlikle süpernatural ve the originals en iyi 2 dizi şuan :love1:

çok güzel bir bölümdü rebekah öldü sandım 😱😱😱
klausların bu seferki rakibi çok güçlü gerçekten o cadı kadınla nasıl başa çıkıcaklar acaba 😛😛😛

uzun zamandır izleyemiyorum yarın son sınavımıda atalatıp josephime geri döneyim :D

Güzel bölümdü ama;
Rebekah çıkmayacakti o diziden:T Onsuz dizi olmaz. Elijah reyiz artık yeni Klause olma yolunda:A
Kısa yorum yapıyorum kimse bişey yazmıyor diziyle ilgili 😱 @Çiğdem- @primavera @BesaleT

Güzel bölümdü ama;
Rebekah çıkmayacakti o diziden:T Onsuz dizi olmaz. Elijah reyiz artık yeni Klause olma yolunda:A
Kısa yorum yapıyorum kimse bişey yazmıyor diziyle ilgili 😱 @Çiğdem- @primavera @BesaleT
bu dizileri fazla izleyen malesef yok forumda hevesimi kaçırıyor 🙂🙂🙂 rebekah diziden çıkmak istedi ve bıçaklandı orada bence rebekah ölücekti senaryo değiştirip rebekahı yolculuğa çıkardılar bence birgün dönme ihitmalini göze almıslardır ama hamilelik dedikoduları dolaşıyormus oda çıkmak istemiş tek beğendiğim kadın oyuncuydu dizide :T

bu dizileri fazla izleyen malesef yok forumda hevesimi kaçırıyor 🙂🙂🙂 rebekah diziden çıkmak istedi ve bıçaklandı orada bence rebekah ölücekti senaryo değiştirip rebekahı yolculuğa çıkardılar bence birgün dönme ihitmalini göze almıslardır ama hamilelik dedikoduları dolaşıyormus oda çıkmak istemiş tek beğendiğim kadın oyuncuydu dizide :T
Bence de hamiledir(b) TVD'deki Rebekah gibi değildi. son bölümlerde irileşmişti(kilo almiş galiba)

Bence de hamiledir(b) TVD'deki Rebekah gibi değildi. son bölümlerde irileşmişti(kilo almiş galiba)
doğru olmasa çıkmazdı zaten sadece dizide değil gerçektede kaçmış :F
tvd de elena ölse keşke kurtulamıyorz o kadından :kiki::kiki: spn gibi tvd de sitelerden yasaklanmıs senin verdiğin adreste var sadece ama çok geç ekleniyor dizi keyfimizin içine etmeye basladılar 🙁🙁

doğru olmasa çıkmazdı zaten sadece dizide değil gerçektede kaçmış :F
tvd de elena ölse keşke kurtulamıyorz o kadından :kiki::kiki: spn gibi tvd de sitelerden yasaklanmıs senin verdiğin adreste var sadece ama çok geç ekleniyor dizi keyfimizin içine etmeye basladılar 🙁🙁
Akşama gelince bi araştirayım Rebekah'ı:A Ne haltlar yemiş öyle kaçacak:F