Buradan post kas işte ama konun açılırsa cevap veremezsn sen o ne olacak.
Sayende CW dizisi konularına da girdik.ss
aaa. 😱 Hadi gayret ette kutlayalım gece gece.
aaa. 😱 Hadi gayret ette kutlayalım gece gece.Hem sende 45.000 özell bir mesaj yazarsın.
![]()
![]()
yalnız 45000 e çekirdek bile ısmarlamıyorlar illaki 10 bin 10 bin devireceksinBuradan post kas işte ama konun açılırsa cevap veremezsn sen o ne olacak.
yalnız 45000 e çekirdek bile ısmarlamıyorlar illaki 10 bin 10 bin devireceksinküsüratlı rakamları takmıyor millet
![]()
Açılıyoryalnız 45000 e çekirdek bile ısmarlamıyorlar illaki 10 bin 10 bin devireceksinküsüratlı rakamları takmıyor millet
![]()
açılmıyor açılmıyor diye muhteşem bir cevap verey,imYok konusunu açılıyor.![]()
olamazzz ,ımmmkansız ne diyorsun ??AçılıyorHadi devam et.
![]()
açılmıyor açılmıyor diye muhteşem bir cevap verey,immaksat rakam artsın
)
olamazzz ,ımmmkansız ne diyorsun ??))
Bu dizi bu sezon biter mi sence?açılmıyor açılmıyor diye muhteşem bir cevap verey,immaksat rakam artsın
)
olamazzz ,ımmmkansız ne diyorsun ??))
valla dizi hakkında ileri geri konuşuyorlar oyuncuların yarısı dopmuş dedikodulara göreBu dizi bu sezon biter mi sence?![]()
@Harunnn60 teklemeye başladı arada mecburen @Çiğdem- e laf atmak zorunda kalıyorumKonuyu açık Harun.Hadi hıza devam.
![]()
Sen anlat dinliyorum.kafana saksı düşsün @Çiğdem-gökten erkek yağsa dahi bir tanesi sana denk gelmesin çiğdem, evde kalasında turşunu kursunlar çiğdem
))
valla dizi hakkında ileri geri konuşuyorlar oyuncuların yarısı dopmuş dedikodulara göre![]()
@Harunnn60 teklemeye başladı arada mecburen @Çiğdem- e laf atmak zorunda kalıyorum)
ama konu falan açma kendi aramızda pasta kesip kutlarız konuya gerek yok benceSen anlat dinliyorum.![]()
Ben açmasam başkası açar elbet.ama konu falan açma kendi aramızda pasta kesip kutlarız konuya gerek yok bence50 bin olunca açarız konuyu
![]()
o zaman kafana göre takıl nasıl olsa konuya mesaj yazmayacağımBen açmasam başkası açar elbet.Bırakta en yakınındakiler açsın.
![]()
Yaa.o zaman kafana göre takıl nasıl olsa konuya mesaj yazmayacağım)
Sen anlat dinliyorum.![]()
kafana saksı düşsün @Çiğdem-gökten erkek yağsa dahi bir tanesi sana denk gelmesin çiğdem, evde kalasında turşunu kursunlar çiğdem
))
valla dizi hakkında ileri geri konuşuyorlar oyuncuların yarısı dopmuş dedikodulara göre![]()
@Harunnn60 teklemeye başladı arada mecburen @Çiğdem- e laf atmak zorunda kalıyorum)
aaaaaaaaaaaaa @destere 45 olucak diye başka pisletecek yer bulamadınızmı ayol güzelim the originalsı ne hale getirmişsinizBuradan post kas işte ama konun açılırsa cevap veremezsn sen o ne olacak.
aaaaaaaaaaaaa @destere 45 olucak diye başka pisletecek yer bulamadınızmı ayol güzelim the originalsı ne hale getirmişsiniz![]()
Yine bu diziyi seçmiş ya senin Süper portakalları seçseydi.aaaaaaaaaaaaa @destere 45 olucak diye başka pisletecek yer bulamadınızmı ayol güzelim the originalsı ne hale getirmişsiniz![]()