CW The Originals 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kafana saksı düşsün @Çiğdem- :) gökten erkek yağsa dahi bir tanesi sana denk gelmesin çiğdem, evde kalasında turşunu kursunlar çiğdem :)))

Bu dizi bu sezon biter mi sence? :D
valla dizi hakkında ileri geri konuşuyorlar oyuncuların yarısı dopmuş dedikodulara göre :) :)

Konuyu açık Harun.:F Hadi hıza devam.:F
@Harunnn60 teklemeye başladı arada mecburen @Çiğdem- e laf atmak zorunda kalıyorum :))

kafana saksı düşsün @Çiğdem- :) gökten erkek yağsa dahi bir tanesi sana denk gelmesin çiğdem, evde kalasında turşunu kursunlar çiğdem :)))

valla dizi hakkında ileri geri konuşuyorlar oyuncuların yarısı dopmuş dedikodulara göre :) :)

@Harunnn60 teklemeye başladı arada mecburen @Çiğdem- e laf atmak zorunda kalıyorum :))
Sen anlat dinliyorum. :D

Sen anlat dinliyorum. :D

Buradan post kas işte ama konun açılırsa cevap veremezsn sen o ne olacak.:F

Sayende CW dizisi konularına da girdik.ss
aaaaaaaaaaaaa @destere 45 olucak diye başka pisletecek yer bulamadınızmı ayol güzelim the originalsı ne hale getirmişsiniz :ppp::ppp::ppp: